2018 İdari Yargı Sınavı
-
Peki hukuk hangileri kabul ediliyor. Ben sadece hukuka giriş ve anayasa aldım
-
@olursaolur önceki yıllarda da ilan metninde ayrıca belirtilmiyordu
-
Arkadaşlar belirli bir sayıda hukuk dersi almak gibi bir kıstas yok ben ingilizce iktisat okudum ve sadece hukuka giriş dersi aldım ve sınava girdim daha önce. Bir arkadaşım da ingilizce iktidat okumuştu ve o hiç hukuk dersi almamıştı o da girdi. O yüzden müsterih olunuz hepiniz girebilirsiniz sınava.
-
@rorschach159 Benım bır arkadasım 2 tane hukuk dersı almıstı ve sınava gırebılmıstı.Bu konuda bence sıkıntı olmaz.Şuan artık önemli olan odaklanıp ders çalışmak..
-
@kendinehakime hocam ders almada bir sınırlama var mı ben sadece bir ders almıştım okulda ekonometri bölümleride girebiliyor mu
-
Arkadaslar önereceğiniz kitap var mi acaba
-
@ozge17, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime hocam ders almada bir sınırlama var mı ben sadece bir ders almıştım okulda ekonometri bölümleride girebiliyor mu
26 kasım sınavında ekonometri mezunu girenler vardı.Onlarda bu tartısmayı yasamıstı dıye hatırlıyorum ama gırdıler sınava.. -
Merhaba arkadaslar ben iktisat mezunuyum hukuka giris dersi almisim ama gecemeyip yerine farkli ders almisim ilerleyen yillarda.
Sizce girebilirmiyim bu sinava simdiden cok tesekkur ederim yardiminiz icin -
@kendinehakime teşekkür ederim hocam
-
@olursaolur adalet bakanlığı sitesinden alınacak dilekçe sitede yok şuan başvuru tarihleri zamanında sitede yayınlanıyor?
-
@rettiger, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@olursaolur adalet bakanlığı sitesinden alınacak dilekçe sitede yok şuan başvuru tarihleri zamanında sitede yayınlanıyor?
Ben de baktım ona az önce hiçbir form aktif değil..Güncellenir yakın zamanda.
-
Ben geçmiş sınavda geçici mezuniyet belgesini noterden aslı gibidir yaptırıp teslim etmiştim acaba yine bu şekilde geçerli olur mu?
-
ilan burada arkadaşlar.merak edenler açıp okuyabilir.
-
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu zorlu süreçte hepinize başarılar diliyorum iyi çalışmalar..
-
Merhabalar ilan metninde taban puan göremedim 70 sınırı var mı acaba
-
@gencbiraday baraj daha once kaldırılmıştı zaten
-
Gönderilecek belgelere bir arkadaş çıktı felan da yazmış ben ilan da sadece transkirpt ve mezuniyet belgesi gördüm bilgisi olan var mı ?
-
Soru bankasi tavsiyeniz var mi arkadaslar,
Hakimim soru bankasi iyi midir? -
@olursaolur teşekkürler
-
@can-mavi Eyvallah hocam. Bir yandan çalışanlar için ki buna ben de dahilim daha zor olacak ama yapılmaz diye de bir şey yok.Pes etmek yok.