2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
https:// www. kitapsec.c om/Products/2018-Sayistay-Denetci-Yardimciligi-Tamami-Cozumlu-Soru-Bankasi-Hur-Yayinlari-300457.html bu 2018 baskısı
-
ben acaba alican dovletovun kitaplarını mı alsam dedim ama emin olamadım. muhasebem çok iyi değil konu anlatımlı kitabını almalı mıyım sizce?
-
Herkese başarılar diliyorum:) yazılı sınava çalışmaya henüz baslayamadim umarım 40 gün yeterli bir süredir. En zayıf olduğum kısım medeni ile borçlar hukuku. Kitap onerilerinize açığım.
-
@aysecelik Alican hocanin konu anlatımını hakkıyla bir tur dönersen mükemmel sonuçlar alman sürpriz olmaz ama kitap biraz detay ilk kez muhasebe konu anlatımı çalışacaksan satın almadan önce iyi bir incelemenizde fayda var.
-
hocam peki alican hocanın 2015 basımı hedef mülakat kitabı iş görür mü. şimdi yeni baskıya o kadar para bayılmasak? vergi ve tvs de ne yapacaksınız kanundan mı çalışmalı, ya da kpss kitaplarındakiler yeterli olur mu
-
@mulkiyelikeynes ben borçlar da hakimliğe de hazırlandığım için kaymakamlık kampı vardı oradan çalışacağım zeten ince bir kitap ama kaymakamlık kampının borçlar kısmı kpss kitaplarından pek de farklı değil.
-
@aysecelik Alican hocanin konu anlatımlı muhasebe dışında sadece hür yayinlarindaki kitabını biliyorum o da destekleyici olabilir ama tahminim konu eksigine yardımcı olamayacağı yönünde. Vergiyi Nurettin Bilici hocanın kitaplarından halletmeyi düşünüyorum elimde Mustafa Karadeniz'in kitabı var belki sadece ona odaklanırim.
-
Dostlar fikir vermesi açısından Klasik Kurum Sınavları'na nasıl çalışılır? yazımız;
https://www.tercihiniyap.net/haber/klasik-kurum-sinavlari-nelerdir-nasil-hazirlanmali
-
Muhasebe oturumu monografi mı oluyor yoksa normal her soru bağımsız mı oluyor bilgisi olan var mı
-
Arkadaşlar ilk defa giriyorum kompozisyon konusunda tedirginim ne tarz soruluyor sayfa limiti var mı? Kompozisyon dili akademik mi olmalı? Daha önce girip şunlara dikkat edip şu puanı aldım diyebilecek arkadaşlar tavsiyelerinize açığım. tecrübeli arkadaşlar ve yardımsever arkadaşlar! destek lütfen
-
Arkadaşlar bir şey soracağım , sınav protokolünde belirtilen sınav konularının dışına çıkılıyor mu yazılı sınavda ?
-
Herkes muhasebe mi seçti?
-
@lindahl ticaret seçmiştim ben.
-
Bende ticaret seçtim pişmanım
-
muhasebe seçtim ticaret mi seçseydim diye düşünüyorum sürekli
-
@lindahl ticaret seçtim,muhasebe biraz gözümü korkuttu,iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim.
-
yazılı sınav için güçlerimizi birleştirebileceğimiz düzenli olarak çalışan ve varını yoğunu bu sınava harcayacak tecrübeli partner aranıyor Daha önce yazılı sınavı kazanması tercih sebebidir:)))) Şaka bir yana birlikte kafa patlatıp eksiklerimizi farketmemizi sağlayacak bir arkadaş hiç fena olmaz ilgilenen olursa mesaj atsın. Not: İlk defa giriyorum
-
@hey Bana da ticaret daha zor geldi. Muhasebe seçtim.
-
Arkadaşlar Rekabet Sınavı ilanı geldi sınav 14 ekimde. Sıkıntı şuki Sayıştayın ikinci sınavıyla aynı günde. Sayıştay sınavının ikinci oturumu kaçta başlıyor ve muhasebe testine ne kadar süre tanıyorlar. Monografi sormazlarsa 1 saate yapıp çıkarım diye düşünüyorum.
-
@paca08 bende üzüldüm zamanlarda muhtemelen çakışacak