Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
-
@1umut, içinde söyledi: Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
@felix-felicis hocam sal renginizi cok guzel secmissiniz. Insallah deger hocam , insallah basarili gecer mulakatiniz Allah yardimciniz olsun
Teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun.Amin..
-
@lion :))
-
@lion bu kadar net bir tasvir helal olsun
-
@lion Okulunu okumuş gibisiniz, gayet açıklayıcı bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz.
-
halkbank mülakatı için aylarca beyaz gömlek aramıştım lanet hiçbir yerde yok. şifon giycem bu sefer takımın içine .
-
@felix-felicis hocam gomleginizin boyutunu da ogrenebilir miyim
-
@duyguuu37, içinde söyledi: Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
@felix-felicis hocam gomleginizin boyutunu da ogrenebilir miyim
Hocam normal kısa bir gömlek. Ceketim uzun ve önü ilikli olacağından gömeliğin boyu önemli olmadı. Cekette dizden dört parmak yukarda.
-
@felix-felicis tamam hocam tesekkur ederim:)
-
@duyguuu37, içinde söyledi: Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
@felix-felicis tamam hocam tesekkur ederim:)
Rica ederim.
-
arkadaşlar çok kasmayın ya. emin olun kıyafet çok da önemli değil.
zamanında halkbank mülakatı için marka bir mağazadan pahalı fiyata siyah takım aldım. kalem etek ve ceket. saçlarımı gayet temiz bir şekilde düz yaptım. naturel tonlarda makyaj. hafif topuk ayakkabı.
sonra çok güzel geçen bir mülakat oldu. ama sonuç: elendim.
demek ki neymiş bunlar sadece teferruatmış. tabiki kotla gidin demiyorum ama çok da düşünmeyin boşverin.not: eleneli 6 ay oldu ama hala takımın taksidi bitmedi. vicdansızlar
-
@lion günün birinde herhangi bir mülakata kalabilmeyi başarabilirsem dediklerinizi not aldım. Çok iyi betimlemişsiniz teşekkürler
-
@issiz-0 mülakat bitti taksit bitmedi he gece gece güldürdünüz beni
-
@lion anlatım ve detay bu kadar olur tebrikler bravo erkek gözüyle de fikir almak iyi aslında
-
İnce fular boynunuza takarsanız hem biraz hava katmış olursunuz hem de şık gösterir. Onu da kıyafetle uyumlu bir şekilde ayarlamak gerek. Ben bir de şu lacivert ve beyaz takım elbise giyilmesi yerine başka renklere de bakılmaz mı diye düşünmüyor değilim.
-
@felix-felicis Hocam kombin bence gayet muntazam olmuş, iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
-
@marigold, içinde söyledi: Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
@felix-felicis Hocam kombin bence gayet muntazam olmuş, iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Teşekkür ederim. İnşallah
-
arkadaşlar, mülakatta sizce saçlar düz fön mü yoksa toplu(hafif ensede topuz) mu olması daha uygun. mülakata girmiş çıkmış olan arkadaşların gözlemleri neler bu konuda? basit bi soru olduysa kusura bakmayın ilk mülakatım olacak saç konusunu nasıl yapmalı bi türlü karar veremedim :))
-
@agor şu sabit kıyafet başlıklarını kaldırabilir misiniz bir zahmet. sınav için giriyorum kadın kıyafeti karşıma çıkıyor.
-
@james-buchanan sınav için giriyorum sizin kaç yıl önceki başlıklara cevaplarınız çıkıyor kıyafet meselesi de sınavlara dahil değil mi hocam,en nihayetinde sözlü sınavlar için konuşuluyor,günlük ne giysem diye konuşulmuyor.Bence gayet ihtiyaç olan bir başlık.
-
@issiz-0 al benden de o kadar hocam. benim tasit geçen ay bitti ama eleneli oluyo. Neyse guy için hazır olmuş oldu diyelim:)