Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
-
Değerli forumdaşlar youtube kanalımızı açarak ilk videomuzu paylaşmış bulunuyoruz. Kanal henüz yeni kurulma aşamasında, önerilerinizi bekliyoruz. Nasıl videolar çekelim, ne yaparsak sizlere daha fazla hitap eder, hangi yönde ilerleyelim bunlara dair fikir verecek forumdaşların yorumları bizim için oldukça değerli.
Kanala buradan göz atabilirsiniz.
https://www.youtube.com/channel/UC6-t_Dhi53nyiXpalsGIM3Q/featured -
@agor öncelikle hayırlı olsun.
tv haberlerinde iibf sorunları gündeme gelmiyor diye çok fazla şikayet ediyoruz. haber formatı olabilir. ilgi çeken haberlerle daha genele de hitap edilebilir. hazırlanan video haberler twiter etkinliklerinde viral olabilir.
kurcala kanalının memur parodileri vardı. mizah amaçlı memur hikayeleri tarzında bölümler olabilir.
kurumlarla anlaşılabilirse meslek tanıtımı çalışma ortamı sosyal imkanlar bilgi amaçlı tanıtım videoları olabilir.
zor şartlar altında veya defalarca mülakattan elenip sonunda kazanmış kişilerin hikayeleri kısa belgesel tadında ilham verici olabilir.
ders çalışma teknikleri (pomodoro gibi) anlatılabilir.
kitap yorumları, tavsiyeleri olabilir. sadece ders ve soru bankaları da değil. roman şiir kitapları da olmalı. örneğin halil cibranın ermiş kitabında geçen " yazılanı silecek olan sadece alın terinizdir" gibi motive edebilecek sözler etkileyici ve faydalı olabilir. müfettiş olmak isteyen halihazırda müfettiş olanlar için Cahit Kayra'nın "sümbül dağının karları" kitabı yorumlanabilir. 1940 larda hakkariye teftişe giden müfettişin o dönem şartlarında yaşadıkları sıkıntıları anlatan bir kitap. ki bence bir süre sonra bu alan sponsor da çekebilir.
şahsi fikrim sadece sınava hazırlanan kişilere yönelik değil kamu/özel çalışan kişilere de ulaşıp toplumsal faydayı etkiyecek şeyler yapılabilir. güzel düşünülmüş, umarım başarılı olur. elimizden bir şey gelirse de destek oluruz.
ha deyince aklıma gelenler. eleştirelerle üstüne koyularak daha da güzel hale gelir umarım. başka şeyler aklıma gelirse ekleme yaparım. 14. aboneniz -
@agor, içinde söyledi: Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
Değerli forumdaşlar youtube kanalımızı açarak ilk videomuzu paylaşmış bulunuyoruz. Kanal henüz yeni kurulma aşamasında, önerilerinizi bekliyoruz. Nasıl videolar çekelim, ne yaparsak sizlere daha fazla hitap eder, hangi yönde ilerleyelim bunlara dair fikir verecek forumdaşların yorumları bizim için oldukça değerli.
Kanala buradan göz atabilirsiniz.
https://www.youtube.com/channel/UC6-t_Dhi53nyiXpalsGIM3Q/featuredsunuculuğunu @Agor yapmak üzere @paretowilfredo ve @Antimülakat arasında gündem değerlendirmesi.
-
Saygıdeğer @agor beyfendinin sunucu olması bence de çok hoş olabilir
-
@evandro sen niye beni ekranın önüne atmaya çalışıyorsun üstat? Ben anında linç yerim toplumdan o yüzden daha iyi sunucu adaylarını değerlendirelim.
-
@james-buchanan hocam, bu dediğin şahane olur fakat önümüzde bir takım engeller var, kısmet ise onları aştıktan sonra bir bakmışsın bu programı yapıyoruz sen de konuk olarak katılıp insanlara dilimiz döndüğünce bilgi aktarıyoruz.
-
@james-buchanan Bu arada bir şartım olacak programda eski konuları hortlatmak ya da kanaldaki eski videoların altına yorum yapmak yok.
-
@agor sizin bu kendinize has tavırlarınızın toplumda daha fazla karşılık bulabilmesini canı gönülden istiyorum
-
@evandro illa linç ye diyorsun yani?
-
Kanalımız hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun bütün ty ailesine. O zaman ne diyoruz: Unutmadan herkese ve her şeye rağmen tercihini yap! mak senin elinde.
-
Sınavı kazanan arkadaşlardan tecrübelerini bizimle paylaşmalarını rica edebilir miyiz?
-
@agor linç demek izlenme demek abone demek trend demek
-
Öncelikle kanalımız hayırlı olsun Bence bu kanal bir çok açıdan bize fayda sağlabilir. Sesimizi buradan duyurabiliriz ayrıca forumda birçoğumuzun merak ettiği sorular üzerinden de yayınlar yapılabilir tecrübeli arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanabiliriz..
-
Hayirli olsun abone olacam
-
@Agor Pareto kışkırtma vidyosu olur mu acaba? Maliye bakanlığında bir gece gibi bir video da olabilir
-
Kütüphaneye giden arkadaşlardan "bugün çantamda ne var? " videoları olabilir.......
-
@möözun Milli Kütüphane'de Dr. Müjgan Cunbur salonuna giden kız makyajı
-
- aboneniz oldum, hayırlı olsun kanal
-
@bayke bir zamanlar ty forumda da 27 üye vardı oysa şimdi 10 bin. Umarım bir gün kanalımız da bu rakamları görür.