KPSS'de Maliye'den full çekmek
-
Arkadaşım geçen gün bir hesabını yasaklattın ve daha sakin olacağım dedin, hala forumda 2 3 hesapla kendi kendine oyun oynayıp sorun çıkarıyorsun, lütfen terk et burayı ve bir daha gelme. İnsanlara sorun yaşatmaya ne hakkın var?
-
MEhmet zakir Erin’den çalışan arkadaşlar konu anlatımdan mı çalıştılar soru bankası mı?
-
@baumol 4t soruları üstte verip altta cevabı açıklayan kalın kitap mı ? Yoksa direkt konu kitabı mı var ?
-
@fenerbahceli İkisi birden. Konu anlatımı kitabından bir ünite bitirince peşine test kitabından da aynı üniteyi çözüyordum. Çıkmış sorular hariç başka kaynak çözmedim. Uluslararası ilişkiler mezunuyum, daha önce maliye namına bir şey bilmiyordum, 6 yanlışım var sadece. Kolay gelsin.
-
ben 2 senedir monopol den bakıom 35 bandında gelio
-
Full çekmek derken bu sene netler ciddi yükselmesine rağmen 32 üstü netlerin iyi puanlar getirdiğini bilerek çalışmak yeterli sanki.
-
Bu yıl 35 netim vardı maliyede ancak pareto maliye çözdüm farklı olarak bu yıl bence baya katkısı oldu çünkü ezber mantığından uzaklaştırıyor soruları ile.
-
@aroma
Hocam demek ki zihinler, algılar öznel olduğu gibi aynı üründen sağlanan fayda da öznel. Paretoda farklı sorular mevcut evet ama yeterli gelmemişti bana.
4T eleştiriliyor, Paretoyu kendim gördüm velhasıl insanın hangi kaynaktan çalışması gerektiğini kestirmesi biraz güç -
@adamslani06 tabiki öznel murat kaynaklarına ilaveten bana farklı geldi .Murat iyi kaynak ama sorular olarak beni tatmin etmedi. Bı murat öğrencisi olarak da.
-
@aroma tek başına pareto yeterli midir?
-
@james-buchanan hocam kişiden kişiye değişir bu durum