TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 kaymakamlik mulakat sureci

DİĞER
    kaymakamlık mülakat süreci 2018
    242
    3021
    657040
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • V
      vefa Yasaklı Son düzenleyen:

Sevgili kardeşlerim, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Herkese başarılar diliyorum. Böylesine zorlu bir süreç sonucunda 371 kişi arasına giren herkes haketmiştir diye düşünüyorum. Rabbim bu kutsal görevi layıkıyla yapacak kullarına nasip etsin. Niyet hayır akıbet hayır inşallah.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
      • Y
        yea.sbf Sayıştay Denetçileri @conmaynard Son düzenleyen:

@conmaynard valla hocam bende enerji olsun diye 👍 yaptım😊. Hazır olmak diye bişey yok sanırım. Gerçek hazır olma referans bulunca oluyor. Ee referans bulup bulmadığınızida bilemiyorsunuz. Mülakat sonucu açıklanınca "evet hazırmışız demekki" diyebiliriz herhalde 😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • R
          refik.soydam Yasaklı Son düzenleyen:

Bu sınavın yazılısı İÇİN bile tam hazır olamıyorduk:) sözlü kısımda herhalde daha da şiddetli hazırsızlık hissi. Figürler sisyasi köklü ya da mevcut siyasiler genelde olduğu İÇİN referans kısmı da o muammaya tuz ekiyor 😉

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • B
            Balakhan Yasaklı Son düzenleyen:

Mülakata çalışmak yerine referans peşinde koşan insanları görünce üzülüyorum. insanın referansı kendi olmalı. çalışma etiği ve prensipleri olmayan insanların ilçeyi bırak aileyi bile yönetemeceğini biliyorum. mülakatta 3 soru soruyorlar o soruları bilemezseniz referansınız sizi kurtaramaz. bilgi peşinde koşmanızı öneririm.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • R
              refik.soydam Yasaklı @Balakhan Son düzenleyen:

@balakhan 371 kişi tut yaprağı sayarak oraya adını yazdırmadı hocam...merak etmeyin...herkes konusuna %70 min oranda sahiptir...

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • B
                Balakhan Yasaklı @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

@balakhan 371 kişi tut yaprağı sayarak oraya adını yazdırmadı hocam...merak etmeyin...herkes konusuna %70 min oranda sahiptir...

siz referans peşinde koştuğunuz sürece orada burada ağlarısınız mülakattan elendim kaç defa diye. demek ki çalışmak gerekiyormuş mülakat tiyatro değilmiş cin olmadan insan çarpılmazmış

R M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • R
                  refik.soydam Yasaklı @Balakhan Son düzenleyen:

@balakhan öncelikle yazdığınız kişi bu yolda 9 yıl yürüdüğünü unutmayınız... bu mülakatın aslında ne olduğunu sizden öğrenecek değilim.. ve kimin kimi nasıl çarptığını da çok iyi biliyorum..isterseniz adınızı listeye bir defa yazdırın birlikte yarışalım (yada yazdı iseniz) bilgi ile yarış edilen yer yazılıdır..ötesi için de 3 soruya cevap vermeyen kişi o listede yoktur merak etmeyiniz.. keza en iyi verenler elenip gitti.. bir defa da olsa bu sınavın mülakat sürecini geçirdiniz mi? size ne soruları soruldu ve samimiyetle ne cevap verdiniz? hatırladıklarımızı karşılaştıralım dilerseniz herkese örnek bir adım atmış önlerini görmeleri için canlı örnek ortaya koymuş olalım?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • M
                    modesteptt @Balakhan Son düzenleyen:

@balakhan hiç bir cevap veremeyeni almazlar. Kendi ifade edemeyeni almazlar ama her ne kadar kızsak hayiflansakta referans i olmayanı da hiç almazlar. Ama ben yüzde 25 referanssjz girer diyorum.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • R
                      refik.soydam Yasaklı @modesteptt Son düzenleyen:

@modesteptt inşllah hocam... en azından 4 te 1 çok güzel oran...

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • M
                        modesteptt @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam hayırlısı olur herkes için inşallah.
                        Benim için bu son artık. Gücümun bittiğini hissediyorum. Artık elegimi asiyorum...

• F
                          FC Real GDP Son düzenleyen:

@hasbayburtlu niye engellendi ki.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • A
                            antoniogramsci TİHEK 2018 Son düzenleyen:

Arkadaşlar, kaynak kitapların yanında son kez hangi kanunları gözden geçirmek lazım?

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • C
                              circassian Son düzenleyen:

Yarın mülakat başlıyor ancak kimsede ses seda yok.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • M
                                mia_1071 @circassian Son düzenleyen:

@circassian hele bi girip çıksınlar mülakata direk buraya düşecekler merak etme

"İnsan için kendi çalıştığından başkası yoktur."

• E
                                  Eşref-i Mahlukat Son düzenleyen:

Yarın mülakata girip ipi ilk göğüsleyecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız hem bizim hem de seneye bu yollardan geçecek arkadaşlar için güzel bir hizmet etmiş olursunuz.

• R
                                    refik.soydam Yasaklı Son düzenleyen:

Listenin en fazla 100 ü burasını takip ediyor onların da çok azı yazıyor... en azından komisyon üyelerinin kim olduğunu yazarlar herhalde;) bayrağı ilk teslim alandan son teslim edecek kişiye kadar herkese içtenlikle başarılar diliyor, şans faktörlerinin de yanlarında olmasını diliyorum...

• Y
                                      yea.sbf Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

Ilk mülakata girecek yarınki grup içinde yer almaktayım. Biraz heyecanlıyım. Yarın ve yarından sonra mülakata girecek olan kaymakam adaylarına başarılar diliyorum. Mülakattan çıkınca paylaşımda bulunacağım. Allah utandırmasın...🙏

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                      • R
                                        refik.soydam Yasaklı @yea.sbf Son düzenleyen:

@yea-sbf hakkınızda ve milletimiz için de hayırlınise inşllah planladığınız gibi en iyi şekilde seçi tamamlarsınız hocam...

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Y
                                          yea.sbf Sayıştay Denetçileri @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam Allah razı olsun hocam. Eksik olmayın,varolun. Hep birlikte inşallah 🙏

• K
                                            k.k. Son düzenleyen:

Yarın başlayacak mülakatlarda,hakk edenlere başarı dilerim.
                                            Benim günüme daha var,girdiğimde yazacağım.

• 1
                                            • 2
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 151
                                            • 152
                                            • 41 / 152
                                            • İlk ileti