GBT Kontrollerinin Artması
-
Ankara'da son zamanlarda polisler ve son 2-3 gündür bekçiler çok sık gbt için durduruyor. Hele bekçiler baya kalabalık dolaşıyor ve o kadar kalabalık olmalarına rağmen tek kişi bakıyor gbt'ye. Bazı günler 2-3 kez bu noktalara takılmak mümkün. Bu kadar sık durdurulmak beni rahatsız etmeye başladı. Bugün otobüsü kaçırıyordum bu yüzden. Her yerde mi böyle yoksa sadece Ankara'da mı böyle?
-
İstanbul'da da durum aynı.Aynı gün iki defa gbt me bakıldığını biliyorum. Özellikle bekçiler nefes aldırmıyor. Gerçi bu durumdan rahatsız değilim ama umarım hırsızları,torpacıları,tacizcileri bir nebze olsa azaltır.
-
Bekcilerden memnunuz yozlasmadiklari surece.
-
@eomer Yarım saat arayla durdurulunca insan bunalıyor hocam. 10 tane bekçi var sadece bir tanesinin elinde gbt bakılan cihaz var. En rahatsız edici tarafı metro girişinde beklemeleri. Acele işin var koştura koştura gidiyorsun çat diye önünü kesiyorlar. Ellerinde hep en az 15 kimlik. Bekçiler akşam çıkıyor. Polisler yine bu kadar değil herkesi durdurmuyorlar. Polisler gibi yapmalı bekçiler de. Diğer taraftan gece sokakta bekçi görmedim daha bu kimlik kontrolleri dışında. Bu hırsız vs kişiler metroyla gezmiyor orada bulmaları çok zor. Sokağa inip gece sokakta bulmaları lazım. Kimlik kontrolüyle olacak iş değil. Kendi mahallemde daha bekçi görmedim. Bu kimlik kontrolü dışında hiç bekçi görmedim. Mahallemdeki yaban çakalları da hâlâ dolanıyor etrafta geceleri.
-
umarım sıkıntılı semtlerde bunu aynı şekilde yapıyorlardır. yoksa kadıköy gibi yerde yapsan ne yapmasan ne?
-
İki üç sene önce ortalama 10 gün içinde 2-3 kez gbt kontrolüne takılmıştım. O zaman gözlük yoktu bende, sonrasında gözler büyük ihtimalle bilgisayardan dolayı bozulmaya başlayınca sürekli gözlük kullanmaya başladım. Gözlükten sonra kaç kere gbt yapan polislerin yanından çevrilmeden geçmişimdir hatırlamıyorum. Bu arkadaş gözlüklü, entel birisine benziyor diyip es geçmişlerdi heralde.
-
@cem uzun zamandır erteliyordum göz doktoruna gitmeyi. Haftaya gideyim en iyisi :))
-
@onuktekin bir de gözlüğün yanına kirli sakal ve fular eklendi mi yaz aylarında montla gezmedikçe hayatta durdurmazlar
-
@cem sakal tamam da fular fazla gelir bana hocam
-
@onuktekin ahaha o seviyeye ben de hazır değilim zaten. gözlük ve sakalla idare ediyorum
-
Belli bir yaştan sonra hem gıdıyı saklamak hem de soğuktan korunmak için küçükte olsa bir ihtimal var da ne bileyim genç yaşta bir acayip geliyor lanet olsun öyle entelektüelliğe
-
Şehirler arasındaki yolculuklarda da otobüsler sık sık durdurulup gbt kontrolü yapılıyor.
-
Bir ara Ankara Tandoğan da her gün @Agor la GBT kontrolüne tabi tutuluyorduk. Artık sohbet muhabbete dönmüştü olay.
-
sakallı biri kimlik dedi. tepki vermeden geçtim. gelmiş laf yapıyor. böyle polis olur mu. o zaman her önüne gelen kimlik sorsun.
-
Bu ara epey sık yapılıyor, umarım rutin kontroldür sadece.
-
Bu ara EGM ceza yazma yarışı içerisinde her yerde kontroller artırıldı. Özelikle araç kullanırken çok dikkatli olun.
-
Geçen hafta metrobüse girişte dikkatimi çekti benimde.Gerçi beni durdurmadılar ama önümdeki çocuğu baya yokladılar.Çocuğun dışlanmışlık psikolojisine girdiğini hissettim hemen.Antimülakatın dediği gibi trafik cezaları da son derece arttı.İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
-
@antimülakat, içinde söyledi: GBT Kontrollerinin Artması
Bir ara Ankara Tandoğan da her gün @Agor la GBT kontrolüne tabi tutuluyorduk. Artık sohbet muhabbete dönmüştü olay.
orayı bilmiyorum ama ulus gbt kontrolü için en uygun yer.
-
Ortalık zibidi torbacı terörist fetocu kaynıyor. Gayet normal.