Hayatınızda En Değerli Üç Şey Nedir?
-
Bir forumda böyle bir başlık yoksa bu forumun bir yanı eksiktir düşüncesiyle bu başlığı açmak istedim. Hepimizin hayatında her şeyden ve/veya herkesten daha değerli olan şeyler/kişiler vardır. Kimimizin ailesi, kimimizin kitapları kimimizin de evcil bir hayvanı bir çok şeyden önemli ve değerlidir. Bunları ifade etmek bizim onlara verdiğimiz değeri bir kez daha hatırlamamızı sağlayacaktır. Buyurunuz efendiler, hayatınızda en değerli üç şey nedir? Tabi ki kendimden başlayacağım. Belki bu sayı 5'e çıksa daha çok şey yazmak isterdim ama üç ile sınırlı tutunca durum biraz zorlaşıyor.
(Eşim ve Oğlum), (Ailem) ve ( @Agor başta olmak üzere bütün dostlarım)
-
Ailem, eşim ve şu an görüşmediğim eski bir dostum..
-
Aile, sağlık, dürüstlük.
-
Annem , nişanlım ve babamdan hatıra kalan onun hesap kitap yaptığı küçük bi defter
-
taş, kağıt, makas
-
baba-oğul-kutsal ruh :))
-
gez-göz-arpacık :)))
-
Üçlü priz
-
@antimülakat üçünü saysam dördüncüye koyacağıma ayıp olur.Dört saysam beşin kalbi kırılır. Sıralama yapamıyorum
Bak aklıma sekizinci sınıf sonunda doldurulan anketler geldi :))- Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey nedir?
- Issız adaya plan yaparak düşmeyi,plan yaparken de sadece üç şey almayı hayal ettirenlere lanet olsun!
-
Hayatımdaki en değerli varlığı yitirdim. O günden beri tüm değerler anlamını yitirdi bende. Sıfırla çarpılmış bir matematik problemi gibiyim. Bişeyleri eklemişin çıkarmışın hiç farketmiyor.
-
Ailem dediğim, tüm herkesi içine alan aile kavramı; Tercihini Yap ve Eğitim-Öğretim.
-
Eşim ve oğlum filmini çekmez miyiz? Babam ve oğlum muadili
-
At, Avrat, Silah
-
Nişanlım , ailem , Fenerbahçem
-
Mal, mülk ve para itirafı neden gelmez bu forumda?
-
@antimülakat Çünkü kimse parayı sevmez kardeşim bilirsin ki, paranın satın alabildiği şeyleri sever. Çoğunluk bu çıkarın içinde mahkûmdur malesef. Gidecek olanı yolundan döndürür bu esaret.
Dün birisini tamirci çırağı diye hakir gören kişi, o biri her nasıl elde etmiş olursa olsun fazlasını elde ettiğinde döner o yöne bakar. Hayatın altın kuralı kazanmak, nasıl olursa olsun kazanmak -
İş, Aş, Haydar Baş. Bekledim ama yazan olmadı.
-
Turşu suyu, vişne kompostosu, erik dalı gevrektir!