PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@serimeri hukukta bana yaptılar
-
@hegia-sophia aaaaaaaaa çok şaşırdım ingilizce mi okudunuz lisansta ?
-
@serimeri hayır ama ingilizce puanım yüksek diye düşündüm başta herhalde ondan olabilir dedim. Sonrasında öğrendim ki hukukların hepsine ingilizce de konuşulan bir kısım yapmışlar
-
Arkadaşlar bir de şöyle bi durum var. 200 kişi alacaklar, mülakata 256 kişi çağrıldı üstelik gelmeyenler de oldu. Acaba şansımız yüksek midir yoksa 200 kişi almayabilirler mi? Ne düşünüyorsunuz bu konuda.
-
Alan uzman yardımcılığı için soruyorum bu arada
-
@s1670 Ben sayının doldurulmayacağını düşünüyorum maalesef. Çünkü 600 den 256 ya bir düşüş var az değil. Ama hakkaniyetli olan doldurulması tabi.
-
Arkadaşlar ben de kendi mülakat tecrübemi kısaca paylaşayım. Öncelikle kendimi tanıtmamı istediler. Sonra zarf seçip, içindeki soruları cevaplamamı istediler. Soruların ilkini cevaplayamadım. Diğer arkadaşların bahsettiği gibi öyle yardımcı falan da olmadılar. Diğer soruya geç dediler. İkinci soruyu da yarım yamalak cevaplayabildim. Son olarak da PTT hakkında soru sordular. Mülakat içerisinde ailemle ilgili sorular da soruldu.
Ortamla ilgili gözlemlerim ise, sizi karşılayan insanlar gerçekten iyi niyetliler. Sizleri rahatlatmaya ve heyecanınızı atmanıza yardımcı oluyorlar. Bugün için katılımın fazla olduğu söylendi, yani gelmeyen 2-3 kişi var denildi. Mülakata girdiğimde ise, içerideki kadroyu açıkçası tanımıyorum. Ama tam karşımda oturan kişiyi PTT İK sitesinden hatırladım ve İK Daire Başkanı idi. Diğer kişileri tanımıyorum. Önceki günlerde giren arkadaşların dediği gibi sohbet havasında geçmedi mülakat. Mülakat kurulundaki birkaç kişinin "seni gözüm pek tutmadı" tarzı bakışları vardı, öte yandan bazıları ise gayet güleryüzlü idi. Ben kendi mülakatım için çok da pozitif bir izlenim sahibi değilim açıkçası. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Henüz mülakata girmemiş arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
-
@s1670 sayi dolacak.mulakat tarihlerinin aciklandigi duyuruda "ilan edilen kadro sayisi kadar atama yapilacaktir" diyor.ilan edilen kadro da 200 kisiydi.
-
Bir de yarin mulakata girecek arkadaslar acaba katilmayan kisi sayisini ogrenmeye calisabilir mi acaba? Ben mulakata ilk 10 icerisinde girdim,ben girene kadar sadece bir kisi gelmemisti.bu bilgileri de burada paylasirsak cok sevinirim
-
@cosmos, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Mülakata girdiğimde ise, içerideki kadroyu açıkçası tanımıyorum. Ama tam karşımda oturan kişiyi PTT İK sitesinden hatırladım ve İK Daire Başkanı idi. Diğer kişileri tanımıyorum. Önceki günlerde giren arkadaşların dediği gibi sohbet havasında geçmedi mülakat. Mülakat kurulundaki birkaç kişinin "seni gözüm pek tutmadı" tarzı bakışları vardı, öte yandan bazıları ise gayet güleryüzlü idi. Ben kendi mülakatım için çok da pozitif bir izlenim sahibi değilim açıkçası. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Henüz mülakata girmemiş arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
Hocam zarf sorularınız nelerdi acaba ?
-
@burakkcbn sorular herkese özel ve farklı geldiği için forumda paylaşmak sorun olabilir diye düşünüyorum. Olur da bir ik görevlisinin okuyacağı tutar belki, başımıza iş almayalım.
-
gk da bazı soruları bilemedim ama umudum var açıkcası katılım sayısı az olduğu için
-
Hemen hemen kimse full yapmadı sanırım ya da yapan forumlarda konuşmuyor :)) eğer 200 ü dolduracaklarsa şansımız psikopat gözükmediğimiz sürece epey fazla gözüküyor.. hayırlısı olsun arkadaşlar
-
Bir değişiklik yapsalar da yarın açıklasalar ya da hafta içi... Bizler de ilgöç'ten başvurulamızı çeksek..
-
psikometrik test 11 günde açıklanmış bu da sürecektir.
-
Bugün mgkya basvurmaya gittigimde bir arkadas da ptt in 200 ü dolduracagını söyledi mülakatta onun bir arkadasına öyle demişler
-
@cosmos tamamen aynısını yaşadım ben de
yorgun ve bıkkın görünüyorlardi bence -
Tam ortada oturan adam testi biraz en negatif enerjisi olan oydu en bastaki yani en soldaki adam baya iyiydi. Ege adamı balıkesirliymiş rahat belli kasmıyor:) benle cok sohbet etti. Bana cok soru sordular ya annen baban esin kardesin cocugun ne var ne yok korktum Bi an Baska böyle sorulan oldu mu
-
Ya sadece aile vs olsa evet de neler yapıosun dedikçe her bi hobimden genel kültür sorusu kastılar ve evet ortada oturan bey doğru bildiğim şeyi hmm emin misin diyerek sorgulamama sebep oldu emin cevaplar veremedim alan sorularına açıkçası
-
@s1670 evet ortadaki beyefendi beni de yemlemişti bir soruda Hatta yemlemek ne kelime, yanlış cevaba yönlendirdi. Son anda hatırladım cevabı, yok şöyle şöyle olacaktı dedim.