BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@mezun o farklı soruydu, dediğiniz soruda şıklarda hatta 82 için parlamenter ve yarı başkanlık da vardı. Bu halifelikle ilgili olan farklı.
-
@bellatrix o soruyu hatırlamıyorum malesef
-
@mezun ilkini ben de ücretsiz olan şıkkı yaptım, ikincisinde de idari para cezaları kesindir dedim ama baktım itiraz edilebiliyormuş idare mahkemesine, alacakların tahsili amme alacaklarının tahsili kanununa göre değil miydi?
-
Beyler friedmana göre talepin gelir esnekliği birdir ama bire eşittir diye bir şık yoktu ben mi yanlış hatırlıyorum soru mu yanlış eminim çünkü 1 olduğuna
-
@mezun 9) kimin lehine yapıldığı belirtilmeyen ciro beyaz cirodur diyordu, o da doğru değil mi?
-
@atam2811 hocam monetaristlerde birden büyük , klasiklerde bire eşittir diye biliyorum
-
@bir-i̇ki hocam sıklarda bire eşittir olmadığı için birden büyüktür yaptım bende ama kitaplarda bire eşittir diyor öyle biliyordum bende
-
@bellatrix kurumun kararlarına karşı ilk derece Mah olarak Danıştay bakıyor o yüzden diğerlerini eleyince özel hukuk hükümlerine göre kaldı sanki öyle olduğunu kanundan hatirliyorum
-
@bellatrix gecikmis ciro alacağin temliki hükmündedir diye konsensusta çok fazla karşıma çıktı ben direk onu isaretledim gorunce diğer şıkları hatırlamıyorum
-
@mezun hocam madde 61de idari para cezalarının tahsili 6183 sayılı kanuna göre yapılır diyor. Diğer iki şıkkı ben de hatırlamıyorum.
-
@bellatrix sınırlama nedeni değildir diyordu doğal afet miydi
-
@bellatrix anonim şirketler de taşınmaz taahhudu nu tapuya tescil e esas olarak kim yetkilidir diye soru vardı cevabı neydi hatirliyor musunuz
-
@mezun hocam doğal afet yaptım ben de, aş sorusunu da şirkket tüzel kişiliği yaptım. Ama emin değilim.
-
@bellatrix bende ilkten sirket tüzel kişiliği yaptım daha sonra değiştirip tapu sicil Müdürlüğü yaptım zorlayıcı bir soruydu
-
@atam2811 milton fredmana göre para lüks maldir diye biliyorum. Bu yüzden 1 den büyük olması lazım
-
BM ye uye olan her ulke ua adalet divanina başvurabilir mi yoksa yargı yetkisini kabul edenler mi basvurabilir
-
Hayırlısı olsun hepimiz için..
-
Niye sosyal bilimciler yazmıyor
-
Btk nın önceki yıllardaki sınavına girenler var mı acaba, yazılı sınav sonuçlarını kaç günde ya da haftada açıklıyorlar tahmini? Bekleme sürecini umutsuz da olsak başlatalım:)
-
@mezun hukukta eser yazar eşleştirmesi cevabini hatırlayan var mı?