BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Benim de başarısız ne puan var ne sıra kuru kuru başarısız.
-
Benim başarılı olmuş çok şaşırdım valla hiç ümidim yoktu
-
Benim de başarılı. Sosyalden kaç kişi kaldı acaba mülakata?
-
Mühendislikte başarılı olan var mı? benim başarılı
-
benimde başarılı mülakat tarihim 11.03 yazıyor ben o tarihte askerde olacağım.
-
Öncelikle hepimiz için hayırlı olsun. Başarılı olan arkadaşlar ile mülakatlar ile ilgili fikir alışverişi yapabiliriz.
-
@2577 var
-
@adalet hukuktan mı hocam? Kaç puan aldığınız bilgisi var mı hukuk ise?
-
@bellatrix sosyal bilimler hocam
-
@fahrenheit evet hocam daha önceden girmiş olanlar varsa yada bir duyumu olan bizde aydınlanabiliriz belki
-
kurum kac kısı alacaktı ve mulakata kac kısı kaldı ? bılgısı olan war mı
-
Kaç kişi mülakata kaldı, kaç puan alındı, sıralamamız kaç hiçbişey belli değil arkadaşlar..Benim anlamadığım kurum zaten kağıtları okurken puan yazmıyor mu ? Puan ve sıralamaları girmek ya da bir liste yayınlamak bu kadar zor olmasa gerek..Hatta bence başarılı başarısız yazmaktan daha kolay optiği okut ve excel de sırala.
-
@maxmin, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@djones geçen sene sınav sonucuyla beraber mülakat tarihide açıklanmıştı ve sınav sonucundan 2 hafta sonra yapılmıştı mülakatlar.
Şubat ortası açıklanabilir bir ihtimalVay be içime doğmuş
Mülakatı hakkında bilgisi olan arkadaş var mı -
@maxmin geçen sene mülakattan ne kadar süre sonra sonuç açıklandı hocam?
-
@arven16 geçen yil test sinavindan mulakat sonuclarin aciklanmasi arasinda gecen toplam surec yaklasik 5 ay kadardi. Test sinavinin aciklanmasi da bu yilki gibi 2 ay surmustu. Mulakat icin kurumun mevzuatlarina bakmakta fayda var. Agirlikli olarak kurumun gorevleri ile ilgili sorular sorulmustu.
-
@grubel-lloyt Geçen alımla ilgili yazılanları sizlerle paylaşayım arkadaşlar.Mülakat 10-15 dk sürüyormuş, ağırlıklı olarak kendinizden bahsedin ve FETÖ ile bağlatınız var mı?gibisineymiş.
Kağıtta yazılı sorular varmış numaralandırılmış alan ve mevzuat karışık bi sayı sölettirip ordan soruyorlarmış.Sayı söyletmeyip direk sordukları da olmuş.Gördüklerim bunlar arkadaşlar mülakata kalanların Allah yar ve yardımcısı olsun -
@arven16 2,5 ay gibi bir süre sonra mülakatı açıklamışlar hocam
- Sınav 10 şubat 2018
- sonuç 12 nisan 2018
- mülakat 25-26-27 nisan 2018
- mülakat sonucu 6 temmuz 2018
-
İstenen belgelerde güvenlik soruşturmasını göremedim. Ayrıca sabıka kaydı vs istenen belgeler mülakat günü kurumdayken mi dolduracağız ?
-
arkadaslar bazı belgelerden bahsedııyor sınavın ılk ılanında. sozlu mualakattan 3 gun once teslım edılmesı gerekıyormus gıbı felan..
Sözlü sınava girmeye hak kazananların aşağıdaki belgeleri en geç sözlü sınav tarihinden 3 (üç) gün önce Kuruma teslim etmeleri gerekmektedir:
a) Fotoğraflı özgeçmiş,
b) Erkek adaylardan, askerlikle ilişkisinin bulunmadığına dair yazılı beyan,
c) Sabıka kaydının bulunmadığına dair yazılı beyan,
ç) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir durumu bulunmadığına dair yazılı
beyan
İstenen belgeleri bildirilen süre içinde teslim etmeyen adaylar sözlü sınava girme hakkını kaybederler.
bu belgeleri şimdiden verecek miyiz bilgisi olan var mı ?
-
@morand şu anki açıklamada 3 gün önce diye bir şey yazmıyor hocam ama mülakat günü teslim etmemiz gerekiyor