İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@keynesmaynard Hocam uzman yardımcılarının maaşları hep aynı olmuyor mu, bu da diğer kurumlarla aynı şekildedir diye tahmin ediyorum.
-
Eşit işe eşit maaştan sonra hepsi aynı oldu. Kaymakamlık sayıştay ve hakimlik haricinde hepsi aynı sanırım.
-
@mrnobody torpille olduğunu nerden biliyorsunuz ? O torpilli kişiler kim ? İlk 120 ye girip yazılıyı geçecekleri kesin mi ?
-
@genclerbirlikli biliyorum demedim muhtemelen dedim. Oluyor böyle şeyler sayın admin münakaşaya gerek yok hayatın gerçekleri bunlar
-
@mrnobody nasıl münakaşaya gerek yok, daha sınav başvuruları başlamadan girecek 13 kişi peşinen torpilli ilan edildi. Nasıl bi hayat gerçeği adını sanını hiçbi şeyini bilmeden torpil. Ben de bu kpss sürecinden geçtim torpilsiz olarak giren bir çok tanıdığım var, bizzat kendim torpilsiz 5 yer kazandım. Neyin torpili bu hâlâ. Madem daha yeni gelen ilan için bile torpil teşhisini hemen koydunuz gelecek olan ilanların da hiçbir farkı olmayacak; o yüzden ya torpil arayın ya da süreci bırakın.
-
@genclerbirlikli sen tcmb başlığına kızıp buraya patladın sanırım. Kimse kimseyi torpilli ilan etmedi. Muhtemel bir ironi vardı onu belirttim. Mesele siyasiyse benim siyasetle falan alakam olmaz siyasi olarak konuşmadım, konuşmam. Yok mesele @kuşçubaşıeşref i savunmamızsa böyle intikamvari şeyler yakışmıyor buraya.
-
@genclerbirlikli bi ironiyi bukadar büyütmeni başka şekilde açıklayamıyorum.
-
Böyle giderse biz bütün İİBF/SBF mezunları birbirimizi boğazlarız, sistem rahatlar, yoğunluk azalır, puanlar düşer merak etmeyin.
-
@paretowilfredo mevzu neden bu kadar büyütüldü anlamış değilim. Ben girecek olan onüç kişi birden torpillidir demedim. Bu sürecin bazı gerçekleri var. Oda torpil. Herkes torpilli atanıyor değil elbet ama torpil bu işte önemli bi etken. Bunu bilmeyenimiz varmı? Kurum insan hakları ve eşitlik kurumu oluncada oluşması muhtemel bi ironi var ortada. Yoksa ben girenlerin hepsi torpillidir mi dedim. Böyle demedim yanlış anlaşıldıysa düzeltiyim meselede burda kapansın lütfen.
-
@mrnobody, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
İnsan hakları ve eşitlik kurumuna (muhtemelen) torpille 13 kişi yerleşecek. Ve bunlar insan hakları ve eşitliği konusunda çalışmalar yapacaklar ! Hakça mı, değil. Eşitçemi, hiç değil !
@mrnobody Objektif olarak baktığımda dostum bu cümlenin tepki doğurmasına hak veriyorum açıkçası. Ancak seni de anlıyorum, neye, niçin tepkili olduğunu biliyorum. İfade edişin katı yalnızca ve dile getirmeye başladığın ilk cümle ilk bakışta bu sınavı kazanacak 13 kişiyi gücendirecek bir cümle. Şahsi fikrim bu, alınma da gücenme de lütfen. Dediğim gibi seni ve tepkili olan herkesi anlıyorum süreçlere.
Ancak bunlar birbirimizi kırarak, örseleyerek değil. Tam aksine, bu haksızlığa yol açanların -kimisinin gayet bilinçli şekilde sistemin doğru(!) noktalarında bulunarak- -kimilerinin ise birbirinden habersiz de olsa dolaylı olarak- yaptığı gibi birlik olarak çözülür. Yanlış bir aradaysa, o yanlışla mücadele etmenin yolu doğru olup, doğru insanları bularak bir arada olmaktır.
Forumda herkese en temel öğüdüm bu oldu hep. Birbirinizi incitmeniz size hiçbir şey kazandırmayacak. Bizler birbirimize düştükçe elimizdekiler biraz daha alındı. Haksızlıklar daha da arttı. Doğrular birbirini yerken birileri aradan sıyrılıp amacına ulaştı. O nedenle lütfen daha sakin olup bir arada olma çabası içinde olalım. Aksi halde her gelen yıl bir öncekini aratır hale gelmeye devam edecek ve biz hiçbir şey yapamayacağız.
-
@paretowilfredo evet yazdığım cümleyi zorlayınca o mana çıkıyorda üstat, zorlamaya gerek varmı? Bu torpile olan bi tepki mahiyetinde bir iletiydi ki formda bundan binlercesi var. Henüz bu onüç kişi atanmış olmadığına göre kimseyide gücendirmiş sayılmam değilmi? Ki ben cümlenin o manaya geldiğini siz deyince farkettim. Tcmb başlığında arkadaşların acısından etkilendim ki böyle bi ileti paylaştım. Amacım kimseyle tartışmaya girmek de değildi, tepki çekeceğini bilsem zaten yazmazdım. Çünkü şu formda insanların gözü önünde tartışmak nefret ettiğim bi olay.
-
..........
-
@genclerbirlikli her yazmış olmak için yazılmış iletilere cevap veriyorsun sanırım. Adminler ne zamandan beri üyelerle münakaşaya giriyor? @paretowilfredo üstatın hatrına daha fazla uzatmıyacağım.
-
@mrnobody ben admin olmadan önce sadece üyeydim, şimdi de hâlâ üyeyim. Burayı okuyan başka arkadaşları da ümitsizliğe( her yer her giren torpilli vs) sevkedecek her türlü iletiye gocunmadan cevap veririm.
-
@genclerbirlikli peki cevabını verdin açıklamamıda duydun daha niye uzatıyorsun? Canın tartışmak istiyorsa özelden yaz insanları rahatsız etmiyelim. Admin olan sensin bunuda benmi söyleyeyim.
-
@genclerbirlikli ayrıca her giren torpillidir demedim, öyle anlaşılmışsa diyede tekrar düzelttim. Hala demediğim bişeyde ısrar ediyorsunki amacının benimle tartışmak olduğu çok belli burdan.
-
@mrnobody her yerin torpil olduğuna elbette başlık altından karşı çıkacağım.
-
Başlık altında peş peşe girdi olunca insanlar yeni bir gelişme veya yeni bir bilgi var sanıyor. Başlık altları tartışma yerleri değil, bilgi akışı sağlanan yerler. Konunun uzamamasini ve tekrarinin yaşanmamasını diliyorum.
-
p7- p6 2018 90-91 arası puanı olan arkadaşlar sıralamasını yazabilir mi
-
Bu kurumun çalışma yeri neresi arkadaşlar