29 iletişim uzman yardımcılığı
-
@jellinek
Hocam bu "kitle iletişim kuramları" ama. İçeriğe bakarsanız farklılık olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. Ayrıca sanırım mevzuat derken alt başlıkları verdiği haliyle kastetmiş sanırım. Yani bahsi geçen kararnameyi indirdim de öyle çok uzun bir kararname değil oradan bu kadar fazla soru gelme olasılığı oldukça az gibi. -
@corleone anadolu üniversitesinin soracağı ingilizce soruları ne kadar zor olabilir ki? çıkmış ingilizce sorularına da bakılabilir.
-
Ben de ingilizce kısmının içeriğinin nasıl olacağını çok merak ettim. Yds ayarında bir sınav mı yapmayı düşünüyorlar acaba yoksa genel ingilizceye yönelik bir sınav mı merak ediyorum.
-
İngilizceden çok yazılı alan kısmı korkutuyor beni. Test olsaymış keşke..
-
@adamslani06 daha detaylı bilgi alıp yazacağım dostum
-
@onuktekin hocam ben bir türlü indiremedim linkedin hesabıma bağlanıp denedim ama yinede olmuyor siz indirdiyseniz atabilir misiniz? Çok makbule geçer
-
-
@onuktekin sağolun hocam
-
@islimbot bence yokdil ayarında olur.yokdili de Anadolu üniversitesi yapıyordu herhalde.
-
İngilizce seviyesi sınavdan sınava değişiyor.Örneğin Vakıfbank sınavında yds ayarında olan sınav Ziraat sınavında bunun çok aşağısında kalıyor.Kurumun bu konuda bir talebi oluyordur diye düşünüyorum. Çok zorlayacaklarını düşünmüyorum şahsen.
-
yazılı sınav klasik galiba en azından bir içeriğini söyleselerdi konu dağılımı felan.
-
Türkiye ve dünya ile ilgili genel kültürel ve güncel sosyo-ekonomik konular kısmına nereden calışmayı düşünüyorsunuz?
-
@jellinek özelinde (o sormuştu sanırım) hazırlanmayı düşünen arkadaşlar, az evvel kurumu aradım, mevzuat kısmı sanki ayrıca bir başlık gibi lanse edilmiş malum, o durumu sordum. Oradan şunu anlamamız gerekiyormuş: Mevzuat başlığı altında DMK, THVÖ, 14. Kararname mevcut. Yani ekstra mevzuat diye bir konu başlığı yok. Rekabetin eşit olanı makbuldür. Hakedenim benden önce girmesi temennisiyle.
-
Teşekkür ederim dostum. Ben de arayıp klasik sınavın detaylarını soracağım tamamen muamma ve sürpriz dolu bir klasik sınav tedirgin ediyor
-
İletişim başkanlığı yeni sistemle beraber gelen bir kurum. aslında daha önce vardı ama isim değişti ve başbakan yerine cb'ye bağlandı. önceki ismi basın, yayın ve enformasyon genel müdürlüğü'idi.
daha önce byeg de aynı ünvanla alım yapmış, yine yazılı ve sözlü sınavlar olmak üzere.
ben bu sınava girmeyeceğim ama araştırdım ve 2014 'te yapılan alan sınavı sorularına denk geldim. buyrun: -
-
hocam dosyayı ekliyorum ama yetkiniz yok diyor? ilk defa ileti yazıyorum da nasıl ondan mıdır.
-
@detrimental
Link ver Hocam istersen. Link veremiyorsan da aşama aşama nasıl ulaştığınızı yaz. -
-
İlandan anladığım kadarıyla 100 sorunun 30 u ingilizce yanlislar dogrulari goturmeyecek.Sonra yazilis sinav ve en son sözlu mulakat.Ingilizcesinin etkisi cok mu ?