Mutlu Seneler!
-
Yine aynı bir yılbaşında buluşmadık mı? Bol yemeli ve tv karşısında seneye de oluruz diye düşünüyorum
-
Bir çok kişi çılgınca eğlenirken; ders çalışan, ilan bekleyen, sonuç bekleyen dostlara selam olsun.
2018 herkesin gönlüne göre olsun.
-
Mutlu yıllar dostlar. Her şey gönlünüzce olur inşallah
-
Merhaba dostlar.
Koskoca bir sene geride kalmış bu başlık açılalı yine buradan yeni bir yılı karşılayalım istedim, o nedenle buraya yazmayı uygun gördüm.
Bir yıl geçti. Bu bir yılda herkes belki farklı belki benzer şeyler yaşadı. Kimisi iş sahibi oldu, kimisi halen bu yolda mücadelesini sürdürüyor. Kimileri ise pes etti çoktan. Vazgeçti ve yenildi.
İnsan ağaç gibi bir çok şey taşıyor üzerinde yaprak misali. Zaman bazı yaprakları esip döküyor insandan. Kimi şeyleri yitiriyor zaman ile yitirdiği yerden yeni filizler veriyor. Çiçek açıyor, kuruyup üryan kalıyor. Bir senede kendi payıma öğrendiğim şeyler oldu elbette. Nazım Hikmet'in dediği gibi "ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta." diyebilirim öz ve özetle.
Kötü insanları eledik hayatımızdan, iyi dostlar edindik çokça. İlkinin bıraktığı boşluk da bizim, dostlarımızın verdiği sıcaklık da bizim. Hatalarımız da bize ait, başarılarımız da. İnsana dair ve insanca olan her şey sarılası, sahiplenilesidir. O nedenle elbette asla pişmanlık duymadım yaşadığım hiçbir şeyden. Çünkü ben attığım her adımı daha insanca yaşamak adına attım. Macbeth gibi "insan olmak adına daha fazlasını da yapabilirim."
Zor günler geçiriyoruz hep birlikte. Hepimizin farklı karanlık gerekçeleri var. Ancak her birimizin mahkum olduğu aynı gök altında bir gece de var. Her birimizin özel sorunlarının yanı sıra ülkenin içinde bulunduğu durum, işsizlik, yığılan mezunlar, geçen yıla kıyasen çok çok kıtlaşan alımlar, belirsizlik. Evet hepsi hayatımızda daha bi yer etti. Ekonomik sorunlar da eklendi buna ve daha da derinleşen bir yara halini almaya başladı sorunlarımız. Ancak bunun çözümü pes etmek vazgeçmek veya karalar bağlamak değil dostlar. Daha çok çalışacağız gerekirse. Gerekirse bir daha ayağa kalkacağız, soluklanıp daha da hızlı koşacağız. Bunları hiçbirinize umut satmak adına söylemiyorum. Durumların karanlığını belki herkesten iyi görüyor, biliyorum. Ancak pes etmenin o karanlığın bizi boğması anlamına geldiğini de biliyorum. Kara bulutlarla kaplı gökte her zaman bir mavi aralık vardır. Bunu görmek gözümüzden çok göğsümüzü göğe ne kadar açtığımıza bağlı.
İnanın, değerleriniz olsun, uğruna mücadele edeceğiniz şeyler olsun. Herkesi güdüleyen şey farklıdır. O şey sizin için her ne ise, ona sarılın. Kimisi için vuslatı bekleyen bir sevdadır, kimi için elinden tutacağı ailesidir bu. Kimi daha büyük düşler kurar geleceğe dair hiç farketmez. Düşünüze çatacağınız odunları ne kadar uzak aralıklarla çatarsanız, o düşün ateşi o kadar zayıf olur. Düzenli bir şekilde, her sabah o düş için masanın başına geçin. İnanın ve mütevekkil olun, önümüzdeki yıllar bu yıllardan daha güzel olacak ve bunu sizin buna olan inancınız yapacak.
Allah bahtınızı açık etsin dostlar her birinizin.
Yeni yılımız başta ekip arkadaşlarım, kardeşlerim @Antimülakat @Agor @Phoenix @aliveli @maverick @genclerbirlikli , sonra dost meclisimizin parçası olan sizlerle kutlu ve güzelliklerle dolu olsun. -
Pareto bize diyecek bi sey birakmamis
Eline sağlık Dostum.Benim de sizin adiniza tek dileğim artik kpss ve kurum sinavlarini hayatinizdan çıkaracağıniz bir yıl olmasidir insallah . Eminim ki şuradaki herkesin ortak amaci budur.
Hayallerinizin peşinde koşmaya devam edin arkadaslar vazgecmeyin .
Emeklerinizin karşılığını alacaginiz sağlıklı ve mutlu yillar herkese -
Düz matematikle bir yaş daha yaslandigimiz yeni yılda daha adaletli, savaslarin olmadigi, insanlarin ne olursa olsun hosgorulu oldugu en azindan buna cabalacagi bir yil olmasini temenni ediyorum. Her zaman bu dunyaya insanoglu neden sigamaz diye dusunurum...Dostlar iyiki varsiniz kpss ve sinavlar icin yorum yapmayacagim henuz. Doluyum hala...Ama basarilar ve bol sabirlar diliyorum halen bu yolda olan ve olacaklara... biraz boyle takılayım hafif buruk hafif gururlu. nasilsa dustugumuz yerden yine Allahin izniyle kalkip yolumuza devam edecegiz.
-
Mutlu bir tarafı da kalmadı artık yeni yılların, hayallerimiz vardı ; çaldılar.
Mutlu seneler sayın forumdaşlar, tabi bu ne kadar mümkünse
-
Mutlu noeller arkadaşlar
-
Herkes atanacağı bir sene olması dileğiyle mutlu yıllar herkese
-
Herkesin emeğinin karşılığını aldığı sağlıklı huzurlu mutlu olduğu bi senenin olması dileğiyle. Atandım şükürler olsun cümlesini yazacağımz bi sene olsun
-
Yeni yıl sizlere ve sevdiklerinize mutluluk huzur getirsin özellikle atanma nasip olsun. Mutlu Yıllar
-
2019>2018 hepimizin iş sahibi olduğu bi yıl olması dileğiyle.. get out 2018:)
-
bildiğin gibi gel eyy 2019
-
2019 da her şeyin umduğumuz gibi olması dileğiyle ..
-
yeni yılın herkese sağlık , mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle
umarım herkesin emeğinin karışılığını aldığı bir yıl olur. -
Mutlu seneler Hayal ettiklerimizin gerçekleşmesi dileğiyle Yeni yıla dua ile girelim inşallah
-
Geçen sene ileti yazan arkadaşlardan kimisi 2018de atanmıştı, bakalım seneye kimler için diyeceğiz bu cümleyi
İyi seneler dostlar. Nerde olursak olalım, yine birlikte TY'de olalım. -
Mutlu yıllar
2019 tüm güzelliklerinle, sevinçlerinle, mutluluklarınla gel. Emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah. Atandım beee atandım demeyi görsün bu gözlerimiz. Senden beklentimiz çok bilesin -
2019 oldukça zor geçecek bir yıl gibi görünüyor fakat kalpleri ferah ve temiz tutup amaçlar için çabalamaya, mücadele etmeye devam etmek gerek. Kış sonrası bahar, şafak sonrası aydınlık. Hepinizin için yeni yıl hayırlara vesile olsun.
-
Biz olmadan yeni yil olur mu ? Tabii ki olmaz
Hadi artik atananlar kervaninda görmek istiyoruz sizi.
Şu sınavlarin yakasindan düşün , düşün ama atanarak düşün. Aman ha atanmadan düşmeyin
Hepinize sınavsiz yıllar diliyorumYeni yıl bize ve sevdiklerimize Hayırlar getirsin insallah.
Hayalinizdeki meslege kavusacaginiz bir yıl olsun.
Tüm TY ailesinin ve buradaki degerli dostlarimin yeni yılını kutlarim.
@paretowilfredo @genclerbirlikli ve @Antimülakat in yeni yilini ayrica kutluyorum