Açıklanmayan mülakatlara dair son dakika bilgisi!
-
Arkadaşlar kimimiz 7 aydır, kimimiz 4 aydır ve kimimiz de 2,5 aydır açıklanmayan mülakat sonuçlarını bekliyoruz. Her sabah forumlardan takip ediyoruz ne oldu bu mülakatlar diye? Mülakat sonucu bekleyen birisi olarak aldığım bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu bilgiyi Tercihini Yap! ekibinin bunca zamandır bizler için göstermiş olduğu emeği gördüğümden ve onlara duyduğum saygıdan ötürü bu platformda paylaşmayı uygun buldum.
Arkadaşlar meslek ihraçlarıyla ilgili yeni bir KHK önümüzdeki günlerde yayınlanacağına dair bir bilgi geldi, bu bilgiye göre kamuda yine epey sayıda personelin ihracı söz konusu olacakmış. Mülakat sonuçlarınında KHK sonrasında açıklanacağı bilgisini verdiler. Sanırım listeler hazır, imzalarda atıldı ama kurumlar alımları KHK sonrasına bıraktılar. Ne zaman bu KHK yayınlanacak derseniz? 1 hafta içerisinde yayınlanacağına dair bilgi verildi.
Umarım bir an evvel yayınlanır ve herkes işine gücüne kavuşur, kazanamayanlar da nasiplerini başka sınavlarda ararlar.
-
Bilgi için teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Teşekkürler ..
-
Sgk Denetmen Yardımcılığı için muhtemelen daha çok soru gelecektir. Başkan Bağlı'nın yapmış olduğu açıklamayı bende gördüm arkadaşlar ama bana söylenen bu kadar. Özellikle şu sınav sonucu da mı KHK sonrasına kaldı? şeklinde soru sorma şansımız olmadı. Mülakat sonuçları KHK sonrası açıklanacak denildi, yarın bir gün, Sgk Denetmen Yardımcılığı açıklanırsa size yalancı çıkmak istemem.
-
Ben bu haber sevindim yani. En azından OHAL'ın sona ermesi beklenmeyecek
-
Bu ileti silindi! -
@Olumsuz-Dışlama çok teşekkür ederiz, samimiyetine inanıyoruz kardeşim, sen sana gelen bilgiyi paylaştın. Yaşanacakları bekleyip birlikte göreceğiz artık. Keşke herkes senin yaptığın gibi yapabilse, bunca zaman sonuç bekleyen arkadaşlarda kendilerini buna göre ayarlar. Sağolasın
-
7 aydir hangi mulakat aciklanmiyor merak ettim
-
Ayrica Khk ile ne ilgisi var tamam atilacak olanlar gene atilir ama sizde demissiniz listeler hazir diye. Madem hazir yayinlasinlar. Khk nin ilgilendirdigi ayri sonuc bekleyenlerin ki ayri.
-
@haytav Açıklanmayan mülakatlara dair son dakika bilgisi! içinde söyledi:
yr
Devlet dairesinde çalışan biri olarak söylüyorum çokta hızlı düşünmemelisin madem hazır yayınlasınlar diye bir şey imkansız
-
@guyan-gelmiş tamam da khk ile ilgisiz diyorum zaten. 4 aydir bekliyoruz baskan 1 hafta dedi 10 gün oldu yavas olurda bu kadar olmaz diyor insan.
-
keşke bu durum doğru olsa ama 15 temmuzda bile 3-4 aydır açıklanmamış mülakatlar vardı, o zaman onlar bu duruma ters olacaklar. ÇSGB bakanlığı alımlarından bazıları, Çevre Şehircilik Uzm. Yrd. mülakaları çok daha uzun süre bekledi. umarım hepsi bu khk ile sona erer .
-
Türkiye İşkur İstihdam Uzman Yardımcılığı mülakat tarihleri : 08/02/2016 - 15/02/2016
Devlet Personel Başkanlığı Uzman Yardımcılığı mülakat tarihleri : 23/05/2016 - 27/05/2016
Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı mülakat tarihleri : 30/05/2016 - 03/06/2016 -
Aslinda bir sekilde hepsinin ust uste gelisini izledigimizde tutarli sayabilecegimiz bir gerekce. Kaldi ki 15 Temmuz bir neticeydi. Evveliyati olan bir surecin neticesi. Bekleyisin o yuzden tum bunlar isiginde degerlendirilmesi icap eder. Bu durumda da khk dan sonra insallah biraz daha normallesecegini dusunuyorum.
-
Türk idare sitesinde : Ankarada Khk hazırlığı yazılmış arkadaşlar Haydin bakalım bekleyip görelim süreci, sağolasın Olumsuz Dışlama. İsmin Olumlu Dışlama olsaydı daha mı uygun olurdu ki bilemedim?
-
Hocam siz napıyorsunuz ya? tercihiniyap.net farkıyla yine her şeyden önce biz haberdarız.
-
Malumlar konuşur, T.Y yapar güzel kardeşim. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah hiç.
-
@Olumsuz-Dışlama bu bilginin kaynağı nedir hocam
-
Sgk acıklandı yani khk mhk tırıvırı birilerinin iki dudagının arasında hayatımızın gidişatı
-
Beklenen KHK sanırım yayınlandı.