Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcılığı 2019
-
@alageyik08 1 kişi değil mi?
-
@ekeblad 4 kişi çağırılacak.
-
@alageyik08 içişleri bakanlığı p36 yla aldı .ilk 19 a baktım 16 sı uluslararası ilişkiler ve ilk 19 da en düşük puan 90.ve ilk 3 ua bölümünden oluşuyor .bayağı yüksek kapatır
-
@öğrenci bir de ne saçma bölüm ayırmaları .ben uluslararası ilişkilerden çok maliye iktisat biliyorum .kpss çalışa çalışa milleti bölümünden soğuttular sonra da bölüm ayırıyorlar .
maliye bakanlığı sınav açar haydii otur iktisat hukuk maliye muhasebe çalış.il göç açar muhasebeyi çalışma kamu çalış uluslar çalış .merkez bankası açar işletme çalış istatistik çalış ekonometri çalış artı iktisat hukuk çalış .kişisel veriler açar iktisat maliye hukuk uluslar çalış
bölüm diye bir şey mi kaldı artık ya .hepimiz her şeye çalışıyoruz .adam iktisat mezunu çalışa çalışa benden çok uluslar biliyor .ben uluslar mezunuyum çok iyi iktisat biliyorum .ne kadar inkar edilse de artık bölüm diye bir sey kalmadı -
@ekeblad Aynen öyle hocam, ben de sbky mezunuyum bu ilanlara bölüm yüzünden başvuru yapamayacağım. Kamu , kamu yönetimi mezununu istemiyor.
-
@ekeblad Ki dediğiniz gibi şu 2 senedir bölümüm adına bilgiler köreldi,maliye,iktisat ve hukuk bilakis tam ön plana çıktı.
-
Çalışma yerleri ile alakalı bilgisi olan var mı ?
-
@öğrenci hocam yanlış anlamayın gönül ister her bölüme bol bol alım yapılsın ama son zamanlarda açan çoğu ilan kamu ve uluslar ağırlıklı puan türlerinden alım yaptı. Ortak alanı hepimiz biliyoruz kpss sürecinden ama o puan türleri direk uluslar kamu mezunlarının önde olduğu özel bir ilgisi olmayan diğer bölüm mezunlarının yapamadığı puanlar. Ben uluslar çalışan bi iktisat mezunu görmedim şahsen. Kamu ve uluslararası puanıyla çağıran kurumlar da o bölümlere öncelik veriyor sonuçta.
-
başvuru yapamıyorum seçilen bölüm ile mezun olduğunuz bölüm uyuşmuyor diyor, iktisat mezunu olup iktisatı seçtiğim halde..var mı aynı sorun ile karşılaşan?
-
@iktisatsever aynı benimde.
-
Sınav sadece sözlü sınav. Keşke test de olsa bir ön sınav yapsalardı.
-
Bu sene uluslararası mezunlarına bir talep var ama hayırlısı. Merkezi atama, a kadro derken ufak ufak alım yapılıyor.
-
@akorkmaz1910 p14 brans 84
-
@yorgun bence size gelme ihtimali var.
-
Basvurular basladi ama bende hata veriyor.Sorunsuz kayit yapabilen oldu mu?
-
maliye mezunları buna basvuramıyor mu sımdı ?
-
@genclerbirlikli Hocam, kafa karıştırmak istemem fakat iktisat bölümü ana ilanda görünmüyor. Ben yanlış ilana mı bakıyorum. Eğer siz gördüyseniz link paylaşır mısınız? Sadece işletme ve uluslararası ilişkiler görünüyor.
-
@bluephantom www. kamuajans. com/m/?id=532713
-
@bluephantom https://www.sanayi.gov.tr/announcement.html?lang=tr&duyuruId=3b4003c4-42e4-4d0b-b4d3-0b8cfd4b5e29 hocam şurdaki linke tıklayıp görebilirsin
-
@generalgeneral Hocam anasayfa. @genclerbirlikli aynı şekilde ilan çıkmıyor