TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

KPSS A
    2018 guy mülakat süreci
    629
    9227
    1820837
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Z
      zenginmemur @köyün-ağası Son düzenleyen:

@köyün-ağası hocam duyumlar banada geldi.Bu sureci takip ediyorum en başından.Tutmuyor kurumda calisanlarda tahmin edemiyor.Bn Sayin Berat Albayraktan direk duymadim yapilanma olcak diye.Ya bu yapilanma olsada vergi dairesindeki gelir uzmani icin olmaz olamaz.Ama su kesin kurumda cok basllik var.Bakin unvanlara guy duy mhuy muy dguy bunlarin yanina birdd denetim grubu vmyler var.Cozum uretmek bizim mulakatlari niye geciktirsin bu soruyu sormaliyiz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        monopolcü @mehmetkvl Son düzenleyen:

@mehmetkvl kasım aralığa doğru gelir bana göre

• M
          monopolcü Son düzenleyen:

Arkadaşlar doğrudan Cumhurbaşkanına sesimiizi duyurabilsek cimere yazsak belli ki maliye bakanlığı ile olacak iş değil geçen sefer 5-6 saat gündemde kaldık ne oldu elde var 0 tam seçim arefesi veya Devlet Bahçeli etiketiyle yzsak yazılarımızı fikirleri olan cevap atarsa sevinirim

• K
            köyün-ağası Son düzenleyen:

Cumhurbaşkanına mektup yazalım en az 100 kişi yazsa sesimizi illaki duyarlar

• V
              Veliat34 Son düzenleyen:

Arkadaşlar en iyisi cimere yazalım belki etkisi olur.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • M

Eğer çoğu kişi aynı fikirdeyse etkinlikleri yapan kişi bunları twıtter ve facebookta duyurursa ve aynı gün yazılırsa etkılı olur ayrık yapılacak şey degıl bu

• nonbisinidem
                  nonbisinidem Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben vmy iptaliyle ilgili cimere yazmıştın gelen cevap “ .... sayılı bakan oluru ile .... tarihinde ertelendiği daha sonra da ..... sayılı bakan oluru ile .... tarihinde iptal edildiği”. Yani demem o ki Cimerden hiç bir zaman tatmin edici bir cevap dönülmüyor boşa vakit kaybı bana göre...

Neden duâsız bırakıyorsun dilini,
                  Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?..

K M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    sanchez06 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

sitede hareketlilik var inşallah mülakatlarda eli kulağındadır

• K
                      köyün-ağası @nonbisinidem Son düzenleyen:

@nonbisinidem cimerden değil normal el yazısı işe mektup yazalım

• M
                        mbguy Son düzenleyen:

Arkadaşlar sürecin içinde olmayıp dışardan izleyen ve bir sonraki alımı bekleyen biri olarak öncelikle Allah sabrınızı bol versin demek istiyorum. Çünkü gerçekten sabır isteyen bir süreç.
                        Hani duyum falan değil ama çorbada tuzum bulunsun istedim. Yeni yapılandırma durumuyla ilgili benim duyduğum, bu ay içerisinde tamamlanacağı. Geçtiğimiz ay sayın bakan yurt dışındaymış. Galiba o yüzden gecikme oldu bilemiyorum. Bunu duydum sizinle paylaşmak istedim.
                        Hepinize iyi çalışmalar dilerim. Tabi bu ne kadar mümkünse 😐

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • M
                          monopolcü @nonbisinidem Son düzenleyen:

@nonbisinidem hayır amaç tatmin edici cevap almak değil günde 100 kişi aynı şeyi yazsa belki birilerinin kulağına gider mi

nonbisinidem 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Z
                            zenginmemur Son düzenleyen:

Yapilanmanin bizimle alakasi nedir?Yapilanma olur yinr bizim mulakatlar aciklanmassa ne diyecegiz artik.Kisa ve oz idare gecikmistir bu sürecte isin ozeti bu.

• mrnobody
                              mrnobody Son düzenleyen:

İdarenin sürekliliği ilkesinin canını okudular. Bide neymiş yapılanmaymış. Lan sen yapılansan noluur yapılanmasan nolur.

• M

Tek bir lafa bakar tarıhlerın acıklanması bırakın ne yapılanması ya duyum aldım bu ay tamamlanacak dıyenler neyın kafası bu ya elıne klavye alan bıse soyluyor bu ayın bıtmesıne 30 gün var farkında mısın geçen ayda aralıkta YAPILANACAĞIZ dendi ama YAPILANAMADIK hıcbır şey yapmadan oturamayız bence hergun ama Hergun twıtterda yazalım ya da ılk dedığım cımer olayı

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • M
                                  mbguy @monopolcü Son düzenleyen:

@monopolcü yani ne deyim. Gerçekten yaranılmaz. Kusura bakmayın ama Eline klavye alan yazıyor demek nasıl bir tabir? Sadece kulağıma çalınan bir şeyi burada yazıyım dedim ki benim hiçbir çıkarım yok ve mülakat beklediğim de yok.

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • K
                                    köyün-ağası Son düzenleyen:

Cimer mektup falan yazalım burayı takip eden en az 100 kişi var zaten illa etkinlik olaca dşye birşey yok herkes eline kağıt kalem alsın yazsın ptt den 2-3 tl ücret var sadece cimer e yazdığınız mesaj ilgili kuruma gidiyor yanş gib cevaplıyor biz direk cumhurbaşkanına yazalım mektup ta

• nonbisinidem
                                      nonbisinidem @monopolcü Son düzenleyen:

@monopolcü bilmiyorum hocam yaparız derseniz yaparız da mental olarak yıldım ve de yoruldum Allaha havale ediyorum artık 😕

Neden duâsız bırakıyorsun dilini,
                                      Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?..

• G
                                        guymagdurubiri Son düzenleyen:

artık açıklanmalı herkes gerginlikten birbirine laf etmeye başladı.Lütfen doğru duyum alan birisi gerçeği yazsın.Sürekli yok bugün açıklancak yok yarın yok haftaya insanların umutlarıyla oynamayın artık yeter.

• mrnobody
                                          mrnobody Son düzenleyen: mrnobody

1. yorumu yazmış bulunmaktayım 🙂 ortam yumuşar belki bu vesileyle 🙂
                                          • M
                                            manisalipinar Son düzenleyen:

Bence DrdevletbahceliİİBFninSesi etiketiyle yazalım ya da buna benzer etiketle. Üç büyük partinin başkanı da İİBF mezunu ve Bahçeli ekonomi doktoru belki dikkate alırlar.

• 1
                                            • 2
                                            • 99
                                            • 100
                                            • 101
                                            • 102
                                            • 103
                                            • 461
                                            • 462
                                            • 101 / 462
                                            • İlk ileti