TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 kaymakamlik mulakat sureci

DİĞER
    kaymakamlık mülakat süreci 2018
    242
    3021
    657801
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @fetih Son düzenleyen: Agor

@fetih, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

10 ocak idareciler günü ve mülki idare çalıştay başlangıcı bence çalıştay bittikten sonraki hafta açıklanır daha fazla beklemeyiz

Ay 'ın 18'inden sonra açıklanır.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
      • M
        muzgor @Ziyaretçi Son düzenleyen:

25 ine sarkar mı?

2 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • 2
          27ömer27 @muzgor Son düzenleyen:

@muzgor sarkar

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • F
            fetih @27ömer27 Son düzenleyen:

@27ömer27 durum değişikliğimi var kardeşim çünkü ocak 15 haftası demiştin sen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              mia105 Son düzenleyen:

11 ve ya 18 diyor @amirim aradan
              FaZla geçmeden @27ömer27 25 i diyor anlamadık ..

#İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • M
                muzgor Son düzenleyen:

pgm müdürünün değişmesi çok etkiler mi

• E
                  ese03 Son düzenleyen:

Ocak 18 tam 49 gün oluyo , bekliyoruz bakalım sabırla ve Yaradana sığınarak.

• K
                    knut Son düzenleyen:

Arkadaşlar iyi akşamlar güvenlik soruşturmalarının ne aşamada olduğu ve kamuda çalışanların kurumlarının aranması ile ilgili bir gelişme veya duyumu olan arkadaşlar var mı en azından bu konular konuşulabilir bu süreçte .)

M metinoktay 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • M
                      Mia_ist @knut Son düzenleyen:

@knut kamuda çalışıyorum hakkımda bilgi alındığını duydum.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • K
                        knut @Mia_ist Son düzenleyen:

@mia_ist Genel bir uygulama hocam o zaman genelde sorulmuş çünkü o zaman daha güvenlik soruşturmaları devam ediyor diyebiliriz sorulan soruların güvenlik soruşturmasıyla ilgili olup olmadığını bilmiyorsunuzdur heralde

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • M
                          Mia_ist @knut Son düzenleyen:

@knut bende genel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Nasıl birisi olduğum vb sorular sorulmuş, ben tesadüfen öğrendim.

• metinoktay
                            metinoktay @knut Son düzenleyen:

@knut, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

Arkadaşlar iyi akşamlar güvenlik soruşturmalarının ne aşamada olduğu ve kamuda çalışanların kurumlarının aranması ile ilgili bir gelişme veya duyumu olan arkadaşlar var mı en azından bu konular konuşulabilir bu süreçte .)

Ben de kamudayim ama bana bişey söylenmedi ya da aranmadi. 3.ihtimal il müdürlugune sorulmuş olabilir ama duymadim.

• D
                              Daywalkers Son düzenleyen:

Arkadaşlar Güvenlik Soruşturmalari dedigimiz seyde herkesin ayni anda bitecek diye bir durum söz konusu degil.

Kiminin 1 ay önce bitmiştir, kiminin daha yeni bitmiştir. Kuçuk sehirlerde yasayanlar daha avantajlidir. Daha kolay biter. Arti illa eve gelip sizi görecekler diye bir durumda yok. Siz yokken eve gelmislerdir veya direk muhtarada gitmiş olabilirler.

Kamuda çalisanlarin daha önce güvenlik sorusturmasi yapilmak sartiyla, tekrar güvenlik soruşturmasi yapilmayacak diye de biliyorum. Zaten hali hazirda güvenlik sorusturmasi yapilmiş.

Icişleri Bakanligi Güvenlik Soruşturmasi evraklarini bizden Ekim ayinin ilk haftasi istedi. Yani 3 ay oldu. Güvenlik soruşturmalari belki bir iki kişi haric muhtemelen bitmiştir.

metinoktay 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • metinoktay
                                metinoktay @Daywalkers Son düzenleyen:

@daywalkers, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

Arkadaşlar Güvenlik Soruşturmalari dedigimiz seyde herkesin ayni anda bitecek diye bir durum söz konusu degil.

Kiminin 1 ay önce bitmiştir, kiminin daha yeni bitmiştir. Kuçuk sehirlerde yasayanlar daha avantajlidir. Daha kolay biter. Arti illa eve gelip sizi görecekler diye bir durumda yok. Siz yokken eve gelmislerdir veya direk muhtarada gitmiş olabilirler.

Kamuda çalisanlarin daha önce güvenlik sorusturmasi yapilmak sartiyla, tekrar güvenlik soruşturmasi yapilmayacak diye de biliyorum. Zaten hali hazirda güvenlik sorusturmasi yapilmiş.

Icişleri Bakanligi Güvenlik Soruşturmasi evraklarini bizden Ekim ayinin ilk haftasi istedi. Yani 3 ay oldu. Güvenlik soruşturmalari belki bir iki kişi haric muhtemelen bitmiştir.

Son paragrafı tam anlayamadım kardeşim. Bizden istediler derken sakıncası yoksa nerede çalışıyorsunuz

metinoktay D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • metinoktay
                                  metinoktay @metinoktay Son düzenleyen:

@metinoktay, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

Son paragrafı tam anlayamadım kardeşim. Bizden istediler derken sakıncası yoksa nerede çalışıyorsunuz

Ha pardon biz derken gerçekten bizi kastetmissiniz😀😀😀pardon

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • D
                                    Daywalkers @metinoktay Son düzenleyen:

@metinoktay

Kastettiğim, Kaymakamlik Sinavi aciklandiktan sonra bizden bazi evraklar istediler ve bizde gönderdik ya hani içinde güvenlik soruşturmasi evraklarinida yazip göndermeştik, ondan bahsediyorum. Hani 2 Adetti, Fotografli☺

Ben bir bakanlikta merkez uzmaniyim.

M K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M
                                      muzgor @Daywalkers Son düzenleyen:

@daywalkers acaba nr zaman açıklanır hocam?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • D
                                        Daywalkers @muzgor Son düzenleyen:

@muzgor

Bilemiyorum ki, sadece tahmin yapabilirim, klasik tahmin 20 Ocak - 1 Şubat arasi.

Içisleri Bakanliģi son zamanlarda mülakatlari 50 günden önce açiklamamaya başladı.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • M
                                          muzgor @Daywalkers Son düzenleyen:

@daywalkers her sene kısalma olmuyor mu

• K
                                            Kaymakam3838 @Daywalkers Son düzenleyen:

@metinoktay

Kastettiğim, Kaymakamlik Sinavi aciklandiktan sonra bizden bazi evraklar istediler ve bizde gönderdik ya hani içinde güvenlik soruşturmasi evraklarinida yazip göndermeştik, ondan bahsediyorum. Hani 2 Adetti, Fotografli☺

Ben bir bakanlikta merkez uzmaniyim.

Hocam yanlış anlamazsanız bir şey öğrenmek istiyorum. Merkez uzman ile kaymakam maaşı arasında herhangi bir fark var mı acaba? Memurlar maaş robotunda birebir aynı çıkıyor. Robot hatalı mı gösteriyor yoksa gerçekten birebir aynı mı? Yorum yapabilirseniz sevinirim.

• 1
                                            • 2
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 68
                                            • 69
                                            • 70
                                            • 151
                                            • 152
                                            • 68 / 152
                                            • İlk ileti