Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
- Komisyona giren var mı? Komisyon nasıldı yardımcı olur musunuz arladaslar
-
@yldzkrc teşekkür hocam, başarılar size de
-
Diğer komisyonlar nasıl arkadaşlar girenler lütfen paylassin. Kimse kimsenin nasibini yemez korkmayin
-
@2525 referans muhabbetini görünce bu kadar da değildir herhalde diye aklımdan geçirdim hakkını helal et hakkında hayırlısı olsun
-
Muhasebede kayıt falan yaptırırlar mı yoksa sadece tanım mı sorarlar sizce
-
1 . Komisyondan hbr var mı ? hal tavir nasıl ?
-
..........
-
@dembaba yok ya bana denmiş bişey değildi cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
-
@azsakallıdede tabiki de hocam, mülakata giren herkişi eşittir yani, bence ilk gün de aynı son gün giren de. Buradakilerin samimiyetine istinaden detayına kadar anlattım zaten. Bu iletiyi yazmanız yeterliydi, yolun açık olsun
-
Bana soru sormadılar. Neden bu kuruma girmek istediğimi sordular ve neden daha alt göstergeli bir kuruma geçmek istediğimi.Yaklaşık 5 dakika sürdü.
Ya ilk 10'da olurum ya da listede adım olmaz,ortası olmaz sanırım.
-
@escobar_p oradaki İstanbul ihtirasından bahsetseydin tamamdı Sabah sanki seni görür gibi oldum esco, 2. Komisyon mu senin?
-
@2525 aynen
-
@escobar_p hocam ne cevap verdiniz gösterge konusunda ?
-
@escobar_p tamamıdır saçlar gayet gürdü resimde görünce açık saçlı falan zannetmiştim
-
@2525 2.komisyonun genel tutumu nasıl sıcakkanlılar mı ?
-
@escobar_p hocam gecmiş olsun öncelikle. 2. Komisyonun tutumu Nasıl kac kisi var biraz bilgi verir misiniz? Tesekkurler.
-
@parafiskalgelir benim 4'tü hocam. 2. Komisyonla aynı binadaydık
-
@maysdag Bu mesleği yapmak istediğimi,daha önce 5 yıl sevmediğim bir meslekte çalıştığım için mutsuz olduğumdan bahsettim.Maaşın düşecek dediler Para önemli değil dedim
-
@2525 arada 3 numaraya yapıyorum saçları
-