29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ayyıldız66 maşallah
-
Allah herkesin içindeki niyeti biliyo arkadaşlar herşey çalışma degil sen çalışırsın geceni gündüzüne katarsın ama bir kötü düşünce seni kaybettirir .Para meslek kariyer mutluluk demek değil o parayla o meslekle sınanıcaksın belkide ,belkide hayatın mahvolcak bilemezsin ki .. İnsanlar hakkını arıyor diye kimsenin kimseye laf etmeye hakkı yok. Rabbim herkese kalbinde hissettiğini düşündüğünü yaşatsın tek isteğim bu .. Çok mu mükemmel sistem harikamı tabiki hayır. Ama kötülüğe kötülükle cevap vermek en kötüsü işte o zaman insanlığımızdan kaybederiz. Ölümlü dünya biraz vicdanlı olun ..
-
Listenin son durumu nasıl
-
22 Ocak açıklanma tarihi deniyorda basvuru klavuzunda yazmıyor?
-
2016 sınavı mı bu sınav mı zordu diye sürekli soranlar oluyor. iki sınavda ders ders doğrularım ve iki sınav için değerlendirmem şöyle:
2016 sınavı: türkçe, matematik, tarih, idare, iyuk, ceza 2018'den daha kolay. anayasa iki sınavda da çok kolay, hmk iki sınavda aynı gibi (belki 2016'da bi tık daha zor). vergiler iki sınavda aynı gibi (vergi usul'u okuyan için vergi testleri iki sınavda da aynı zorluk derecesinde). borçlar, medeni, iktisat/maliye 2016'da daha zor. vatandaşlık iki sınavda aynı.
2016 doğrularım: türkçe 5, matematik 6, tarih 7, vatandaşlık 6, anayasa 5, idare 6, iyuk 6, medeni 6, hmk 6, ceza 7, borçlar 6, vergiler 9, iktisat maliye 4 = 24 55
2018 doğrularım: türkçe 5, matematik 5 tarih 12, vatandaşlık 6, anayasa 6, idare 6, iyuk 7, medeni 5, hmk 6, ceza 7, borçlar 5, vergiler 10, ikt/maly 7 = 28 59
-
@fc-real-gdp 2016 da kaç puan geldi peki
-
@garfielddddd 82,2 ile 343. sıra.
-
@fc-real-gdp iyimiş walla bu seferde olur inş gönlünüze göre olur
-
@fc-real-gdp çok saçma standart puan vermiş 2016 da 17 58 77,732 geldi. Gk gy puan vermez diyenler bu farkı anlar
-
@fc-real-gdp 2016 da
gkgy: 21/29
ortak alan: 26/35
idari yargı: 27/35
Sıralama: 7522018
Gkgy: 23/30
Ortak alan: 33/35
İdari yargı: 30/35 -
@mr-aday çok iyi yapmış millet
-
@garfielddddd Bu netlerle listeye girilir mi diye düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi
-
@mr-aday bence düşünmeyin siz böyle derseniz biz ne yapalım
-
@garfielddddd İşin şakasındayım tabi ben hala alan ağırlıklı 78-79 bu sınavı alır diye düşünüyorum
-
@mr-aday 2016 da size cok iyi sapma gelmis bu sapma 77 78 dogrusu olan birine bu yıl gelse listeye girer bence
-
@mr-aday demeden geçemeyecegim 2016 daki netlerden sonra bu yıl takdire şayan bir yükseliş göstermişsiniz
-
@mr-aday alan ağırlıklı ama gk gy kötü
-
@minikistan Teşekkür ederim. 2016 da vergi 12-2 idi belki o sapma getirmiştir.
-
@minikistan Öncelikle başarıyı tebrk ediyorum. Ama beni yanlış anlamazsa bir parantez açıyorum. 2 sene bu sınavı beklemiş. O 2 sene boyunca boş durmamıştır çalışmıştır illaki bir birikimi ve dolayısıyla ilerleme olacaktır.
2 yıl diyoruz 2 az değill.
Adli gibi olsa daha çok fırsat olur ama az işte
Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@nocomment999 Kardeş o 2 yılda yeterliliğe girdim çıktım ders çalıştım elbette ama vergi mevzuatına. Bu sınava yine 2 ay hazırlandım. Temelim illaki var 2011 den beri sınavlara girip çıkıyoruz.