2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
şaka gibi 5 aydır açıklanmadı. açıklanacak gibi de durmuyor
-
@refik-soydam Vergi müfettiş yardımcılarının atamalarını Aralık sonuna yapacaklardı. Ama görünen oda yapilmayacak. Twitter da atama istiyoruz diye hastag acildi. Bakalım ne olacak. Biran önce aciklansada herkes önüne baksa, bu gibi durumlarda kazanıp kaybetmekten ve çalışmaktan çok belirsizlik insanı bitiriyor. Allah yardımcısı olsun buradaki arkadaşların.
-
karşı komşumuz bakanlıkta o da soruşturdu ama hiç bi plan ,çalışma vs yok demişler ona da
-
@bydaler neyin ilanı hocam ben ilanla ilgili bir şey aktarmadım.
-
Olumsuz düşünmek insanı günden güne yıpratıyor... Hergün bir şeyler duyuyoruz ama şu bir gerçek ki mülakat bekliyorum diye açıklama yapmaktan yorulanlardanız..
-
bazen mülakatlar yapıldı da sonuçlar mı açıklanmadı diyorum ya da mülakata kalmış mıydık diye düşünüyorum size de oluyor mu arkadaşlar
-
@toranj daha once de mülakat tarihlerinin belli olduğunu söylemişlerde kurumun çaycısını yada hizmetlisini tanıyan var mı acaba en sağlıklı bilgiyi onlardan alırız
-
artık arkadaşlarım ve yakın çevrem senden bi bok olmayacak galiba diye dalga geçmeye başladılar anlatamıyorsun da mülakat tarihlerinin hala açıklanmadığını. kaybettiğimi yalan söylediğimi düşünüyorlar sanırım içten içe. sıkıldım artık valla.
-
@hahamas uzak dur öyle arkadaşlardan öyle insanlar kazandığın zaman seninle sevinecek insanlar değil.Bazı akrabalar da öyle kazanamazsın umarım diye gözlerinin içine bakarlar kazansan sahtece tebrik edip yüzüne gülerler o kadar.
-
@açıklanmadı hocam ondan uzak dur bundan dur derken tek basimiza kaldik.Haksizda degiller bu kadar bekleyince ne olcagiz sorusuna cevap vermek bile insani sinir ediyo.Halimiz ortada atancagimiz kadro suan duz lise mezunu polisten az aliyor.Yani sunu demek istiyorum bekleyince senin hakkinda kotu konusanlari oyle bir susturcaksinki degecek.Gel gor ki durum vahim
-
@köyün-ağası valla hocam bence de en iyi onlar bilir bu bir türkiye gerçeği. bilmiyorum ama artık bişeyler olması gerekiyor
-
@hahamas aynen millet nasıl atanıyor hemen biz yalan sylmusuz gibi bakıyorlar
-
Arkadaşlar bu Tufan Samet Özbudak Türkiye ekonomisi kitabı hakkında bilgisi olan var mı iyi midir
-
Çok haksızlık dönüyor çok, bu kadar süre bekleyeceğime bir işe girseydim 8.000 tl asgari ücretten kazanmıştım ha geldi ha gelecek diye diye evde otur otur psikoloji kalmadı. kazanmama sevinemedim kursağımda kaldı
-
@kemankeşş özbudak değil özdurak:)kendisi gibi kitaplarıda efsoo tabiki
-
@lilith, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Çok haksızlık dönüyor çok, bu kadar süre bekleyeceğime bir işe girseydim 8.000 tl asgari ücretten kazanmıştım ha geldi ha gelecek diye diye evde otur otur psikoloji kalmadı. kazanmama sevinemedim kursağımda kaldı
vallaha çok haklısın. işe girsek bu seferde kesin tarihler belli olur dıye dıye gectı 5 ay
-
Bu gecikme durumunu mülakat esnasında direkt muhattaplarına sorma imkanımız olacak.Bunu yapmayı düşünen arkadaşlarımız var mı aramızda?
-
@birgarip oyle bir babayiğidi burda bulamazsın
-
@birgarip o babayiğidi tanımak isterim
-
Arkadaşlar bir kararname yayınlanmış ama bizimle ilgili mi anlamadım