2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@öğrenci hocam ben 2019'a çalışıyorum umudum bitti resmen ya listeyi görünce.
-
@mi̇a106 aynen hocam 3. günün en sonlarındaydım. çaykaralı bile elemişler bizim gruptan o derece yani
-
@mehmetkvl Hocam bu sınav hep böyle oluyor sanırım. 1-2 istisna haricinde referanssız giren yok gibi.
-
@mi̇a106 İngilizce ve İtalyancayı çok iyi düzeyde bildiğimi söylediğimde italyanca konuşturdular içerde. Komisyon ''Aferin, bu çok iyi oldu.'' dedi. İçim kıpır kıpır oldu. Şimdi ise ne var biliyor musun kardeşim? Koca bir hüzün. Nefes alamıyor insan.
-
@öğrenci malesef memleketin hali boyle
-
@vefa Kişisel Verileri Koruma Kurumu mülakatım anında buna benzer bir şey yaşadım hocam.Benim de sonucum olumsuz oldu. Artık bu tarz cümleleri dalga geçmek için söylediklerini düşünmeye başladım.
-
@vefa Allah yardımcımız olsun kardeşim hepimiz aynı durumdayız. Rabbim sabır versin bizlere kalın sağlıcakla dostlar @FC-Real-GDP
-
@fc-real-gdp fark edemedim üstad saati haklısın.
-
@vefa hocam sen zaten bu hayatta fazlasıyla iyi yerlere gelirsin bence hiç üzülme.
-
@mehmetkvl eyvallah üstadım. Emek veren tüm kardeşlerimiz inşallah günün birinde hak ettiğini alır.
-
yazılı sınavda ilk 100 de olup kazananlar çoğunlukta mı acaba?
-
@vefa dostum seni çok iyi anlıyorum. Ben de geçen yıllarda o listeyi görünce bir hezeyan yaşamıştım. Daha sonra dişim kırılmıştı.
-
@rootofallevil ben de bunu merak ediyorum
-
Yaradana Hamd olsun
Yaratıp imtihan edene
İmtihandan geçirip zafere erdirene
Bilinçleri bileyip sabırlar verene
Rahman olana
Rahim olana
Muîn olana
Hamd olsun.Kazanan arkadaşlar dün geceki tatlı heyecan daim gönlünüzde olsun. Bir sonraki sınavı geçip vatana millete hizmet etmek bizlere de nasip olsun.
-
Kıymetli forum yöneticileri ve üyeler iki gündür yoğunluğumdan dolayı paylaşımları okuyarak takip ettim ancak foruma yazma fırsatı bulamadım. 5 yıldır emek verdiğim, bu uğurda başka sınavlara bile girmediğim, dört buçuk yıl boyunca işsiz kalmaya razı olduğum kaymakamlık mesleğine adım atmak mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla bizede nasip oldu. Mülakatı geçmiş bulunmaktayım. Allah utandırmasın. Bu duyguyu bu uğurda mücadele eden aday adayı arkadaşlarda inşallah yaşarlar. Ben bu forumdan çok istifade ettim . Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sınavlardan çok bunaldigim için uzun süre bu foruma girmeyeceğim. Ancak tecrübe paylaşımına, tavsiyelere ihtiyaç duyan forumdaslarim için birazda olsa katkım olması adına hotmail hesabımı paylaşıyorum: sbf_akpinar@hotmail.com . Mesajınız olursa elimden geldiğince ve vaktim oldukça yardimci olmaya çalışırım. Herkesin yolu, bahtı açık olsun. Sevgi ve hürmetlerimle ⚘
-
@rootofallevil hocam ben 65.yim Benim önümde olan 13 kişi kazanmış yani ilk 65de olan 13 kişi kazanmış ilk yüzde olan 20 kişi falan vardır kazanan
-
@miadenetim siz kazandınız mı mülakatı?
-
Benim de olmadı ama Allaha şükür idari yargı hakimliğinde mülakata kaldım başka birkaç mülakat ve sınav da var önümde artık onlarla dağıtcam kafamı. Allah bu sene nasip etmedi, hakimlik olursa bırakırım kaymakamlığın peşini sadece Allah ömür verirse. Kazananlara görevinde başarılar diliyorum bahtları açık olsun..
-
@rootofallevil yok hocam kazanamadım
-
Kardeşlerim mesajlar geliyor nasıl çalıştınız hangi kaynaklardan diye mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyorum yazmak uzun oluyor bende yazdım ekran görüntüsü aldım isteyen oluyorsa e mailim cht_abukan19@hotmail.com burdan ulaşıp göndermeye çalışacağım hakkınızı helak edin