2019 YDS / e-YDS Hazırlık Platformu
-
@simón-bolívar
İrem Yayıncılık'tan sınav stratejileri isimli gramer kitabını kesinlikle öneririm. Açıklamaları ve örnekleriyle birlikte dil bilgisinde eksiğiniz kalmıyor. Bunu layıkıyla bitiren dil bilgisinde hata yapmayacaktır. -
@atlas07 teşekkür ederim hocam.
-
Yok hocam ki Türkçe açıklaması olmaması daha iyi ingilizce düşünmeyi sağlıyor. Çünkü ingilizce öyle bir dil ki bir kelimenin neredeyse 10 tane farklı Türkçe anlamı oluyor bu nedenle salt bir metnin Türkçesine bakıp kıyaslama yaptığınız da eksik öğrenime neden olabilir kelime anlamı yönünden
-
Evet cep kitabı olan
-
@ekonomist2 sağolun hocam.
-
irem yayincilik yds sinav stratejileri sipariş ettim. Modaldil yayinlari adi altinda kitap geldi. Yazarlar ayni . Bu konuda bilgisi olan var mi acaba.
-
@b-ays Hocam iremin kitaplarını hazırlayan “suat gürcan ve rıdvan gürbüz” bu sene moda dil’i kurdular. Yine o hocaların hazırladığı kitaptır sadece kapağını değiştirmişlerdir. Bi fark olacağını zannetmiyorum
-
@b-ays hocam bende aldım o kitabı çok kaliteli kitap. içeriği sağlam. kuşkunuz olmasın kitapla ilgili. yeni başladım bende okumaya.
-
@b-ays yanlış anlamayın ama ben bu sınav strateji kitabı olayına inanmıyorum pek. Bol bol okuma yapmak strateji kitabından daha yararlı.
-
@atlas07 hocam kelime için ne önerirsiniz yine modadil yayınlarından?
-
@simón-bolívar
Hocam kelime için piyasadan önerebileceğim bir kaynak yok çünkü hiçbirini kullanmadım. Bu nedenle yanıltıcı olmak istemiyorum fakat More to read serileriyle, Science benzeri bilimsel makaleler içeren yayınları muhakkak takip etmenizi öneririm. Bu saydığım kaynaklar, kelimeleri belli bir metin içerisinde size sundukları için akılda kalıcılıkları çok daha yüksek olacaktır. -
@atlas07 sağolun hocam.
-
@ekonomist2 hocam test attack çözümleri var mı soruların. bir de sorular karışık mı yoksa konularına göre mi?
-
Hocam sorular konularına göre ancak çözümlü değil klasik soru bankası mantığında. Yine irem yayınlarınıb çözümlü yds fasikül diye bir kitabı var bildiğim o çözümlü ve çıkmış yds sorularından oluşuyor.
-
@ekonomist2 anladım, sağolun hocam.
-
Arkadaslar kolay gelsin güz dönemindeki Yds sınavına hazırlanmayı düşünüyorum.Bana kesin al bitir dediginiz kaynak var mı ne önerirsiniz? Tecrübeli arkadaslar yetişin lütfen
-
@atlas07, içinde söyledi: 2019 YDS / e-YDS Hazırlık Platformu
@simón-bolívar
İrem Yayıncılık'tan sınav stratejileri isimli gramer kitabını kesinlikle öneririm. Açıklamaları ve örnekleriyle birlikte dil bilgisinde eksiğiniz kalmıyor. Bunu layıkıyla bitiren dil bilgisinde hata yapmayacaktır.@olursaolur bu kitap
-
yds için pdf şeklinde konu/alıştırma/soru kaynakları olan var mı?yardımcı olabilecek?
-
Arkdslar ydsye resmi olarak çalışmaya karar verdim. 67.5 puanım. Ve bu işi artık huzur içinde bitirmek istiyorum:) online dersler arasında ydstime ve ankara akademi seçeneklerim var sizce hangisini almalıyım. Ydstime ın teaserlarını izledm aslında harika ama Ankara akademi de kafamı kurcalıyor.
-
@newworldorder Akın Dil'i de incelemenizi tavsiye ederim. Puanınıza göre Koç Grubunda Ahmet Hoca ile çalışmanız daha iyi olur, tabi irtibata geçip birebir bilgi de alabilirsiniz. Kaynakları da sağlamdır.