2019 İDARİ - ADLİ HAKİMLİK SINAVI
-
@ecem Hakimlik yardımcılığı ile ilgili nelerden bahsedildi.
Bir hoca bana dediki hakimlik yardımcılığında süreç daha uzun olacağı için hemen alım yapmak isteyeceklerdir dedi. -
@suigeneris süreç uzman yrd olduğu gibi olacak sanırım sürenin sonunda yeterlilik sınavı olacağından bahsetti. Şu andada zaten sınav yapılmıyor mu? Ben akademide staj bittikten sonra sınav yapılıyor diye biliyorum
-
@ecem Şuanda staj evresinden sonda bir sınav var tabiki.
Fakat hakimlik yardımcılığındaki süreç 2 yılı bulabilir. Şuanki süreç 1 yıl. O yüzden 2 yılı bulabilecek bir süreç için hemen alıma çıkmaları mantıklı geliyor . -
@suigeneris ben 2019 Aralık'a razıyım 2020 olmasında
-
@suigeneris evet süreç uzun olduğu için idari de olur diye düşünüyorum ben Siz son sınava girdiniz mi
-
@ir06 haziran olsa keske bir de 200 olsa ne güzel olur
-
@ecem hatta 300 500 yardımcılık sistemi gelirse bu sayılara çıkabilir bence
-
@ecem Evet Girdim son sınava malesef olmayacak yine deniycem tabi.
-
@ir06 Hakimlik yardımcılığı ile sayı fazla olabilir 300 olabilir sayı.
-
300 sayısı çok iyi olur hadi bakalım
-
@paretowilfredo @amirim Üstadlar bir bilgi var mı?
-
@ilerlemeyedevam Sanırım yerel seçimlerden sonra netleşecek mart sonu gibi...
-
Arkadaşlar son sınava girmedim bilgi sahibi değilim o yüzden soruyorum. İibf için kota kalktı mı idari hakimlik için?
-
@gençişsiz İhtiyaca göre kelimesi hala duruyor. %20 ifadesi geçmiyor.
-
@suigeneris teşekkür ederim hocam
-
Çalışmaya başlayan var mı
-
İkinci 100 günlük eylem planı içerisinde hakim yardımcılığı kadrosu açacaklarını hem adalet bakanı hem de cumhurbaşkanı söylemişti. İkinci 100 günlük eylem planı demek en geç nisan ayının 10una kadar bu kadronun netleşmesi demek değil mi ben mi yanlış anlıyorum ? İdari için bu konuda bilgisi veya duyumu olan arkadaşlar bizi aydınlatabilirse çok sevinirim.
-
@smmm_yesimakman Doğru.
Haziran Ayında Zaten Adli hakimlik sınavı oluyordu.
Yanına idari alımda olması bekleniyor.
Hakimlik yardımcılığında süreç daha uzun olacağımdan Haziran ayında alım yapılması gerekiyor. -
@suigeneris teşekkür ederim bilgilendirme için umarım beklendiği gibi olur.