TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı

KPSS A
    2019 göç uzman yardımcılığı sınavı
    345
    3699
    685065
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      biriibfli Son düzenleyen:

Il gocu kazanirsaniz guy mulakatina girermisiniz?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        Fernando Reges @morand Son düzenleyen:

@morand Normalde 2 gün geç gidince 2 gün geç çıkarsın da bedellide özel bir durum var mı bilmiyorum.Askerlik şubesinden yardım alabilirsiniz

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

genclerbirlikli M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • J
          Jan Vesely Son düzenleyen:

Arkadaşlar Geçen sene mülakattan sonra kaç gün içinde açıklandı sonuçlar ?

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • J
            Jan Vesely @Jan Vesely Son düzenleyen:

@jan-vesely 12 Nisan mülakatların bitiş tarihi açıklanma tarihi 28 Haziran 2.5 ay gibi bir sürede açıklanmış geçen sene 20 kişilik liste 20 de yedek alımı olmuş

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • P
              plansız Yasaklı @Jan Vesely Son düzenleyen:

@jan-vesely Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar tarihler belli olmuş.

Orada şöyle bir durum vardı; 14-15-16 Mayıs Merkez Göç mülakat tarihleriydi. İki listede ortak isimler vardı. Dolayısıyla değerlendirmeyi beraber yapıp her ikisinin sonucunu da 28 Haziran'da açıkladılar.Biraz da bekletmiş oldular kısaca. Bu sene maalesef Merkez ilanı gelmediğinden sadece İl Göç Uzm.Yard. kadrosu için bir değerlendirme yapılacak daha kısa sürmesi gerekir. Sadece geçen yıl 20 kişi vardı, bu yıl 45 kişi ama bu durum bence süreci çok fazla etkilememeli.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
              • A
                atam2811 @plansız Son düzenleyen:

@plansız yani sizin soyleminize göre kardeşim bu iş Mart ayının içinde biter.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • P
                  plansız Yasaklı @atam2811 Son düzenleyen:

@atam2811 Buna ilişkin tahminde bulunmak gerçekten zor. Oransal olarak 4 katı kadar aday mülakata çağrılır, bu değişmez ancak 20×4=80 kişi iken sizin liste 222 kişi, mülakatlar 10 gün sürecek. Bunun değerlendirmesi de biraz uzayabilir ama bence iki ayı geçmemeli, en geç Nisan sonu Mayıs başı açıklanmalıdır. Tabi şuan yorum yapıyorum 🙂 tamamen Kurumun süreci sonlandırma isteğine bağlı. İhtiyaç olduğundan uzatmak istemezler. Yine en erken 1,5 en geç 2,5 ayda süreç sonlanır gibi geliyor bana. İnşallah diğerleri gibi uzatmadan, hızlıca açıklarlar.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • H
                    herkesesu Son düzenleyen:

Güvenlik soruşturması mülakat sonuçları aciklanana kadar mı yapılıyor yoksa mülakat sonuçları açıklandıktan sonra mı arkadaşlar

• G
                      Gresham T. Son düzenleyen:

Şu iki soruma bi türlü cevap bulamadim bilen varsa söyleyebilir mı? 1) Normalde ankara açılmıyor mu, açılıyorsa bu sene gelebilir mi? 2) Atama işlemi ve tercih onceligi nasıl oluyor kurum sinavi ve mülakat ortalaması mı alınıyor?

A U 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • A
                        albertcamus @Gresham T. Son düzenleyen:

@gresham-t Burada bilgi var hocam. İller ve atama şekli vs.

https://www.tercihiniyap.net/kpss/gocilgoc-uzman-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi-h3219.html

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • U
                          uzmanyrdd @Gresham T. Son düzenleyen:

@gresham-t Ankara açılmaz diye bir şey yok sonuçta il göç idaresi müdürlüğü var, bir şey söylemek zor bekleyip görmek lazım atama işlemleri de dediğiniz gibi ortalama alınarak yapılıyor..

• H
                            herkesesu Son düzenleyen:

Arkadaşlar mülakat sonucu açıklandıktan sonra guv.sorusturmasi bekliyor muyuz yoksa hemen başlıyor muyuz bilen var mı ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • A
                              atam2811 @plansız Son düzenleyen:

@plansız benim genel bir şikayetim bu mülakatta fazla kişi olması kurumla alakalı değil 4 katı fazla buluyorum hakkaniyete dibe indiriyor bence tabi bu konuda kuruma güveniyorum ama ben Max alınacak kadronun 2 katının mülakata katılmasından yanayım.ama kurum mesela yazılı sınavda çok daha fazla kişiye şans vermeli kendi düşüncem öyle 40kat bile olabilir . genel olarak bütün kendi sınavını yapan kurumlarla ilgili öyle düşünüyorum .hakkaniyet böyle daha üst düzeyde olur sadece kendi tespitim.

• genclerbirlikli
                                genclerbirlikli @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges var hocam bedellide de aynı durum. Sınav vs gidilince o süre ekleniyor.

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

• M
                                  morand @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges oyle yapacaz en son care. yapacak birşey yok 😞

... önce hayaller ölür, sonra insanlar

• G
                                    Gresham T. @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus benim sorumun cevapları yok ama teşekkür edrim yine de 🙂

• P
                                      plansız Yasaklı Son düzenleyen:

Takvim planlandığı şekilde işlerse Mayıs-Haziran döneminde işe alım sürecinin tamamlanması öngörülüyormuş. Atamalar en geç bu tarihlerde yapılmış olacaktır diye düşünüyorum.

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • N
                                        Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @plansız Son düzenleyen:

@plansız alım yapılması muhtemel olan iller hakkında bilginiz var mı hocam ?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • P
                                          plansız Yasaklı @Nahl Son düzenleyen:

@aroma Henüz yok ama genel olarak süreçle ilgili bir duyumum olursa paylaşırım inşallah.

• F
                                            Fernando Reges Son düzenleyen:

Elinde geçmiş mülakat soruları olan var mı? Benden bir hayır duası alır

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• 1
                                            • 2
                                            • 131
                                            • 132
                                            • 133
                                            • 134
                                            • 135
                                            • 184
                                            • 185
                                            • 133 / 185
                                            • İlk ileti