Strateji ve Bütçe Başkanlığı
-
Noldu bu alım arkadaşlar? iletişim uzman yardımcılığı alımı gibi mi olur bu da?
-
@albertcamus https://www.tercihiniyap.net/meslek/strateji-ve-butce-uzman-yardimciligi-sinavi-meslegi-ve-maasi-h6556.html şu dursun dostum burada. Yakında lazım olur bakarsın
-
@paretowilfredo ooo gizli ipuçları. Bravo admin...
-
Buranin basinda naci reis var demi. Pek bir alim beklemiyorum sahsen
-
@lion Dostum mevcut durum ile kıyaslarsak Ağbal dönemi resmen 7 yıllık bolluk dönemiymiş. Bilemedik kıymetini...
-
@paretowilfredo yok kardesim. Bize Ramiz Dayi gibi bir bakan lazim. O biyiklari burkarken gerdan kira kira yeğeeen sen merkez uzman mi olmak istiyorsun al o zaman 5000 kadro ol yeğenn hadi ol merkez uzman ol bilemem kardeşş bilemem bakanlikta nereye oturturuz bunca insani ama ol yeğeen demesi lazim.
-
@snickers İpucu değilse de ihtimaller diyelim dostum. Mevcut ilanlardan yola çıkarak hazırladım mümkün olan şekli. Bakalım bekleyip göreceğiz
-
@lion Kısa süre önce Ankara'da bir AVM'de alışveriş yaparken Mehmet Şimşek'i gördüm. Ailesiyle alışveriş yapıyordu. Göz göze geldik. Artık nasıl hüzünle baktımsa selamlaştık. Neredeyse Sezen'den Geri Dön'ü söyleyecektim adama. Zor tuttum kendimi.
-
@paretowilfredo bende haberlerde gordum onu adam market arabasini bile dolduramamis ketcap metcap almis. Gariban adamdi ya anadolunun bagtindan kopmus temiz bir adamdi. Cidden ALLAH razi olsun onun zamaninda iibf nin yuzu guldu.
-
@lion Yenge anası gillere gittiyse o ara makarna yapacaktır ondandır o ketçap :))
-
Yok kardes bence salca reyonuna gitti etiketi gordu bakti icinde birseyler koptu elini cebine atti yokladi maasa daha 10 gun vardi alamazdi salcayi hele biber salcasi almis basini gitmisti olsun dedi ve migrosun kendi ketcapina yoneldi indirim vardi hep clup kartida yanindaydi bir indirimde ordan kaparim dedi mutlu oldu ve iki ketcapa isi bagladi. Sonra kendi kendisine fisildadi beyin bedavaa diye.
-
@lion Ya da şu ihtimal de olabilir, o dönem Ağbal müsteşarıydı, migrosa gitme Bakanım pahalı gel BİM'e gidelim dedi ama Bakan biz İngiltere menşeiliyiz BİM A101 bizi bozar dedi dinlemedi bi gazla girdi migrosa. Sonra baktı fiyatlara, senin dediğin iç ses tam orda başladı işte :))
-
@paretowilfredo ve sonra 2015 haziran secimleri oncesi 4-5 milyar tl bizim icin cerez parasi dedigi demeci aklina geldi o boncuk gozleri nemlendi ve oglum memed ne gunlere dustun daha marketten cikip askiye su parasi yatirmaya gidecekti cunku faturakoma gidemezdi orda fatura basina 1.25 tl ucret kesiyorlardi ekstradan.
-
@lion Bu vicdan muhasebesi 2001 krizine kadar gider Çok hüzünlü be.
-
Ahhhh bee neler neler... Bende yakın zamanda MEB eski Bakanı İsmet Yılmaz'a denk geldim pardon aynı zamanda MSB eski Bakanı da demeliydim. Sonra dedim ki şükürler olsun ülkemiz sağ salim ayakta. Oturup üzerine düşünmedim bile, kardeş payından Metin ile Sivaslı Emrah'ın atışmalarını izledim. Epeyce güldüm sonra dedim ki iyi ki sağ salim ayaktayız.