B Grubu / Tarih Dersi ile Önerileriniz
-
Arkadaşlar tarih dersinde video ders anlatımı olarak Benim Hocam yayınlarından Ramazan Yetkin mi yoksa, İsem Yayıncılıktan Mehmet Celal Özyıldız mı ? Hangisini öneriyorsunuz ?
A grubuna çalışan biri olarak gkgy 58 net düzeyinde kaldım(2018 kpssde). Tarih dersi için neler önerirsiniz ? Nasıl bir çalışmak faydalı olur ? Hafta da kaç saat ayırmak gerekir ?
-
@baelish ben celal hocadan dinlemiştim. sonrasında da izlemediğim videolardan birçok soruya nokta atışı yaptığını gördüm instagram paylaşımlarında. ramazan yetgin de iyidir dinleyen birçok arkadaşım var ama ben sıkılmıştım baya celal hocanın tarzı daha hoşuma gitti.
-
Hocam ikisinden de aynı konuyu, hatta iki üç konu, dinle hangisini beğenirsen ondan devam et. Ben celal hocayı daha çok beğeniyorum ama belki başkası beğenmiyordur. Kişisel şeyler bunlar biraz.
-
Ben Celal Hoca'dan hiç dinlemedim. Ramazan Hoca'yı dinledim, verim aldım. Ancak herkesin beklentisi ve tarzı farklı tabi. Bence birkaç video ikisini dinleyip deneyin, zaten size en iyi geleni bulacaksınızdır.
-
Ramazan yetgin kesinlikle @baelish
-
@ercu Hocam bende Mehmet hocanın anlatımı sevdim lakin çoğu yerde hep Ramazan hoca öneriliyor. İsem yayıncılık reklam konusunda geride kaldığından dolayı mı acaba bilemedim.
@marigold Hocam aslında ikisine de göz gezdirdim ama tam anlamıyla başlamadım. Video ders notu falan da alacağım da emin olamadım hangisinden alayım diye.
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
-
@baelish Hocam önce bi izleyin ilk videoyu istersiniz sonra ders notuna karar verirsiniz. Ramazan Hoca öğretici anlatıyor, kalıcılığı var, hikayelerle zenginleştiriyor. Ancak dediğim gibi Celal Hoca'yı dinlemedim belki o da benzeri şekilde anlatıyordur. Tabi Tarih dersi kimden dinlenirse dinlensin mutlaka tekrar yapılması ve bol soru ile pekiştirilmesi gerekir yoksa illaki unutuluyor.
-
@baelish hocam ben tarihi hiç yapamayan biri olarak Ramazan Yetgin'i 2016da dinlemiştim gercekten çok büyük katkısı oldu ama ben kendim calışarak daha iyi kavradığımdan tarihin pusulasından çalışmıştım. Kitap gerçekten ne detay ne de yüzeysel. Tam sınav tadında önerebileceğim bir kitap. Ayrıca konularım bittikten sonra genel tekrar mahiyetinde Kadir Koç hocamın videolarının çok katkısı oldu. Kesinlikle takip edilmesi gereken biridir.
-
Bu hocalar artık YouTube da falan bu işleri yapmaya başladı. Ne büyük nimet haline geldi valla kursa derse gerek kalmayacak yakında.
-
Video : Ramazan yetgin benim hocam
Konu kitabı :İsmail adıgüzel tarihin pusulası
Soru : İsmail adıgüzel tarihin pusulası ç.sb &Ramazan yetgin ç. soru bankası&20 li pusula tarih denemesi.
-
Fetihname Bekir çelik mi yoksa Tarihin pusulası mi. Hangi kitabı önerirsiniz arkadaşlar. Tarihte koca bir sıfırım:)
-
@Muhalba kesinlikle pusula.