TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

KPSS A
    357
    2852
    477712
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      grundig @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat haklısınız hocam ama seçim arefesi olduğu için böyle düşünüyorum. İmkansız diye düşününce herşey imkansız şu sıra . Zorla alınıyor kadrolar . Seçimden sonra çok daha zor alınır gibi geliyor bana 😞

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        snickers Son düzenleyen:

Strateji bütçe Başkanlığı ile spk hariç sezon bitti degil mi arkadaşlar? 🙂 2019 kpss de yerimizi alalım mi ? 🙂

U M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • U
          uruk-hai Yasaklı @snickers Son düzenleyen:

@snickers bence özeli düşünmeye başla 2019 bu yıldan da kötü olur

• Y
            yamanoglan Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @dnztrkn Son düzenleyen:

@dnztrkn yaş 40 olmali ve kurumlar arasi gecis enfazla 2 kere olmali
            Daldandala atlamamali millet
            40 olsa ve 25 yil calissa hem prim gunu dolar ve 65 de de emekli olur
            Yaş 40 kurumlararasi gecis 2 ile sinirlandirilmali

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • Baelish
              Baelish @adolf stalin Son düzenleyen: Baelish

@adolf-stalin Bende aynı fikirdeyim. Yaş sınırı problem olmaz aslında ancak sistem doğru işlese böyle problemler olmaz. 35 yaş sınırının kalkması şimdiki sistemi daha da işlemez hale getirecek.

Herkes kendini düşünüyor. Bu gençlerin yenen haklarını kim verecek ?

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • M
                marigold @snickers Son düzenleyen:

@snickers Hocam bana da öyle geliyor.

• B
                  beveridge eğrisi Son düzenleyen:

Yaş sınırını başka bir başlıkta mı konuşsak acaba?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
                  • Y
                    yamanoglan Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Baelish Son düzenleyen:

@baelish 2016dan sonra 3.5 yillik kaybi ilanin gelmemesi ve uzayan surecler sonucu yas olayina takilanlarin hakkini kim verecek
                    Surecler uzadikca yeni ilanlarsa gelmiyor... millet dolayisiyla yaş olayina takiliyor
                    Rizki veren allahtir bence yas dursun vs seklinde bahanelere siginmayin nasil yuksek puan alirim seklinde dusunun bence

Baelish 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • M
                      mehmetkvl Son düzenleyen: mehmetkvl

2019 kpss öncesi banka alım ve sgkdan başka ilan geleceğini düşünmüyorum bende. 2019 Hazırlanmanyı düşünenler ona göre hazırlansın kpss A ya. 85 puanla 6 aydır tek bir kpss ile alakalı sınava giremedim ve halihazırda 6 ay kaldı yeni sınava.
                      Yeni hazırlanan arkadaşlar kesinlikle yds den 70 ve üstü alıp kpss a danda +90 a oynamalı. Bu süreç bitmeye yüz tutmuş artık ne yazıkki üzgünüm

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                      • Muhalba
                        Muhalba Son düzenleyen:

Sadece kpss sınavında yaş sınırı olması adaletli olur. Kurum sınavı geç gelse de (ornegin 2 sene sonra) 37 yaşında bile girebilsin o aday.

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                        Cengiz Aytmatov

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • Baelish
                          Baelish @yamanoglan Son düzenleyen: Baelish

@yamanoglan, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

zki veren allahtir bence yas dursun vs seklin

Böyle oldukça yüksek puan almak fayda etmiyor ki. Derece yapmak lazım gerek. Benim dediğim sistem değişse yaş sorunu kendiliğinden çözülür, sınıra takılan kalmaz. O zaman zamanında çalışıp derece yapsaydınız böyle bahanelere sığınmayın sizde. Şimdi de gençlerin hakkı yeniyor. Zamanında gelen ilanları görüyoruz, kpss 2018 de tık yok ! Herkes kendini düşünürken ben neden 35 yaşına takılanları düşüneyim ? İlgöçte bile sınava başvurup girmeyen 150 kişi var. Bu hak yeme meselesine girersek hocam bu sistem içinde herkesin hakkı yeniyor. O yüzden 35 yaş sınırı kalksa bile çok faydasını göremezsiniz. Demem odur ki sistem değişmeden isterse 65 yaşında girsin bir şey ifade etmez derece yapmadıktan sonra.

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

Y M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • Y
                            yamanoglan Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Baelish Son düzenleyen:

@baelish yooo ben sinav puanlarimsa sikinti yok ustad... lamin su da bir gercek burdaki herkes hemfikirdir ki 2016 dan sonra adam akilli ilan gelmedi geldiysede guvenlik sorusturmasi sonuc aciklama ise baslama surekli gecikti bunlarin gecikmesiyke yeni ilanlar gecikti... oyuzden bence yaş bahane degil
                            Kurumlararasi gecis hakki sadece 2 olsun yani bir kisi sadece 2 kez baska kurumun sinavina girsin
                            Keyfi olarak basvurup gitmiyorsa da o da onun hak yemesi
                            Oyuzden adam 37 yasinda calisip hakkiyla yuksek puan aldiysa yas olayina takilmamasi lazim

Ayrica 34 yas ile 36 yas arasinda bi fark yok diye dusunuyorum

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • M
                              marigold @Baelish Son düzenleyen:

@baelish Hocam keşke derece yapmak da yetse en azından hem yüksek puan alıp hem de yazılı sınavda geçenler yani hakkıyla girebilenler atanırdı sadece.

• G
                                Gençişsiz Son düzenleyen:

Arkadaşlar içişleri uzman yardımcılığı ilanı konuşuluyordu ne oldu son durum bilgisi duyumu olan var mı?

M ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • M
                                  modigliani 0 @Gençişsiz Son düzenleyen:

@gençişsiz bunu ben de merak ediyorum ama geçen pareto üstad ile konuştuk yine burda henüz hiç ses yok demişti

insanlar tercihlerinden ibarettir.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • F
                                    fridakahlo @yamanoglan Son düzenleyen:

@yamanoglan hocam yorma kendini boşa, "Allah herkesin kalbine göre versin" bir kapı açılır inşh ben +2 eklenmesi yönünde çalışma olduğunu geçen yıl duydum, sadece hatırlatmak lazım arada gündemde kalması için, senin durumunda olan çok insan var, kısmetinde varsa olur inşh
                                    Burada ki bazı arkadaşlar kendi derdinde, anlamalarını bekleme...

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • Y
                                      yamanoglan Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @fridakahlo Son düzenleyen:

@fridakahlo amin ustad herkrs kalbinin ekmegini yer dogru diosun
                                      Umarim bi calisma olur da magdur olanlara da gun dogar ki bir suru kisi var

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • ?
                                        Eski Kullanıcı @Gençişsiz Son düzenleyen:

@gençişsiz O ilan gelecekse muhtemelen iç işleri stajyer kontolör yardımcılığı ve ab uzman yardımcılığı alımları sonuclandıktan sonra gelir bence hocam.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • G
                                          Gençişsiz @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci hocam 2019 kpss den önce gelsin de ne zaman gelirse gelsin diyeyim 🙂

• G
                                            Gençişsiz @modigliani 0 Son düzenleyen:

@modigliani-0 eyvallah hocam hayırlısıyla gelsin durumu anladım sağolun

• 1
                                            • 2
                                            • 79
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 142
                                            • 143
                                            • 81 / 143
                                            • İlk ileti