A Kadro Maaşları / Kariyer Meslek Maaşları / A Grubu Maaşları
-
@tokyo ondan emin değildim. Düzelttiğiniz için teşekkür ederim.
-
@iibfli_keynes döner sermaye kısmından haberim yoktu verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Guy ile arasındaki farkın 1-2 lira olduğunu düşünüyorum eşimin maaşından kıyas yaptığım için biliyorum. SDS yalnız belediyelere ait değil il özel idareleri de imzalar. Örnekleri var internetten bakılabilir. Ayrıca mhuy/mhu taşrada değil idarenin merkezinde çalışır. Taşra uzmanı kavramı ile karıştırılıyor genelde.Bu konuda @paretowilfredo şu çalışmayı yapmıştı. https://forum.tercihiniyap.net/topic/346/meslek-tanıtımı-mali-hizmetler-uzman-yardımcılığı
Bakanlıklarda çalışanlar diğer mhuy'dan fazla alıyor ama net maaşı bilmiyorum. -
@harmenihas net maaş şu an 3909 tl hocam
-
@iibfli_keynes Allah bereketini versin
-
@harmenihas amin ama hem tez hazırlama hem yds den 70 şartı düşünülünce diğer merkezi uzmanlıklardan 800 TL az almak kötü bir şey bence . çünkü birebir aynı şartları haizler.
-
@iibfli_keynes Kesinlikle. Derneğin bu konuda çalışmaları var güzel bir tablo hazırlamışlar bir talebimiz var bu konuda ama Ombudsman görüşü olmasına rağmen Maliye Bakanlığı bu hakları vermekten imtina etti. Gerekçe olarak özetle örneğin ilçe belediyelerinde Mali Hizmetler Müdürlükleri var, siz burada o müdüre bağlı olarak görev yapacaksınız fakat onlardan daha yüksek ek göstergeye sahip olmanız mümkün değil. Ee bu durumda müdürlere de aynı hakları tanımamız lazım. Bu da bütçe açısından büyük yük.. Yani diyor ki evet hakkınız bu konuya itirazımız yok ama müdürlüklerin altında çalıştığınız için bu hakkı müdürlere de vermeksizin size veremeyiz. Hani sanki bu millet daire başkanlarından yüksek maaş alan odacıları görmedi ki derdimiz salt bir kesimden yüksek maaş alalım da değil. Hak edileni istemek. Bu arada yapılan çalışmayı da paylaşıyorum yine meslekle ilgili hem mevcut durumun ne olduğunun bilinmesi açısından faydalı olur hem de belki kamuoyu oluşur
http://malihizmetler.org.tr/dosyalar/Afis.pdf -
@harmenihas bu durumla ilgili olarak dün kaleme aldığımız bir metin var hocam. Site ana sayfasında.
-
@harmenihas, içinde söyledi: A Kadro Maaşları / Kariyer Meslek Maaşları / A Grubu Maaşları
Hani sanki bu millet daire başkanlarından yüksek maaş alan odacıları görmedi ki derdimiz salt bir kesimden yüksek maaş alalım da değil. Hak edileni istemek. Bu arada yapılan çalışmayı da paylaşıyorum yine meslekle ilgili hem mevcut durumun ne olduğunun bilinmesi açısından faydalı olur hem de belki kamuoyu oluşur
merkezde çalışanlar daire başkanına bağlı direkt ve onların öyle bir sorunu yok ancak onlara da vermiyorlar . Yani bahane bence !
-
Yüksek Lisans Tezi, doktora tezi vb. konular için.
-
@antimülakat başkan a grubu maaşlariyla neler yapilir baslikli bir yazi bulamadim.Neler yapilir.Merkez uzman maasiyla
-
@zenginmemur evlenir, evi barkı kurarsın. Ufak tefek birikimle de bir araba belki ilerde de bir ev falan olur işte.
-
2019 Ocak Guy maaş net 4528 tl oldu arkadaşlar Temmuz’da ise 4800 civarı olucak .
-
Maaslarin baslangici iyi gibi duruyor ama suan alim gucu acisindan yerlerde onu soyliyeyim. Su an tasradaki a kadro kariyer meslek mensubunun maasinin alim gucu, 2011 yilindaki b kadro memur maasinin alim gucune esit.
-
Bu a kadro dediğiniz şey ney yeniliyor mu ? Unuttukta.
-
@Keynesin-Faizi ekmeğe sürüyosun böyle
-
800 dolara ne yapılır bilemiyorum yurtdışında bu paralarla hiçbir şey yapılmaz. Yurtdışı gezileri bizim için ulaşılması gereken bir hedef haline geldi.
-
İşin şakası bir yana dostlar şu başlığa göz atmanızı isterim.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5120/kpss-a-grubu-nedir-konuları-nelerdir-nasıl-hazırlanılır
-
Merkez bankası uzman yardımcısı ve avukat maaşlarını bilen var mı?
-
@bellatrix herkes 2 haneli sayılar söylüyor hocam anlaşılan baya bir iyi alıyorlar.