ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
-
Hazine MFİB Hukuk için P5 istemişti o aralıkta Hukuk için bakılabilir 20% GK veya YDS (ikisi de 80% oranında yapılmıştır diyelim.)
İİBF mülakat açıklanmazsa yine 1-2 puan üstü belki
-
@patronaj puan türü açısından haklısınız ben daha çok yds yı baz alarak baktım olaya
-
Aşağıdaki listede YDS puanı en az 80 olup P3'ü iyi olanları görebilirsiniz. 86,1-84,4 arasında 8 kişinin B seviye YDS puanı var. Bu sınava olan başvurularda da bu aralığa bir yığılma olabilir ama bence de 85 altını görmeyecek.
http://www.gaib.org.tr/news/bf2b1a30-b334-432d-b47e-b6692b6b3fa5-178.pdf
-
Eylul 2014 yds gecersiz mi oluyor o zaman azami 2 yil demisler
-
Başlığı tekrar uyandırayım. Bir olağanüstülük olmadığı takdirde listeler en geç yarın açıklanıyor.
-
Son 2 haftadır bekliyorum bekliyorum hiçbir hareket yok. Yani ilanda 10 Şubat'a kadar açıklanacak dendi diye 60 kişilik listeyi, son başvuru tarihinden 4 hafta sonra, mülakatlardan sadece birkaç gün önce açıklamanın manası nedir ki...
İnsan önünü görmek istiyor, atıyorum ben listeye girdiysem ve hemen p.tesi mülakatım varsa eğer kendimi kafa olarak buna hazırlamam lazım. Zaten c.tesi pazar Dışişleri'nin sınavı için 9 saat kendimi parçalayacakken en azından ne zaman mülakat olduğunu bilsem de ona göre çalışmamı ayarlasaydım.
Bir de bunun puanı yüzünden sınırda olan, listeye girip girmeyeceğini bilemeyen ve şehir dışından gelmek zorunda kalacak olanları da var.
-
-
Tam lafın üzerine denk getirdiler : P Düşündüğüm gibi pazartesiymiş mülakatım.
-
Bana 83,0 ile gelmemiş. Elden başvuru olsa bile o kadar düşmemiş sanırım. Listede puanlar yok ama büyük ihtimalle ilk 36 kişi İİBF'li, 37-44 arası ise hukukçu. Listenin sonundaki 8 kişinin de en az 6'sı mühendis. Sondan bir öncekini bilmiyorum ama en son sıradaki ODTÜ Sosyoloji mezunu. Demek ki 80 YDS şartı İletişim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi'ni dışarıda bırakmış. ODTÜ'den o kadar mezun olan Sosyoloji mezunu var. İlanı mı görmemişler, neden başvurmamışlar şaşırdım... Keşke o kontenjanları da İİBF'ye kaydırmış olsalardı. Böylece 52 kişi yerine 60 kişilik bir mülakat listesi olurdu...
NOT: 36 İİBF'liden 3'ü kesin olmayan listede İçişleri AB Uzman Yrd.nı kazandı.
-
Csgb nin sitesinde duyurularda göremedim nerden bakıyosunuz?
-
-
bana da 84 puan ile gelmemiş girecek arkadaşlara başarılar. ben de Ankara dışından Dışişleri sınavı için gelecektim açıklama işini yarına bıraksalardı boşu boşuna takım elbise vs. getirecektim sonuç olumsuz da olsa birazcık erken açıklamanın böyle faydaları olabiliyor. herkesin gönlünce olsun
-
13 Şubat'ta mülakata girecek gruptayım. Mülakatın İngilizce konuşmayı da içermesi sebebiyle pek umudum yok.
-
Aynı linke yeni bir Word dosyası koymuşlar merak eden varsa herkesin hem Kpss hem de Yds puanları yazıyor. Böyle yapmaları çok daha güzel olmuş tabi. Şeffaf olmalı bu işler.
-
Mülakata girecek arkadaşlar, Çalışma Bakanlığı hakkında hangi kaynaklardan faydalanıyor acaba? İnternet siteleri yeterince güncel gelmedi bana.
"Rakibime niye bilgi vereyim" düşüncesindeki arkadaşlara, İngilizce kısmında zaten yetersiz olduğumu, sadece Türkçe kısımda prestijimi kurtarma amacında olduğumu hatırlatır, iyi akşamlar dilerim
-
Benim soruma cevap verilmedi ama ben bana sorulmadan yazayım
Mülakat zarf usulü idi değerli dostlar. "Genel sorular, Avrupa Birliği ve İngilizce" başlıklı üç kutudan soru çekiyorsunuz. İngilizce, alanla alakasız sorulardan geliyor. Zarf usulü olduğu için bunun dışında ne desem boş. -
@patronaj genel sorular derken alaninizla ilhili sorular mi hocam
-
@issizavukat Alanla alakalı genel sorular üstad evet. Sanırım hukuk alanından gireceksiniz. Muhtemelen ilgili konularla hukuk ortak kümesinde yer alan sorular gelecek. AB ile ilgili hukuksal sorular AB kutusunda olacaktır.
-
@patronaj Mülakat a, basvuruyu yaptığımız yerde mi giriyoruz, başkanlığı arayacaktım fırsat bulamadim bir türlü
-
@issizavukat Ben posta ile başvurdum. Postanın gittiği yer ile arada bir fark yoksa aynı yer.