Sorulara kendi fikrimce cevap vermeye calisayim.
1-Ozluk haklari bu karardan oturu degisime ugrar mi? Kisa vadede degisim olmaz,ama uzun vadede hazine ve maliye bakanligi vergicileri(ozellikle vergi teftis) yonetim kuruluna secme yoluna giderse,cok acik konusuyorum PTT personelinin ozluk haklarini mahvederler.Ama bu vergi teftisciler pttnin basina bela edilmezse ozluk haklari uzun vadede de kotuye gitmez.Teftisin tek unvan altinda birlesmesinden sonra maliyedeki maliye / vergi teftiscileri guc kaybetmis olsa da,gecen sene gorduk ki hala istemedikleri kanunlari meclisten gecirmeyecek kadar gucluler.Onlarin pttnin basina bela edilme ihtimalini dusuk goruyorum en azindan oyle olmasini istiyorum.
2-Bizim ise baslamamizi geciktirir mi?Bence geciktirmez,cunku yonetim kurulu ve genel kurul uyeleri degismedi,gundemlerinin degistigini de dusunmuyorum.Zaten agirdan alinan bir surecti,fazladan uzatmaz.
3-Nerede calisacagiz o binalar kucuk degil mi?Binalar kesinlikle kucuk degil,kucuk gibi geliyor ama kucuk degil.Tabi daha yeni/guzel binalarda calismayi ben de isterim
ilgili sube mudurluklerinde calisacagimizi dusunuyorum,3 farkli yerden aldigim teyit de bu yonde.