TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

PTT uzman yardımcılığı/Genel

SINAVLAR
    ptt uzman yardımcılığı
    161
    1655
    272774
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      theserpent @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom ben de sizin gibiyim net bi şey bilmiyorum sadece tahmin benimki. Genel kurul bekleniyor olabilir bi sebepten dolayı, özlük hakları vb kararlar orada alınması gerekiyordur belki.

Bi de benim asıl kafamı kurcalayan 200 uzman yardımcısı nerede çalışacak ? Ulus’taki binalar olmaz muhtemelen. Sanki zaten kalabalık gibi oralar.

O konuda bi bilgisinolan var mı? Ptt’nin Ankara’da başka bi yerde genel müdürlük binası var mı? Yapımı süren filan.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • I
        iibfpalace Son düzenleyen:

Sorulara kendi fikrimce cevap vermeye calisayim.
        1-Ozluk haklari bu karardan oturu degisime ugrar mi? Kisa vadede degisim olmaz,ama uzun vadede hazine ve maliye bakanligi vergicileri(ozellikle vergi teftis) yonetim kuruluna secme yoluna giderse,cok acik konusuyorum PTT personelinin ozluk haklarini mahvederler.Ama bu vergi teftisciler pttnin basina bela edilmezse ozluk haklari uzun vadede de kotuye gitmez.Teftisin tek unvan altinda birlesmesinden sonra maliyedeki maliye / vergi teftiscileri guc kaybetmis olsa da,gecen sene gorduk ki hala istemedikleri kanunlari meclisten gecirmeyecek kadar gucluler.Onlarin pttnin basina bela edilme ihtimalini dusuk goruyorum en azindan oyle olmasini istiyorum.
        2-Bizim ise baslamamizi geciktirir mi?Bence geciktirmez,cunku yonetim kurulu ve genel kurul uyeleri degismedi,gundemlerinin degistigini de dusunmuyorum.Zaten agirdan alinan bir surecti,fazladan uzatmaz.
        3-Nerede calisacagiz o binalar kucuk degil mi?Binalar kesinlikle kucuk degil,kucuk gibi geliyor ama kucuk degil.Tabi daha yeni/guzel binalarda calismayi ben de isterim 🙂 ilgili sube mudurluklerinde calisacagimizi dusunuyorum,3 farkli yerden aldigim teyit de bu yonde.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • A
          Aymfa @iibfpalace Son düzenleyen:

@iibfpalace Hocam ilgili şube müdürlükleri derken?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • T
            theserpent @Aymfa Son düzenleyen:

@aymfa 5 tane genel müdür yardımcılığı var, onlara bağlı daire başkanlıkları ( pazarlama daire, strateji geliştirme daire vb) var, onların altında da şube başkanlıkları var mı bilmiyorum, varsa onları kast etmiştir.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • I
              iibfpalace @theserpent Son düzenleyen:

@theserpent evet,daire baskanliklari altinda bir suru sube mudurlugu mevcut.Sayisi 100 un uzerinde sube mudurlugu var ancak hepsine ulasamadim.

• B
                beyhude Son düzenleyen:

Bu olanların alıma etkisi olmaz inşallah.. Zaten sağlığımla ilgili sıkıntılı bir süreçteyim bir de bu belirsizlik iyice stres yaratıyo maalesef.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • A
                  Aymfa @beyhude Son düzenleyen:

@beyhude Geçmiş olsun hocam, önce sağlık. Siz iyi olun, gerisi gelir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • O
                    Ozlem93 Son düzenleyen: paretowilfredo

Yayın politikası gereği kaldırılmıştır.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      SG @Ozlem93 Son düzenleyen:

@ozlem93 Nedir kaldırılan?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • B
                        bdeniztt Son düzenleyen:

Arkadaşlar Ptt 'nin Ulaştırma Bakanlığından ayrılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • T
                          tostsos Son düzenleyen:

Arkadaşlar tahmini olarak ne zaman başlayacağımız konusunda kurum içerisinden herhangi bir bilgiye ulaşabilen var mı ya da herhangi bir fikri, tahmini olan var mı?

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • C
                            cagii @bdeniztt Son düzenleyen:

@bdeniztt katılım bankasına dönüşecek o sebeple ayrılmıştır.

• U
                              uengineer @tostsos Son düzenleyen:

@tostsos hocam bir bilgim yok ama durum gösteriyor ki seçimlere kadar uzayabilir bu iş. Bence seçim öncesi başlatırlar. Tabi bu sadece tahmin umarım daha erken olur..

• ?
                                Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

7 ay oldu ne iş tanımı ne özlük hakları belli. Bu kadar beklemek de cabası.. Şu süreçte istediği kuruma yerleşenler cidden mutlu olmalı.

• B
                                  BluePhantom Son düzenleyen:

Süreçten kendilerinin de memnun olmadığını söylemiş ik'dan bir yönetici. Benim asıl merakım şuan da 2019 yılının alım pozisyonları netleşti. Aralarında uzman yardımcısı da var. Bu sınavda acaba süreç bu kadar uzayacak mı?

B ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • D
                                    Deschain Son düzenleyen:

Acaba denetçi yardımcısı gibi bir pozisyon açılacak mı alımlarda ya da 2018 yılında yaptıkları gibi mi olacak?
                                    Kazanan arkadaşları da tebrik ederim, umarım her şey netleşir yakında.

• B
                                      beyhude @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom En azından bu yeni alımın hatrına bizim alımı hızlandırsalar...

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • ?
                                        Eski Kullanıcı @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom uzman yardımcısı alacaklar mi ?

• B
                                          BluePhantom @beyhude Son düzenleyen:

@beyhude Ona etkisi olacağını sanmıyorum. Zira bu alımın adayları kimbilir ne zaman yerleşecek. @öğrenci İlanda görünüyor. Buyrunuz

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • D
                                            Deschain @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom İlan için sağol dostum, içimiz rahatladı.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 63
                                            • 64
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 62 / 83
                                            • İlk ileti