2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Öğrencilerden çok umudum zaten yoktu beni şaşırtmadılar da sunucu hanım belki o kadar telefon üzerine not almıştır bakana sorar diye küçük de olsa bi umudum vardı, olmadı, ben bize bu kadar kulak tıkanan başka bi dönem hatırlamıyorum gerçekten.
-
@duyguuu37 evet öyle çalışanlar için maddi durumu olmayanlar için sıkıntılı burda biraz daha çok Ankara’da ve yakın çevresinde ki arkaşlarımıza iş düşüyor
-
programda bir tane aklı başında olan Marmara ünvtsi/siyasal blmlr öğrencisiydi ilk soruyu soran
-
Dua edin programdan sonra sorsunlar geçen yıl gibü belki bir arkadasa mesaj atarlar
-
@köyün-ağası hocam işte umut dünyası ya bizi bu duruma getirdiler
-
@modigliani-0 İibf den biri orda olsaydı gazete ilanını illaki birine verirdi istanbuldakiler gitmedi işte şimdi burda böyle şeyleri umut etmezdik
-
yok hocam ne istanbulu ne İİBF si giden gençler önceden belirlenmiş farkına varmadınız mı
-
@modigliani-0 programa katılamazdı zaten bekleyip proğramdan sonra verebilirdi
-
@köyün-ağası ha o olabilirdi haklısınız
-
Bundan 15 16 sene once kpss muhabbeti yokken kurum mulakatlari mufettislik mulakatlari şu sekilde oluyormus. X bakanligin basit bir sinavina giriliyormus(suanki kpss+kurum sinavina gore cok cok basit) sinavdan kisa bir sure sonra sonuclar aciklaniyormus ve daha sonra girilen kurumda bir ustat mulakata kalan adayin evine geliyormus cay kahve icim sohbet ediliyormus ustat gorusme olumlu gecerse hadi hayirli olsun diyip evden cikiyormus. Ertesi gun kurumun binasinin panosuna a4 kagitina kazananlar yaziliyormus. Internet vs yok bu denli o donemler. Nerden nereye gelindigini varsin siz biz dusunelim artik.
-
-
@köyün-ağası bu şekilde bakana ulaşılabiliyorsa programdan sonrada ulaşılabilirdi bakana
-
@köyün-ağası Milli eğitim bakanı gerçeksen ulaşılabilecek bir kişi çok halktan eğitimciler çok şanslı .
-
Bu ne ya adnan oktarın kedicikleri gibi toplanmışlar bakanın etrafına. İçeriğini de az buçuk tahmin edebiliyorum. Maşallah hocam, inşallah hocam, çok yakışıklısınız hocam...
-
İç güveyinin kendine faydası yok ki bize faydası olsun. Oradan bir şeyler beklemeyin boşa...
-
Sussan olmuyor
Susmasan olmaz
Aylar geçip gidiyor
Buna kalp dayanmaz.. Ve mülakat bekleyenler teker teker eksilir, ️️ -
Arkadas show tv kac gundur cigkofteci Ali Usta'nin haberini yapiyor. Ali Usta iibf liler icin bisey soyle desek ana habere cikariz belki. Kadro istermisin cocuk adam bol atama olsun mu diye iki soylese sesimizi duyarlar belki.
-
Arkadaşlar ekşi sözlükte yazar tanıdığı olan yok mudur?
Gazete ilanıyla ilgili bi başlık açsalar bence faydalı olur -
-
@köyün-ağası kardes bu gidisle olay bul karayi al parayi ya donecek