bankacı olmak
-
Acikcasi bende bankaciyim ve 8 de cikiyoruz kimi zaman sabah 8.30 iste oluyoruz . Ben gelir uzmanligini isterken issiz kalmayim die bankaci olduk . Gozum hep baska kurumda . Ben sevmedim bi turlu de isinamadim
-
@872 Bence devlet memurluğunu bankayla kıyaslamak bile hata. Maaş konusunda da banka dediğiniz gibi değil bence. Belki kaç yıllık servis görevlisi alıyordur onu. Ziraat uzman yard. başlığında vergi müfettişliğinden bile iyi diyen vardı düşünün il göçü, gelir uzmanlığını kötüleyenleri anlamıyorum. Devletin uzman kadrosuna giriyorsun. Ama adettendir kuruma girdikten sonra beğenmemek.
-
@felix-felicis hocam 16 aylık maaş, kar payi vs. ortalama 4bintl diye biliyorum servis gorevlisi maasini. Ayrica yukari bir arkadas yazmsti komtrolor 6bin, mufettisler 8bin tl aliyormus. Ama iste isin icinde olmadigimiz icin zorluklarini bilemiyoruz tabi. Ama tabi ki vergi mufettisligiyle kiyaslanmasi biraz sacma olmus.
-
Bankacı olmak yaptığı işi deli gibi sevmeye tabi işlerden. Aşırı hiçbir ümit beslemede sadece her gün konsantrasyon isteyen bir emek. Açıkçası ben bankacı olmak istiyorum diyen kişi sayısı da çok değildir ama bu mantıkta olmayanlar için bankacılık çok fazla çekilecek dert değil. Tabi Foça Ziraat Bankası şubesinde, Alaçatı Halkbank şubesinde çalışmıyor ise.
-
@872 Bankacılık genel anlamda zor. Hele ki şubecilik. Şubede iken para ve insan ile genel müdürlük veya uzmanlık gibi kısımlarda çalışırsanız şubenin yanında bir de ast üst etkeni var. Bankacılık genel itibari ile zor. Sıcak para sizi başta yapabilirsin bu mesleği diyor fakat gün geçtikçe içine çekiyor seni. Varsa bir alternatifiniz tekrar söylüyorum varsa bir alternatifiniz başka bir meslek düşünün. Ha ben çalışır hedef baskı müşteri vs ile uğraşırım diyorsanız. Buyurun. Gelin.
-
sabah 8de evden çıktım akşam 8.30da geri döndüm. Biraz sonra da yatarım .Yine de mutsuz değilim kuruma olan sevgimden olsa gerek herhalde Siz yine de iki kere düşünün
-
Bankacilik ile ilgili olmayan genel müdürlük birimlerinde çalışırsan güzeldir banka
-
@friedman98 ayrıca maaşlarda servis gorevlisinde 4u rahat buluyor kamu bankalarinda tabii ki
-
@usnika08 tamamdır hocam teşekkürler.
-
@dumi Ben az önce girdim eve; yemek bile yiyemeden bir saat daha fazla uyuyayım diyerekten günler geçip duruyor.
-
@friedman98 4 ü buluyor mu Kardeş hangi kamu bankasından bahsediyorsun ?
-
@usnika08 VakıfBank ve Halk Bankalarinda ziraatı bilmiyorum
-
Arkadaslar birkac yanlis anlasilan konu var elimden geldigince duzelteyim. Bir kamu bankasinda genel mudurlukte uzman yardimcisiyim. 1seneyi biraz gecti ise baslayali. Performans primi temettu ve cift maaslarla 2019 ortalama maasi 4500 tl. Ki şubelerle ilgili bir birimde oldugum icin satis kadrosundaki yeni baslayan subecinin yan ürün satislari vs ile benden ortalama 1000 tl'ye yakin fazla aldigini soyleyebilirim. Subelerde rotasyon 10 yilda 1 yapiliyor. Genel mudurlukte bir kisitlama gormedim, 7 8 yildir devam edenler var. Isyerinize yakin yerde eve cikarsaniz yol konusunda da pek probleminiz olmaz. Aksam 6da cikiyorum 6bucukta evimdeyim. Genel mudurlukte ocak ve temmuz disinda cok mesaiye kalinmaz ama bu 2 ayda mesai normaldir. Saglik konusunda acibadem medicana vs dahil neredeyse her ozel hastaneye gidebiliyorsunuz ki bu onemli bir konu. Ama bankaciligin gelecegi tartisilir. Alternatifiniz varsa degerlendirmek sizde.. umarim yardimci olabilmisimdir iyi calismalar..
-
Geç Bölgeye, Yat Gölgeye demişler hocam.
Şube > Bölge > Genel Müdürlük sıralaması ile çalışma zorluğu sıralanabilir. İnsan Kaynakları'nda çalışana bankacılık kadar keyifli bi meslek yoktur
-
@usnika08 hocam ben riske girmedim bankadar uzman yrdımcısı iken gecelerimi ders çalışarak geçirdim kpss puanım elimde vardı onu kullanarak Gelir uzman yardımcılığını kazandım Allaha şükür çok da memnunum hayatım olumlu yönde değişti. Eğer garantiniz alternatifiniz yoksa bankadan istifayı tavsiye etmem özel şirketler daha kötü bir kamuda bir yeri kazanmaya çalışıp öyle istifa edin.
-
@872 önce şunu kesin söyleyeyim bankacılığı kesinlikle tavsiye etmiyorum ancak işsizlikten dolayı kesin banka diyorsanız sakın memur veya servis görevlisi unvanı olarak girmeyin en azından uzm yrd müfettiş olun ki bi nebze daha az ezilir daha iyi maaş alırsınız.
-
Arkadaşlar farzedelim ki istanbulda uzman yard. olarak goreve başladım. Baska illere gecici gorevlendirme seklinde gonderiyorlar mi acaba.? Bir de bu mufetts yrd. ne kadar sure turnelere falan gider. En az 6 ay deniyor dogru mu bu? Cevap verirseniz sevinirim.
-
@ekonomist2 tesekkürler hocam
-
Bankacı arkadaşlara bir soru: 3.500 TL asgari memur maaşını mı tercih edersiniz yoksa bankacı kalmayı mı?
-
Arkadaşlar vakıf katılım genel başvurusu için sınav daveti alan var mı? Veya bilgisi olan? 2 hafta önce açılan ilan için.