@872 Bankacılık genel anlamda zor. Hele ki şubecilik. Şubede iken para ve insan ile genel müdürlük veya uzmanlık gibi kısımlarda çalışırsanız şubenin yanında bir de ast üst etkeni var. Bankacılık genel itibari ile zor. Sıcak para sizi başta yapabilirsin bu mesleği diyor fakat gün geçtikçe içine çekiyor seni. Varsa bir alternatifiniz tekrar söylüyorum varsa bir alternatifiniz başka bir meslek düşünün. Ha ben çalışır hedef baskı müşteri vs ile uğraşırım diyorsanız. Buyurun. Gelin.
usnika08 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: bankacı olmak
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ceterisparibusss, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
len 54 soruda en az fir
Bu hesabı aşağı yukarı sınavı kayıp ettiğim günden bu yana yapıyorum: evet başta kulağa çok hoş geliyor evet yapabilirim diyorsun fakat sınav anında illa ki bir iki soru vs kaçırıyorsunuz hocam. Ayrıca hadi diyelim ki fulledin diğer derslerden de yapman gerekiyor. Dengeyi öyle bi yapmışlar ki iki ucu fireli değnek
-
RE: Ziraat bankası sınavı
@kml son alımı içeriden (dış kaynak ve kadrolu güvenlik görevlilerinden) temin etti. Hali hazırda bir değişime gidiliyor şuan. İhtiyacı elbette İK belirler fakat görünen durumda şuan için alım yok. Olma ihtimaline karşılık ön bir duyum alırsam buradan paylaşırım.
usnika08 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
@gençler23 Zor biraz. Alan ve kurum sınavlarından bilenmiş arkadaşlar kapışır bu sınavda.
-
RE: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
@Blueberry Bunu kim yazacak diye bekliyordum
-
@balakhan bir çok defa elimden bıraktım o kitabı hocam ve bir çok defa bir çok kişiden duydum bu söylediğinizi. Sınırdan kalan biri olarak acaba elime alsaydım ne olacaktı merak ettim o anlamda sordum
-
@friedman98 4 ü buluyor mu Kardeş hangi kamu bankasından bahsediyorsun ?
-
@dumi Ben az önce girdim eve; yemek bile yiyemeden bir saat daha fazla uyuyayım diyerekten günler geçip duruyor.
-
@872 Bankacılık genel anlamda zor. Hele ki şubecilik. Şubede iken para ve insan ile genel müdürlük veya uzmanlık gibi kısımlarda çalışırsanız şubenin yanında bir de ast üst etkeni var. Bankacılık genel itibari ile zor. Sıcak para sizi başta yapabilirsin bu mesleği diyor fakat gün geçtikçe içine çekiyor seni. Varsa bir alternatifiniz tekrar söylüyorum varsa bir alternatifiniz başka bir meslek düşünün. Ha ben çalışır hedef baskı müşteri vs ile uğraşırım diyorsanız. Buyurun. Gelin.
-
@ekonomist2 Şu an eşikteyim ben de hocam her gece yatarken karar veriyorum sabah uyanınca borçlarım aklıma gelince vazgeçiyorum. Kararı nasıl aldınız?
-
@balakhan Aöf İnsan Haklarının gerçekten faydasını gördünüz mü hocam?
-
@leightbau ne güzel özetlemişsiniz. İçerde daha çok çalışılsın diye bankacı değilsiniz derler fakat dışarda da pazarlamacı değilsen bankacı değilsinidir.
-
RE: Ziraat bankası sınavı
@cons3693 dış kaynak bankanız hizmet aldığı bazı iş kolları var. Mesela operasyonel işlerin yürütülmesi için para grup merkezleri var buradaki çalışanlar dış kaynak diye tabir ediliyor. Terimsel konuştum kusura bakmayın