ankara kalacak yer önerileri?
-
arkadaslar gazi üni ye yakın bildiğiniz yurt pansıyon otel yazarmısınız? fiyatı uygun olanlarından.
-
Kardes ben ulusta otel mithatta kaldim 70 tl idi metroyla gaziye 20 dk mesafe de en fazla... 3 yildizli sabah kahvaltıda var rahat ettim yani aile oteliydi
-
Beşevlerdeki yurtları arayın yaz dönemi dışardan ögrenci alıyorlardır. kahvaltı cikmiyor olabilir ama onu da disarda halledersiniz.
-
@mehmetsakin44 geçmiş olsun, böbreğiniz yerinde mi?
-
@sinek bahçeli tuzlu kaçarsa cebeci de oteller var metro ile 10 dk. Özel yurtlar var öğrenci kabul ediyor hepsi.
-
Yurtta kalacak olursanız yurdun kimin yurdu olduğuna da bakın mutlaka. "Vakıf Yurdu" ise uzak durun başınız ağrımasın sonra. Bahceli ve Emek yurt konusunda zengin yerler. Aşti metro çıkışında da yurtlar var. Beşevler'e rahat gidersiniz oradan da.
Teksif,Tedaş,Dsi misafirhaneleri yer varsa eğer hem ucuz hem ulaşımi kolay yerler. Teksif'de yol gürültüsü çok gelir.
Ailenizde polis varsa emniyet yurduna da gidebilirsiniz. Emniyet misafirhanesi biraz uzak kalıyor bu saydığım yerlere göre bu yüzden onu saymıyorum.
Hamamönü'nde küçük oteller pansiyonlar var fiyatları ortalama oralara da bakabilirsiniz. Kızılay'da küçük bir hostel var tek kişilik odası da var. Orası da olabilir. Hostellerde banyo tuvalet ortak oluyor. Emek'de hostel var. Bir aile işletiyordu. Orası da yakın. Ama sınav öncesi ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Sınav öncesi zorda kalmazsam hosteli tercih etmem. -
@aliveli yerınde kardes tum arkadaslarım oyle soledı ılk bende sasırdım acemı sansı ıyı atlattık ama
-
@onuktekin, içinde söyledi: ankara kalacak yer önerileri?
Yurtta kalacak olursanız yurdun kimin yurdu olduğuna da bakın mutlaka. "Vakıf Yurdu" ise uzak durun başınız ağrımasın sonra. Bahceli ve Emek yurt konusunda zengin yerler. Aşti metro çıkışında da yurtlar var. Beşevler'e rahat gidersiniz oradan da.
Teksif,Tedaş,Dsi misafirhaneleri yer varsa eğer hem ucuz hem ulaşımi kolay yerler. Teksif'de yol gürültüsü çok gelir.
Ailenizde polis varsa emniyet yurduna da gidebilirsiniz. Emniyet misafirhanesi biraz uzak kalıyor bu saydığım yerlere göre bu yüzden onu saymıyorum.
Hamamönü'nde küçük oteller pansiyonlar var fiyatları ortalama oralara da bakabilirsiniz. Kızılay'da küçük bir hostel var tek kişilik odası da var. Orası da olabilir. Hostellerde banyo tuvalet ortak oluyor. Emek'de hostel var. Bir aile işletiyordu. Orası da yakın. Ama sınav öncesi ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Sınav öncesi zorda kalmazsam hosteli tercih etmem. -
DSİ misafirhaneleri Türkiye genelinde çok iyi. Ankara'da yer alanı girmedim ama bildiğin 4 yıldızlı otel ayarında hizmet veriliyor. DSİ yi Türkiye genelinde herkese tavsiye ederim.
-
Ankarada güvenilir olan 100 lirayi asmayacak şekilde bir yer önerebilir misiniz
-
Bayan arkadaşların bilgisine sunmak isterim.. Ankara'ya sınavlara hazırlanmak için gelmeyi düşünen varsa ALTINIŞIK kiz öğrenci yurduna mutlaka baksın.. merkezi ve son derece lüks bir yurttur şuan kalan öğrencilerin çoğu tus kpss sayıştay vb sınavlara çalışmaktadır.. kesinlikle pişmanlık duymaycaginiz cok güvenilir ve temiz bir yurt
-
Necatibey caddesinde bilgi almak isteyen arkadaşlara özelden de yazabilirim
-
@altınışık tercihini yap için bir indiriminiz olur artık
-
Cok mantikli.. forumdan gelen bunu belirtip indirim iştesin..
-
Ben Ulus'ta Zümrüt Otel'de kaldım. Fiyatı 50 liraydı( kahvaltısız). Temiz ama biraz gürültülüydü. Hanım adaylar için önermem. Asker koğuşu gibiydi. Sıhhıye'deki yurtlara da bakılabilir. @aliveli Mithat Otel o kadar mı kötü?
-
@altınışık Ne kadar indirim yapacaksınız? En az %20 indirim olmalı bence
-
@kunterayata hadi 25 olsun forumdaşlarimimi kıracaklar yeterki ders çalışmaya gelsin arkadaşlar..
-
@bluephantom kısa süreli kalınması için degilde daha çok uzun süre dershaneye gidecek sınavlara çalışacak öğrenciler için tavsiye ettim sayıştay kaymakamlık hakimlik tus dus kpss kurum sınavlarına hazırlananlarn kaldığı bir yurt burası
-
@altınışık Teşekkürler, erkek yurtları içinde böyle şeyler olur inşallah
-
Dostlar merhaba, sayıştay sınavına Ankara İlahiyat fakültesinde gireceğim. konaklama içinse İmkb Uygulama Otelini ayarladım, öncelikle aştiden otele ulaşım noktasında tek dolmuş(öveçler dolmuşu) ile gidilebileceğini söylediler, otelin ordan geçiyor denildi doğru mudur, 2.olarak sınav sabahı okula gitmek için de otelden kızılaya gidip ankarayla beşevler metrosunda inip yürümek mi yoksa farklı bir ulaşım güzergahı var mıdır , Ankaralı dostlara da Bi danışmak istedim.