2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@0626 hocam başka biriyle gönderemiyorsunuz PTT ile iadeli taahhütlü olarak gönderin bir sıkıntı çıkmaz
-
Arkadaşlar noterden aslı gibidir yaparken sayı arttıkça daha hesaplı oluyordu bilginiz olsun .
-
Daha öncede sadece noter onayı isteyen kurumlar için cimer’e falan yazılmıştı sanırım sonra e-devlet’i kabul etmişlerdi
-
Bu meslek 657 e mi tabi yoksa baska bir kanuna tabi olarak mi is yapiliuor uani tedasin kendi mevzuati mi var
-
arkadaşlar ankarada başvuru yapacağımdiploma fotokopisini direkt götürsek olur mu acaba
-
aradım açmadılar
-
@yamanoglan ikinci iletide bilgi var hocam.
-
@byalperen diplomayı iadeli taahhütlü yolladığımızda kurum diplomayı onaylayıp bize tekrardan gönderir mi hocam ? (İşin acemisiyim kusura bakmayın)
-
@takkurt Hocam ben etkb'de aramıştım aslını göndersem olur mu tekrar ne zaman gönderirsiniz gibisinden. Bana 'en iyisi noter onaylısını gönder, elbet göndeririz ama ne zaman olur o konuda bir şey diyemem' demişlerdi. Güvenip göndermek senin tercihin.
-
@vorgheizer anladım hocam cevapladığınız için teşekkür ederim
-
Okul onaylı diploma fotokopisini kabul etmemelerini anlamıyorum bitirdiğimiz okula mı güvenmiyorlar?? Üniversiteyi arayıp teyit edebilirler şu TC kimlik no.lu vatandaş üniversitenizde okudu mu gibisinden.
-
@modigliani-0 diploma aslını istiyorlar hocam
-
Geçici mezuniyet belgesi kabul edilmiyor mu?
-
@beveridge-eğrisi hocam sormanz lazım ama çok irdeliyorlar, mülakat bekleyip beklemediğime kadar sordular..
-
@fridakahlo bu ne abi sınav başvurusu mu yapıyoruz mülakata mı giriyoruz
-
geçici mezuniyet diplomanın aslı gibidir zaten kabul edilir.Gecici mezuniyeti noter onaylı da kabul edilir.
-
Arkadaşlar duyarlı olalım gerçekten . 2-3 mülakat bekleyen insan DENEMEK için girmesin artık böyle az alımlı sınavlara . Lütfen hele ki şu dönemde yapmayalım, zaten kıt sayılarla alımlar mevcutken.. en çok bizler birbirimize destek olmalıyız
-
@kubra111 denemek için değil de mecburen giriyoruz. 2-3 mülakat beklemekle hiçbir sorun çözülmüyor. Öğretmen ataması 2 ay dolmadan bitiyor. Bizdede böyle olsa da yığılmalar azalsa.
-
@beveridge-eğrisi benim lafım en çok 'denemek' için girenlere dostum. Kpssden yüksek almış sonrasında baya bi süre ara vermiş ya da bu tarz sınavlar için ingilizcesi yok fakat bi deneyelim diye kendisi de olmayacağını bile bile başvuran çok çıkıyor emin olun. keşke hepimizin girebileceği fazla fazla sayılarla alım olsa tabi ama durum böyleyse bizde ona göre anlayışlı olalım sadece. bende son haftaya kadar bekleyeceğim henüz başvurmadım.
-
Arkadaşlar güncel idare hukuku notu olan var mı?