2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@gannicus evet ya tam yazcaktım yazmışınız hocam
-
@kaldorhicks o kadar bekleyince demek
-
@kaldorhicks o kadar bekleyince demek Bi SMS atalım demişler
-
Hayırlı uğurlu olsun
-
@gannicus geç oldu kusura bakmayın der gibi:)
-
Nihayet yüzler gülmeye başlamış herkese hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah
-
Gözümüz aydın.
4. Girişim olacak. Sorulan soruları hatırlamıyorum gerçekten ama hepsi maliyeydi ve bölümüm çeko.
Yaklaşık 8 aydır özel sektörde güzel bir işim var ve memleketim için gireceğim mülakata.
Olsa da olmasa da son girişim olacak. Hayırlısı artık.. -
Benim fikrim kpss seklinde calismak seklinde olcak.
-
@zenginmemur zaten biraz daha sıksalar kpss ile aynı anda olacakmış mülakat tarihleri
-
İnşallah üstadım ben de inanıyorum ki bu kez olacak -inanmak başarmanın yarısıdır demişler - Allah razı olsun güzel dilekleriniz ve bıkmadan yorulmadan verdiğiniz tüm cevaplar yardımlar için
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları@nonbisinidem Adına en çok sevindiklerimden birisiniz dostum inşallah bu mülalat sonunda o haberi alacağız sizden bu kez
-
3 kere 4 kere elendim yorumlarından ürküyorum o duruma düşmek gerçekten zor olmalı. Allah hepimize sabır versin hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun.
-
Hayirli olsun arkadaslar gec geldi ama,insallah bekledigimize degecek sonuclar aliriz..
-
merhaba arkadaşlar mülakat öncesi yazı araştırırken bu siteyi buldum. meslek tanıtımı ve güncel haberler var dikkatinizi çeker diye umuyorum.
-
@zenginmemur Bir şeyi bilmek ile anlatabilmek aynı şey değil.KPSS ile mülakat fazlasıyla farklı.
-
@shanks kesinlikle hocam bazen bilmedigini bile oyle guzel aktaranlar var ki yaris cetin
-
@shanks kesinlikle katılıyorum çok çok çok farklı o anki ruh hali heyecan bile insanı sıfırlıyor zaten. Mülakatta ne kadar bildiğinden çok bildiğini nasıl sattığın önemli
-
Arkadaşlarım evlendikten sonra tam 20 ay işsiz kaldım. Sonra bu guy çıkmıştı karşıma. Sınavı kazandım mülakatta beni kesin alırlar diyordum evliyim işim yok askerliğimi yapmışım eğer almazlarsa b planım yok. İnsan olan kıyamaz diyordum. Ama kıydılar elediler bizi. O gün eşimle ben akşama kadar ağladık cenaze evi gibiydi evimiz çok şükür şu an halkbanktayım herşey rayında rabbim sizlere de nasip etsin. Ama şunu unutmayın ne olur ne kadar hakettiğinizi düşünürseniz düşünün ne kadar ihtiyacınız olursa olsun giren iki kişiden biri elenecek bunun siz olabileceğini sakın unutmayın. Şartlanmayın. Olmazsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur. Ne kadar az beklentiniz olursa o kadar az üzülürsünüz hayatta tüm beklentilerimiz içinde bunun böyle olduğunu düşünüyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@beveridge-eğrisi ilk iki mülakatan elenince gerçekten çok zor ilk elendiğimde iki gün yatağımdan çıkmadım. 3. 4. Mülakatlarda alışıyorsun elenmeye
-
merhaba arkadaşlar mülakat öncesi yazı araştırırken bu siteyi buldum. meslek tanıtımı ve güncel haberler var dikkatinizi çeker diye umuyorum.
-
Bana mesaj gelmedi başka var mı benim gibi???