Yapı Kredi Müfettiş Yardımcısı
-
@bluephantom hocam ilanında puanlar yer alıyor. Yönetici arkadaş sağolsun linki silip yerine bir şey koymamış yoksa açıklamalarda puanlar yer alıyor.
Banka müfettişleri eski prestijlerini koruyorlar ve çalışıyorlar hocam. Müfettiş olduktan sonra daha farklı görevlere verilebiliyorlar. Kariyer yolu açık bir iş. -
Bu şartlarda bu mesleğe hukuk iktisat maliye ve muhasebesi olmayıp ingilizcesi iyi olan lisans mezunları başvuracaklardır. Kpss alan dersleri iyi üstüne ingilizcesi olan adayların da deneyecekleri ancak pek tercih edeceklerini zannetmiyorum. Kazansalar dahi kurum aidiyeti oluşmayacak muhtemelen başka kurumları denemeye devam edeceklerdir. Her yönden yanlış gelmiş bir ilandır. Alan derslerine(Hukuk,İktisat,Maliye,Muhasebe) hakim olmayıp sadece ingilizce bilen nur topu gibi müfettiş yardımcıları alacaklardır. Hayırlı olsun
-
@mirliva Mülakat aşamasında onlar da soruluyor. Eğer merak ediyorsanız aldıkları profili linked in den aratıp bir bakın bu düşünceleriniz değişir. Kimse sırf ingilizce biliyor diye alınmaz böyle bir işe turist rehberi almıyorlar.
-
@kunterayata masaüstüne geçebilseydim yapacaktım mobilden ancak bu kadar yapabildim.
-
@kunterayata turist rehberi arar gibi ilan veriyorlar ama
-
@mirliva ahahahahh sadece bu sayfada yazılana bakınca öyle görünüyor :)) yönetici linki silmiş yoksa orada ilanın devamı var.Hocam klasik banka ilanı. Özel bankaların alımları kamu bankaları gibi olmuyor. Mülakatta alan soruyorlardır. Yani ingilizceden baska vasfı olmayan kişileri aramıyor almıyorlar.
Bu arada turist rehberliği için de dil yetmiyor öyle demiş oldum düzelteyim. -
@kunterayata hocam yanlış anlamayın sadece merak ettiğimden soruyorum.Kpss A dan kaç puan aldınız
-
@mirliva Puanlarım iyi hocam neden sordunuz?
-
@kunterayata Linke baktım. Puanlar verilmiş bu yıl nihayet. Önceki yıllarda kariyer ilanında bile puan yazmıyordu. Eskisi gibi ön planda değiller. Önceleri pek bir üzerlerine düşerlerdi. Çok daha prestijliydi ve önleri açıktı. Bankaların zannedildiği kadar iyi denetlenmediği ve pazarın daraldığı düşünüldüğünde müfettişlerden ziyade uzman yardımcılarının öne çıktığını müfettiş yard. olan ve iç kontrolör yard. görevlerinde bulunan arkadaşlarımdan biliyorum. Farklı görevlere tabiki gelirler ama bu çok iyi oldukları anlamına gelmiyor.
-
@bluephantom müfettişler özelinde konuşursak her bankada durum farklı. Yapı kredi için özel bir pozisyon önleri açık ve banka içinde prestijleri var.
-
@evandro yapmasaymışsınız o zaman daha iyi olurmuş.
-
@kunterayata site politikası gereği açık link bırakamıyoruz.
-
@evandro başvuru için linki oraya yapıştırabilirdiniz hocam. Bunun için masaüstü bilgisayara da ihtiyaç yok. Kendim duzenleyebilecek olsam koyardım. Hala ilan iletisinde başvuru için bağlantı yok. Biraz özen lütfen. Silmenize değil işinizi yarım yapmanıza sitemim.
-
@kunterayata Her bankada farklı olduğu kesinlikle doğru ama verilen maaşı da ortaya koyduğumuzda Yapı Kredi diğer özel bankaların gerisinde.
-
https:/ /kariyerim.yapikredi.com.tr böyle de bir sayfaları var. Süreçle ilgili bilgi arayan arkadaşlar bakabilirler.
-
@bluephantom Köklü bir banka olması,Koç grubunda olması gibi güzel yanları var. Teftiş alanında maddi anlamda diğer bankalardan geri kalan bir banka değil. Başvuracaklara başarılar dilerim.
-
@bluephantom hocam hemen hemen her başlıkta hangi meslek hangi kurum olursa olsun ağır elestiriyorsunuz. Merkez bankasını bile elestiriyorsunuz. Sizi anlamadım ben. Tam olarak amaciniz ne?
-
@kunterayata Pek çok banka köklü. Köklü olmasından ziyade insana sundukları önemli. Diğer sermaye grubunun olan Akbank'dan farkı nedir mesela? Benim gözlemim Yapı Kredi, Akbank'a özenen ama ona pek ulaşamayan bir durumda.
@872 Hocam, Merkez Bankası eleştirilemez mi? Çoğu kurumu eleştiriyorum doğru zira kurumların gözümün önünde eridiğini görüyorum ve çok üzülüyorum. Her yeri eleştirdiğim doğru değil. Örnek vereyim, ben Akbank müfettiş yardımcılığı sınavına kazandım. TOEFL istiyorlardı. Sınavı veremedim ama banka sürecin başından sonuna kadar o kadar profesyonel ve kurumsal yönetti ki helal olsun dedim. Kaldı ki benim dediklerim mutlak doğru değil. Yukarıdaki arkadaşımız ilanda TOEFL skoru var dedi ve yok diyen ben geri adım attım malumunuz.
-
@bluephantom anladım hocam,tamamdır. Amacım sizi yermek falan değildi tam olarak, genel yazacaktım. Kusura bakmayın.
-
@bluephantom Pek çok banka köklü diyemeyiz. Akbank da çok iyi bir banka. Bu seviyede bir personele yaklaşımları çoğu bankanın aynı. Yapı Kredi iyi imkanlar sunuyor. Sitesinden de bakabilirsiniz hocam.