2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@hayhuy 45 kişilik grupta değilde 135 kişilik grupta bir eksiklik olur bence 2019 sınavının mülakatları sonuçlanıncaya kadar önceki mülakat sonuçlanır diye düşünüyorum ama bu yazılı sınava kadar açıklanması mümkün değil gibi geliyor bana ev ziyaretleri olacak güvenlik soruşturması sürecide var (duyduğuma göre mülakat sonuçlarını açıklamadan önce ön güvenlik soruşturması yapıyor genelde kurumlar) o yüzden yazılı sınava da girer bu grup bence
-
Güvenlik soruşturması daha başlamadı. En azından benimki daha başlamamış. Şu süreç bitsede bizde tercihlerimizi netleştirsek
-
@ahmet-tahsin hocam başlayıp başlamadığını nasıl anladınız
-
4 kişi evrak teslim etmemiş bu arada
-
@zwasp kazandığım kurumların güvenlik soruşturması için emniyeti arıyorum sürekli onlar söylüyor. Falanca kurum filanca kurum için belgeler geldi diyor. Hala sayıştay gelmedi diyorlar. Gelse derler başladı yada bitti diye.
-
@adam-smithh merkez bankası, idari de çabuk bitse çok güzel olacak
-
@ahmet-tahsin aynen hocam bi kaç kişi daha gelmeyebilir
-
@adam-smithh öyle hocam. Belki kdk gibi kurumları kazananlarda gelmez yada mürakıplık. Sayıştay her ne kadar cazip olsada bazı kişiler için başka şeyler geçerli olabilir.
-
@adam-smithh, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
4 kişi evrak teslim etmemiş bu arada
Hocam 4 kişinin evrak teslim etmediğini kurumdan mı öğrendiniz?
-
@ahmet-tahsin anladım hocam teşekkürler
-
@skarahan46 aynen
-
ev ziyareti olur mu ? yoksa doğrudan mülakat mı yaparlar ? fikirlerinizi merak ediyorum
-
@tugrulkocer ön görüşme olacak hocam
-
@kombassankoma önceki dönemin alımında öngörüşme tarihleri sayistayin sitesinde yayinlanmamis. Nasil haber verecekler acaba bilginiz var mi
-
@gökyeleli ön görüşme için oluşturulan komisyonlara görüşecekleri isimler veriliyor, onlar size ulaşıyor, uygun bir günde görüşme gerçekleşiyor hocam.
-
Var mi arkadarkadaşlar gelişmelerden haberdar olan ?
-
@optimal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Var mi arkadarkadaşlar gelişmelerden haberdar olan ?
Ev gorusmesine secilen sayisyay denetcisi ustatlari egitime almislar 10 gun surecekmis. Sonrasinda gelismeler olabilir
-
@sikilaccisamatha teşekkür ediyorum üstat bilgi içiin
-
adli tatile denk gelicek bence bizim mülakatlar birde onun geçmesini bekleyeceğiz bu gidişle. acaba şuan ne aşamadalar
-
@parpp Adli tatil 20 Temmuz'da başlıyor. O zamana kadar sürmez. Mayıs ya da Haziran ayında mülakatlar gerçekleşecektir diye düşünüyorum.