10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@nonbisinidem o 100 kişinin hatrına yüzlercesinin hakkının gasp edilmesini istemek bencilce değil yani öylemi.
-
@mrnobody peki ilan 2ay sonra gelince hakları nasıl gasp edilmiş oluyor hocam??
-
@nonbisinidem bekletilmeyi bi hak gaspı olarak görmüyorsanız hiç beklememişsiniz demektir.
-
Kurum ilanı geri çeker alancilar hak savunuculuğuna soyunur bu devran böyle lanet döner.
-
@eomer aynen kardeşim. hesap kitap bilmiyolar yorum yapıp milleti demoralize edip ilanın geç gelmesine kendilerince sebep oluşturuyolar. ben de çıkıp desem ki hayır 83 le kapatacak olur mu bu? niye kandırayım insanları. ama ısrarla yüksek puan ve ilanın geç gelmesi konuşuluyor. şu an bunları yazmam bile çok saçma.
-
üstelik ilanın geç gelmesi için kurumdaki kişilere ve kuruma mesaj atanlar da var. Onları Allah a havale ettim. bu ilan şimdi gelmiyor ya kpss den sonraya kalıp 2017 deki gibi kpss den sonra ilk yüklü alım yapınca görecem ben burdaki geç gelsin diyenleri. o zaman 88 den aşağı kapatmayınca ilan gelmesincileri görecem.
-
@mrtvrt altına imzamı atarım:)
-
Paretonun güzel bir sözü geldi aklıma:
"Arkadaşlar sizi tebrik ediyorum yine birbirinize düşmeyi başarmışsınız." -
@nopainnogain maalesef kardeşim öyle oluyor. ama hep karşı taraf konuşunca ben kendime söz hakkı doğduğunu görüyorum daha önce sustum ama artık cidden yeter.
-
Buay gelmezse kpss oncesi bence ilanin gelmesi zor bu benim tahminim... ama ilan gec gelsin su zaman gelsin dusuk puanlilar basvurur anlayisi ile hareket eden arkadaslar yuksek puan alan arkadaslarin hakkini gasp etmiyorlar mi ?
Yada kritik puanda olan arkadaslarin mulakatlari kazanma olasiliklari yuksek mi de ilanin gec gelmesini savunuyorlar...Ilan gelmezse bu ay icinde ve kpss 19 sonrasina sarkarsa o zaman cok daha yuksek kapatacaktir... yani 87 bile az gelebilir o zaman
Iibf de birlik yok o yuzden surunuyor ilansizliktan kivraniyoruz
-
@mrtvrt bizlerde yuksek puan alalim demiyorlar da bizede gelsin diye ilanin gecikmesini savunuyorlar...
-
Arkadaşlar ben zaten halihazırda mülakat bekliyorum p42m de bu alıma yeter mi yetmez mi bilmiyorum ama 85küsür(yani düşük olduğunu düşünmüyorum ama mevcut şartlar gereği yeteceğini de düşünmüyorum).. Allah hepinizin gönlüne göre versin ben başka da birşey demiyorum...
-
@nonbisinidem amin kardesim allah herkesib gonlune gore verisn ama ilansizliktan kuruduk belirsizlik olup olmamasindan daha da beter
-
@nonbisinidem kesinlikle haklısınız söylediklerinizde herkesin fikrini kendi şartlarında değerlendirmeliyiz bence. Belki psikolojik olarak doğru da düşünemediğim bir dönemdeyim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun tabi. Benim aslında demek istediğim yetkili biri çıkıp da alıp olacak ama 3- 5-8 ay sonra dese bu umut olur ve çalışmak mücadele etmek daha kolay olur.
Ve umarım hepimiz için en iyi olacak, en doğru zaman olacak şekilde güzel sayıca yüz güldüren bir ilan gelir. -
Düsük puanli arkadaslar olarak hep istiyoruz ki guy olan sgk ya basvurmasin , yada ilan daha gec gelsin puanlar dussun. Calismis yuksek almis kendini kurtarmak istiyo bizse onlarin uzerine yuk olmak istiyoruz. Birakin almislar puanlarini her yere başvursunlar her sinava girsinler sanslarini arttirsinlar beklemesinler daha fazla.
Bizi neden dusunsunler, onlar calisirken biz calismadik demekki herkes kendi kaderini cizmiyomu -
@yabgu etkinliklere katılıyorum. Hatta twitterı sadece bu etkinlikler için kullanıyorum.
Kimsenin motivasyonun benim yazdıklarım dolayısıyla düştüğünü sanmıyorum.
Motivasyon nasıl düşer örnek vereyim tam ders çalışmayı planladığınız anda şu foruma gireyim de bir bakayım yeni bişeyler var mı dersiniz girip baktığınız ilanın onaylanmadığına dair söyletiler okursunuz. İşte bu motivasyonu düşürür kendimden biliyorum.
İlanlar 2019 kpssden önce gelmezse o zaman şimdinin 87si de anlamsız olacak.
Bunu da işkurdan biliyorum 90.03 puan-sıralama 31 ama listede yoktum. Çünkü 2017den de başvuru yok. Seneye de aynı şeyi yaşamak istemiyorumdur.
Ben de illa atınıcam demiyorum ama bunun için 2.5 yıldır uğraşıyorum, puanlarımda iyi ve haliyle atanmak istiyorum.
Ve gib’in bu seneki hızını görünce kusura bakmayın artık o kadar da olumlu düşünemiyorum.
Ben böyle yazdım diye ilan yarın gelmez merak etmeyin. -
@nonbisinidem benim yazdıklarımda ilk yenilgilerim değil, 2018den bahsetmiyorum bile. Ama sizin içinde üzüldüm. O kıyısından kaçan hedefin getirdiği yıkımı çok iyi anlıyorum.
Tek istediğim 2018 puanlarımızı 2019 kpssden önce kullanabilmek çok var diye düşünmeyin bence çok yok. -
@tugaygunes kardesim dusuk puanli da olsa adamin nasibinfe yoksa girmez...yani puani dusuk bu kurumda kalir alalim demezler
Dusun senin 89 90 puanin olsa ilan gec gelsin dermiydin yine -
@yamanoglan orasi oyle nasipte varsa olur yoksa zaten. Sadece ilan gec gelsin erken gelsin yok sen bencilsin muhabbetleri sacma
-
İlan gelmedikce yuksek puanlilar temizlenmiyor önümüzden ve ondan sonraki gelecek ilanlarda öteleniyor