Diyarbakır büyükşehir belediyesi 387 memur alımı
-
@aroma sgk çok ama çok ayrı dert Allah sabır versin onları bekleyenlere her sene kpss den sonra 1000 denetmenlik ilanı açmak çok mu zor yapılanma sadece bizi vurmuş diyanet emniyet milli eğitim muhteşem bütçeleri var. Biz umut etmeye devam edelim hocam
-
Sadece bir başvuru yapma imkanımız mi var? Birden fazla yere aynı anda başvuru yapma imkanımız var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim
-
@zebit bi pozisyon için başvuru alınıyor
-
@aroma teşekkür ederim hocam,sağolun
-
Belediyelerin acilen merkezi atama kapsamına geçmesi gerektiğini gösteren bir ilan olmuş. Belediyede kayyım olmasa bu ilan rüyada anca gelirdi. Darısı diğer belediye kadrolarına.
-
@xray hocam memurluk kadrosu icin noter onayli diploma isteniliuo diye yazmislar biraz ustte ise e devletten alinabiliyo deniliyo acaba hangisini dikkate alacagiz
-
Sonuçlar 7 -10 Mart açıklanır ibaresi vardı bugün açıklanır mi yada h sonu açıklanma durumu oluyo mu ?
-
@aroma haftasonu açıklanmasında engel yok ama pek rastlanan bir durum değil.
-
@evandro bende hiç sonu pek beklemiyorm o sebeple sordum hocam
-
Makina mühendisliği ve itfaye eri kaçla kapatır sizce arkadaşlar..mühendislik şube 2 kişi Liyor itafiye eri de 20 kişi falan olması lazım..
-
Arkadaşlar arayıp bilgi alabilen var mı ?
-
@bydaler itfaiye eri alımı düşük kapıyor genellikle ama KPSS sonrası ilk alımlar belli olmaz.
-
Şu ilanın akıbeti ne oldu yaa !! Belediyeyi aradım insan kaynaklarına bi baglayamadilar
-
@aroma seçimden sonra ortalık karıştı ondan mı acaba.
-
@evandro seçim öncesi açıklanacaktı sözde ama .Foto gönderdim yine boşuna ..
-
@aroma Alım iptal edilmiş hocam https://www.tercihiniyap.net/haber/diyarbakir-buyuksehir-belediyesi-memur-alimi-2019-iptal-edildi-h7192.html
-
@albertcamus şaşırdım mı tabiki hayır ama ciddi anlamda kokuştu her yer artık. Bi açıklama yok tlf lar cvp vermez üstüne bi de onca belge ve foto gönderdik..
-
Ben de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müf yârd yazılısını kazandım yetmedi sözlü sınava girdik her şey iyi güzel olacak derken alım lüzum gereği iptal edildi dendi üstelik lüzum açıklanmadı! Belediyede bu tarz iptalleri şikayet etmek de çözüm olmuyor kimi kime şikayet ediceksin?! Ben başvurmamıştım bu yüzden, başvuranlara da geçmiş olsun...
-
Gaziantep...
VMY...
Diyarbakır...
Bu liste böyle uzamasın dileğim, merkez ve yerel fark etmeksizin yapılan iptaller haksızlıktır. Bu ve bunun gibi süreçler devlet idaresine olan güveni zedeliyor. İdareciler bu gidişat ve sorumluluk alınması konusunda daha duyarlı olmalılar.