TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2019 gelir uzman yardımcılığı sınav
    499
    9043
    1923475
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Aknc @kaimoğlan Son düzenleyen:

@kaimoğlan ya hocam puanlar şuan yeterli bir çoğumuzun şuan ben de arkadaşlar da kpss sonrasına kalmasını hayal bile etmek istemiyoruz neresinden bakarsak bakalım bizi teselli etmeyecekki puanımızın iki sene geçerli olması. Geçen sene adamlar 71-72 puanla girdi gördük çoğunun da belki ilk senesiydi artı zaten girsinler de ben biz bekliyoruz onlar da beklesin demiyorum yolları açık olsun ama bakın herşey çok yüksek puanlar almakla da olmuyor. İlan kpss den önce gelsinki bir de araya 2019 lular girmesin. Beklemeyi şimdiden kabullenmeyelim hakkımızı alalım demek istedim neden her söylediğim kötüye yoruluyor bu forumda?

K H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • K
        kaimoğlan Son düzenleyen:

@muhalba Dostum keşke her ay guy ilanı olsa da bunları konuşmasak. Fakat anlatmak istediğimi ifade edemedim sanırım. Mevcut guy alımı daha mülakat bile yapmadı diger ilanlar hak getire. Guy dışındakiler de en fazla 100 kişiye hitap ediyor. Benim sözüm bittim ettim bırakacağım bu süreci serzenişlerinde bulunan arkadaşlaraydı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • K
          kaimoğlan @Aknc Son düzenleyen:

@aknc Size forumda ilk kez rastladim. Uslubunuzdan olabilir. İnşallah 2019 dan önce gelir. Sistemin aksayan o kadar yönü var ki alakasiz konular bile ilanın geç gelmesine bağlanıyor. Hoş neye göre geç onu dahi kestiremiyoruz. Devletin her sene guy alacağım vmy alacağım diye bir taahhüdü yok. Cevap olarak niye Kpss yapılıyor verilebilir fakat onu da ihtiyaç olunca kriter olarak kullanmak için yapıyor. Mevcut guy süreci hem cok sonra ilana çıkıp hem de süreci bir hayli uzatınca allak bullak oldu her şey. Kpss odaklı devam edin daha iyi yerler olsun inşallah demekte bir beis görmüyorum ama hepimiz gerginiz ben gereksiz laf etmişim kusuruma bakmayın.

A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • H
            hasan2 Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz arkadaşım askerliğini yapanıda alırlarmı acaba tekrar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H
              hasan2 Yasaklı @Aknc Son düzenleyen:

@aknc aynen arkadaşlar bastıralım biraz ilan gelmesi için.

• A

@kaimoğlan estağfurullah ben öyle demek istemedim ben sadece kpss ye bırakmayalım olayı demek istedim.

• A

@kaimoğlan daha önce anlamadan dinlemeden linç edenler oldu da hocam yine mi yanlış anlaşıldım dedim

• M
                    mbguy Son düzenleyen:

A grubu uğruna çürüttüğüm dirseklerimi keşke p3 için çürütseydim. Bunca çalışmaya mal değilsem 95-100 alır merkezi atamayla da kendimi bir yere atardım. Canıma yetti artık ya. En kötü ihtimalle artık a grubunu bırakıp p3 çalışıp 2020 KPSS giricem. ikinci ihtimalde de mali müşavirlik dosyası açtırıcam. O bile para ya! O da nasıl bir şeyse paran varsa mali müşavir oluyorsun. Paran yoksa yok.
                    Aranızdan ayrıldım ayrılacağım dostlar. Hiç yoktan bir kişi eksilir.

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                    • T
                      trmaliyeci Son düzenleyen:

Arkadaşlar buraya kendi umutsuzluğunuzu yazıp bu sürece yeni başlamış insanların enerjilerini düşürmeye hakkınız yok.

M M G 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • onuktekin
                        onuktekin @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy 1 kişi eksik 1 kişi fazla farketmez hocam. Herkes kendine ayrılan rızık neyse o kadarını yer. Keşke dediginiz şeyleri yine yapabilirsiniz. Dosya açtırmanız,p3 için çalışmanız kpss a için engel değil. Allah sağlık versin.

Fortis fortuna adiuvat

• M
                          mbguy @trmaliyeci Son düzenleyen: mbguy

@trmaliyeci yani şu yazdığınıza cevap vermeyim dedim de yok. Laf ettiğiniz insanın profiline girip bi bakma zahmetine girseniz keşke. İki yıldır buranın üyesiyim bir kere bakın BİR KERE bile bu forumda hiçbir başlığa ümit kırıcı bir şey yazmadım. Tutmuş hakkınız yok diyorsunuz , insanı zorla konuşturuyorsunuz. Hiç mi bir şey yazmayalım ? Hiç mi ufaktan da olsa dert yanmayalım?

eomer 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                          • eomer
                            eomer @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy Hayır yani dershane hocaları gibi polyannacılık mı oynayalım. Bak şuan onların bile sesi çıkmıyor. Neden? Çünkü artık onlar da umudunu kesti.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

M Baelish 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • M
                              mbguy @eomer Son düzenleyen:

@eomer başka bir şey demem şu dediklerinize imzamı atarım Hocam. İki kere özelde iş buldum bu süreçte. Aman diyim başlama ilan gelecek ders çalışamazsın aman işe girme bir aya ilan gelecek aman girme bak KPSS geldi diye diye üç yılımı verdirdiler bana. Vebal almaya da korkmadılar. Şimdi durum ortada işte.
                              Şimdi de “onları dinlemeseydinciler” gelecek ama neyse.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • Baelish
                                Baelish @eomer Son düzenleyen: Baelish

@trmaliyeci İster istemez insanlar birbirleriyle dertleşiyor. Kimse kimseye umutsuzluk aşılamak istemez. Keşke 6 ayda 1 guy sınavı olsa. Ama gerçekleri konuşmamak en büyük yanlışımız olur.
                                Benim sabrımı en çok zorlayan gerçekleri konuşanlar değil, umut tacirliği yapan kişiler oluyor. "Sabredin, çalışın, sabredin, illa gelecek ilan" vs. Bunlar daha çok yıpratıyor.

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

• M
                                  Marsiyal @trmaliyeci Son düzenleyen:

@trmaliyeci seninde kimseye laf söyleme hakkın yok. Beğenmezsen okumazsın forumu takip etmezsin. Şu süreçte insanlardan ne söylemelerini ne yapmalarını bekliyorsun? Yeni olduğun belli.

• onuktekin
                                    onuktekin Son düzenleyen: onuktekin

Oooo linç başlamış yine 😂😂

Fortis fortuna adiuvat

• ?
                                      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Diş ağrısı, tel ekranı kırılması, şu ilansızlık...

Teker teker ya...

• M
                                        merasim34 Son düzenleyen:

ben herkesin aksine kpss den önce alımın olacağını düşünüyorum.
                                        hayır taşrada vergi dairelerin hali ortada.

Kürşad’ın Gür Sesiyle
                                        İndik Tanrı Dağından

• V
                                          veda Son düzenleyen:

2019 KPSS öncesi guy gelecektir. Tecrübe ile sabittir. Kitapların kulpuna asılın... dersleri bırakmayın

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                          • ?
                                            Eski Kullanıcı @veda Son düzenleyen:

@veda @paretowilfredo tarihe dair, çok nötr. Korkutucu olan bu 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 452
                                            • 453
                                            • 24 / 453
                                            • İlk ileti