İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
- 

@metehan 28 kişiyi dolduralım derlerse barajın 70 in altında olur 
- 

@nam-ı-diğer hocam Allah bilir ne desem yalan olur 
- 

Bizimki de tahmini hocam dediğimiz gibi açık uçlu olması cevaplarımızı nasıl değerlendiriceklerine bağlı. Ama görünen o ki yüksek kapatmayacak. 
- 

@namı-diğer hocam benim 28 ile 30 doğru arası tahminen ancak daha yüksek yada daha düşükte gelebilir. 
- 

il göç sınavı testti galiba arkadaşlar kaç kişi girdi ve kaç günde açıklanmıştı? 
- 

@namı-diğer hocam sınav testti 8 9 günü bulmadı açıklanması sınava giren yanlış hatırlamıyorsam 650 700 arasında kalmıştı 
- 

@gençişsiz teşekkürler hocam.hukuk ve iibf(siyasal) toplamda 215 kişi.sınav bir de açık uçlu.muhtemelen en geç bu ayın sonuna kadar açıklanır diye tahmin ediyorum. 
- 

@namı-diğer hocam bence kaç hoca okuyacak ona bağlı ama bana göre de mart sonunda belli olur 
 Rica ederim hocam
- 

Yazılı sınav sonucunu tihek sayfasından mı duyuracaklar üniversite sayfasından mı? 
- 

@rootofallevil Sen kesin buradasın kardeşim içime öyle doğdu. İçin rahat olsun. 
- 

@mülayim-sert keşke be hocam ama hiç sanmıyorum  10-11 soru boş bıraktım yazdıklarımdan da max 55 puan gelir. 10-11 soru boş bıraktım yazdıklarımdan da max 55 puan gelir.
- 

@rootofallevil Arkadaşım o hiç belli olmaz. İnşallah de maşallah olsun. 
- 

Arkadaşlar sessizliği az da olsa bozdum kusura bakmayın ama bu hafta açıklanır mı sonuçlar ne düşünüyorsunuz? 
 En kötü ihtimalle inşallah haftaya açıklanır gibi hissediyorum ben.
- 

Evet arkadaşlar ne zaman açıklanır bir fikri yada duyumu olan var mı acaba merakla bekliyoruz  ️ Buralar kaç gündür baya sessiz ️ Buralar kaç gündür baya sessiz
- 

Üniversite il göç uzman yardımcılığını baya hızlı açıklamıştı.Aynı performansını gösterirse fazla sürmemesi lazım 
- 

@metehan hocam ybü yü pek sevmesem de sınav açıklama hızını takdir ediyorum ve umarım yine aynı performansı gösterir bizi de zor geçen bekleme sürecinden kurtarır 
- 

@gençişsiz uzun süreçler sayesinde bilgimizin yanı sıra sabrımızı da ölçüyorlar  
- 

@metehan bu da sınavın bir parçası olabilir belki:) 
- 

Sınavla sonucuyla ilgili hiç umutlu olmadığım için pek ilgilenmiyorum 
- 

İnsan çok umutlu olmasa bile merak ediyor umarım hepimiz için hayırlısı olur arkadaşlar