TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. nam-ı diğer
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 47
    • En İyi 16
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

nam-ı diğer

@nam-ı diğer

29
    İtibar
    555
    Profil Görüntülemeleri
    47
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

nam-ı diğer Takip etme Takip Et

nam-ı diğer tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

"Allah Resûlü’nü hayatına model olarak seçen bizler, imtihanın ne zaman ve ne şekilde geleceğini bilemediğimizden, “Hanginizin daha güzel işler yapacağını sınamak için ölümü ve hayatı yaratan O’dur.”[4] ayetinin bilinciyle hareket ederiz. Bununla beraber, “Biz Allah’a aidiz ve yine O’na döneceğiz. Allah’ım! Sıkıntılarımın mükâfatını senden bekliyorum, bunun karşılığını bana ihsan et, benim için onu daha hayırlısıyla değiştir.” diye gönülden dua ederiz.
      Kardeşlerim!

Mümin olmak, nimetlere erişince Allah’a şükretmektir. Mümin olmak, sıkıntı ve meşakkatle karşılaşınca isyana sürüklenmeden sabır ve metanetle Allah’a teslim olmaktır. Mümin olmak, acıyı isyana değil, kazanıma dönüştürebilmektir. Mümin olmak, can sıkıcı bir durum karşısında soğukkanlılığı ve feraseti elden bırakmamaktır. Mü’min olmak, “Sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma ile deneriz. (Ey Peygamber!) Sabredenleri müjdele!” ayetindeki “müjdelenenler” den olabilmek için çaba sarf etmektir."

DİB-Cuma Hutbesi-2014...

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer
    • RE: ÖNEMLİ!SINAVI KAZANAN ARKADAŞLARIN BAŞKA KURUMLARDAN FERAGAT ETMESİ.

Kaymakamlık mülakatları da açıklandı. Arkadaşlarımızdan gerekli özeni göstermelerini bekliyoruz. Başvurdukları ya da kazandıkları yerlerden feragat etmelerini bekliyoruz.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer
    • RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı

Bu mübarek günde İdlib'de Türk bayrağını dalgalandıran yiğitlere selam olsun.Devletimiz milletimiz için dua edelim.İnsallah sınavdan da güzel sonuçlar alırız.
      ''Kendimiz için istediğimizi bir başka kardeşimiz için isteyemezsek gerçek anlamda iman etmiş olamayız.''

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer
    • RE: Mhuy ilanı gelir mi

@müspetmenfi estağfurullah dostum bu süreçten biz de geçtik.Sabır lazım sabır Elimizden bi şey gelip hayır duası aksak yeter bize.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

@frank hocam yökdil geçerli değil. Merkez uzmanlar 3600 göstergeye sahip biz 2.200.bizde merkez teşkilatlar, belediye yada ünilerde çalışabilirsin. Belediyelerde 500-1000 fazla alabilirsin sosyal denge tazminatından dolayı. En düşük ünilerde bildiğim kadarıyla 100-200 az alıyor arladslarımız. Merkez uz. Yard. Su anda 5500 civarı alıyor ben bi bakanlıkta Mhuy'um maaşım 4.700.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer
    • RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

Kardeşlerim, Dostlarım hayırlı olsun, Yolunu bahtınız açık olsun. Başvuru yaptığınız veya kazandığınız diğer sınavlardan feragat etmenizi bekliyoruz. 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

@zenginmemur aynen öyle arkadaşlar. Ben bir bakanlıktayım. Daha zor bi sınavdan (ösym), tez, yds ve yeterlilik (mevzuat geniş) geçiyoruz. Demek istediğim merkezdeki arkadşlar hak etmiyor değil aynı şartrtları hatta daha zor aşamalardan geçiyoruz. Bunu mesleğe girince çok iyi anlayacaksınız. Her halimize şükür. Mülakatı en nitelikli ve adil mülaktlardan biriydi.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

@gannicus bu yılın sonunu bulur dostum.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

@maliyeci123 Hocam yukarıda açıkldım kesin bi şey diyemem ne yazık ki. Ya süreç hızlanacak 3-4 ay içinde ya da kpss sonrası sınav yapılacak ya da unvan değişikşiği gibi düzenlemeler yapılarak başka unvan altında gelecek. Bunun nasıl olacağı da Maliye bakanlığına bağlı. Kısacaso belirsizlik var dostum.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

@simón-bolívar dostum 2019 hizmet içi eğitimde 250 kişi yazılmış. Yukatıda bi arkadsta atmış bağlantıyı. Buna dayanarak yazmış olabilir fakat orada eğitim eyll ekimdi galiba yani bu tablo çok gerçekçii olmuyor ne yazık ki.eylül ekimde eğitim olması için sınavın bu aralar yapılması elzem bu da zor.örnek vericeksem Ben 2016 mayısta başkadım hizmet içi eğitim 2017 şubatta oldu.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

nam-ı diğer tarafından gönderilen son iletiler

Önemli!!!

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

Önemli....!!!

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

Önemli...

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer
    • RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi

Benimde olmuş çok şükür hayırlı olsun arkadaşlar 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer
    • RE: YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019

@meezunn merkez umzan yard. Maaşı hocam.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer
    • RE: YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019

Açıklandı arkadşlar. Benim olmadı beklediğimden düşük geldi.. Olsun bi tecrbe oldu. Mülkata kalanlara başarılar dilerim.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

Bizimki de tahmini hocam dediğimiz gibi açık uçlu olması cevaplarımızı nasıl değerlendiriceklerine bağlı. Ama görünen o ki yüksek kapatmayacak.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

@metehan aynen hocam boş bırakıp yetişmeyen de oldu bir de sınav komisyonun değerlendirmesine kalmış bi kaç soru da var. Benim tahminim baraj 70olursa baraj puanına yakın kapatacağı.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

@gençişsiz tahmini kaç gelir hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer

@rootofallevil evet deiğin doğru pru kardeşim demek istediğim bizim açımızdan bi tahminde bulunmak mutlk herkesin 40soruda kesin puan alırım dediği sorular vardır boş bıtaktığı ya da puan gelmez diye tahminde bulunduğu.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nam-ı diğer