2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@morand müfettiş yardımcılığı için diyorum bunu.
-
güncel ekonomik sorunlar için yardımcı olabilecek birisi yok mu
-
@morand Haber izle, haber oku, makale oku. Etrafına bak hocam memlekette, dünyada ne oluyor ekonomi adına. Bence bu seviyede birinin bunu sorması bile abes.
-
@vorgheizer o sekılde soru gelecegını dusunmuyorum.
-
@morand Ne şekilde geleceğini düşünüyorsunuz hocam?
-
@vorgheizer 4 soru cıkacaksa bunların 3 tanesi tanım veya teorik soru olacaktır. dediğiniz gibi 1 soru çıkabilir. ingilizcem olmadığı için soru kaçırmak istemiyorum..
-
@morand veya sayısal veriler.
-
@morand Yine geldik haber izlemeye,makale okumaya hocam. Sayısal veriler çıkacaksa makale okuyun, tanım çıkacaksa şu an daha çok duyduğumuz slumpflasyon, resesyon, swap gibi şeyler çıkacaktır önce öğrenmek için gündemi takip edip ardından yine bir şeyler okumaktan geçiyor.
-
@vorgheizer mafhi eğilmez dışında pdf olarak önerebileceğiniz makale var mı ?
-
@morand "tedaş gümrük gibi kurumlar kadın istihdam etmiyor o yüzden başvurmasınlar" mı demek bu yazının açılımı?
-
@morand paraanalize bakılabilir. Twitter da verimetrik, veysel ulusoy, özgün demirtaş, hakan özyıldız sayılabilir. Youtube da atilla yeşilada, para analiz, mesele ekonomi, mert yılmaz izlenebilir. Pdf olmasına çok gerek yok gibi hocam bence. Bir çok kaynak var, ilk aklıma gelen bunlar.
-
@ff gecen sene teiaş sınavındadır çıkmış. Sınavları benzer olur dedi gecen arkadaşlar.gecen seneki sınavda 4857 mi cıkmış
-
Teiaş çıkmış sorular var mıdır acaba elinde olan?
-
Teiasin sinavi cok kolaydi. En szindan onu soyleyebilirim
-
@desertiger teşekkürker hocam
-
ingilizce 0. ingilizce olmadan ne yapacağız bakalım...
-
@ezo hocam Gümrük Teftiş'te bir yanınızda kadınlık vicdanınız olursa ülkeye çok zarar vermiş bir adamın bile durumunu hafifletebiliyorsunuz. Bu nedenle GTB Başmüfettişi bir abim bana istihdam konusunda mecburen bir ayrıma gitmek zorunda kalıyoruz demişti. Çok azdır GTB'de Müfettiş olan sayısı. Bir de kadınları her il'e göndermek zor oluyor. Habur, Gürbulak ve Sarp cehennemine erkek müfettişler bile teftişe gitmiyor.
-
@ezo Tedaş ' ta neden kadın istihdamı olmasın ki? Çok mantıklı gelmedi açıkçası. Belki doğu'da bir işyerinin teftişi için gittiğinizde sorun çıkabilir. Onda da polis talep edilir diye düşünüyorum.
-
@sınavsayar bana da garip geliyor. Banka mufettisi olarak gidiliyor da neden bazi kurumlarda bayanlari bu gorevde ayiriyor;((
-
@economist34 hocam valla nedenini detaylı öğrenmek gerek ama öyle bir ayrım var kesinlikle. Ben bu duruma çok anlam yükleyemedim. Sonuçta iş müfettişliği de baya zor hatta SGK denetmenliği de aynı şekilde ama oralarda böyle bir ayrım olmuyor.