@fridakahlo Yeni sistemde bir alım gerçekleştirmedi iki unvan için de dostum. Her iki unvan için de önceki durum ve şu anki beklentiye ve tabi mesleklere dair şu yazılara bakabilirsiniz;
Sağlık Uzman Yardımcılığı
Sağlık Müfettiş Yardımcılığı
@strtmn hocam @paretowilfredo nun askerleriyiz piyasada inanilmaz bilgi kirliligi var yine en temiz ve saydam bilgiyi burda alabiliyoruz
@albertcamus estağfurullah hocam ama dil kültürü oluşturan en temel unsurlardan birisi sahip çıkmalıyız
Neyse başlığı alakasız konuyla doldurmayalım
@albertcamus @paretowilfredo üstad Gandalf adeta bizler için
Bu yüzüğü o olmasa taşıyamazdık, guy ilanı tarihini verdiği gün, dağların en tepelerine çıkıp ona selamla yüzüğü aşağı fırlatacağız :))
Valla şu kadar söyleyim üstadın söylemleri olmasa yine karanlıktayız çünkü yine sıfır ilan hali, değişen bir şey yok nisan ayı inşallah belirleyici olur.
Kpss sonrası 2019 yılı bitmeden ikinci dguy alımı olur mu? Bir de iptal edilen vmy alımı seçim sonrasına kalan yapılanmayı mı bekliyor?
@paretowilfredo üstad sağlık bakanı bugün yaptığı açıklamada önümüzdeki aylarda hekim, hemşire vb. gibi birçok alanda atama yapacaklarını söyledi; sizce bu paketin içerisinde uzmanlık müfettişlik görür müyüz daha önce sağlıkla ilgili yazdığınız yazıya dayanarak
@modigliani-0 KPSS'den sonrası için planlar duydum dostum.
@paretowilfredo yani yine 90 üstü kapatacak belli ki, keşke 19'dan önce olsaymış; neyse üstad sağolun duyum için.
@modigliani-0 Daha evvel olmasına dair bir şey duyarsak paylaşırım dostum ama şimdilik durum böyle. Bakalım.
tamamdır üstad.
@paretowilfredo ustad saglik bakanligi icin mi , maliye icin mi duyum
@fridakahlo Sağlık Bakanlığı dostum.
@paretowilfredo anladim tsk, puan turu kac acaba bilginiz var mi
@fridakahlo Yeni sistemde bir alım gerçekleştirmedi iki unvan için de dostum. Her iki unvan için de önceki durum ve şu anki beklentiye ve tabi mesleklere dair şu yazılara bakabilirsiniz;
Sağlık Uzman Yardımcılığı
Sağlık Müfettiş Yardımcılığı
Resmi sonuçlara göre Tercihini Yap Partisi Genel Başkanı @paretowilfredo %93.28 oy alarak yeniden TYF Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir.Hayırlı olsun :))
Seçimin bize nasıl bir yansıması olur arkadaslar ? Düzeltmesi gereken ekonomide,atılması gereken adımlarda biz kpss-a kadrosu bekleyen garipler nemalanabilir mi
İnşallah Nisan ayı bize uğurlu gelir @paretowilfredo üstad Nisan ayı size emanet
@ragnarnurkse sabah kalktigimdan beri ayni sorular kafamda hocam, yorum yapmak icin erken bence , icimden olumlu bir his var nedense... Umarim secim sonuclari ulkemize ve bize hayirli olur malum bu surecte en cok magduriyet yasayanlardaniz
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Resmi sonuçlara göre Tercihini Yap Partisi Genel Başkanı @paretowilfredo %93.28 oy alarak yeniden TYF Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir.Hayırlı olsun :))
İtiraz çalışmalarımız bu konuda sürüyor. Kimin desteğini aldığını biz çok iyi biliyoruz . Kesin olmayan sonuçlara göre " karar "adayımız %93.29 öndedir .
Yapısal reformlar,güçlü ekonomi programı mekanizmasını gündeme attılar.Seçimin sonucunun negatif olmasının belirtileri.Kamuda mali disiplininin sağlayacakları aşikar.Geçmişe yaşadığımız reformlar bize yol haritası olacaktır. Ne diyim,sonumuz hayrolsun.