2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@nopainnogain ya pat diye açıklanırsa fikri aklımdan çıksın diye dua ediyorum:) Açıklanmayacağını bilsem GUY için rahat çalışacağım gerçi perşembe günü mülakat:)
-
Gib sitesi ben de error veriyor sizde durumlar nasıl arkadaşlar
-
Bende de veriyor
-
@ezo acaba yapılandırma ile ilgili bir durum mu yoksa bizle mi ilgili
-
bugün açıklanır mı acaba? yok mu sağlam duyumu olan beklemek ne zor..
-
Gib e giriliyor suan bir sorun yok
-
Site açıldı bir sonuç yok:)
-
@duman Evet milletin işi Yok dguy ve guyu konuşuyolardır. Ekonominin hali seçimler bitti. Hiç inandırıcı değilsiniz.
-
Hocam ekonominin hali,seçimler var tamam da.Gözünü sevdiğim memleketinde gündem hiç durulmuyor ki..Aylardır mağduruz...2017 puanıyla başvurduk sene oldu 2019..Bir an önce açıklamak boyunlarının borcu.Ama bizi düşünen var mı ?
-
Yok mu bi gelişme taze duyumu olan
-
Tarihte böyle suskun bir bekleyiş görülmedi.
Hayır olur inşallah -
Bu gece süpriz yaparlar mı acaba
-
2015 de guy mulakat sonuclari gece 3 de açıklanmıştı aralikta sınav oldu şubatta mulakat Nisan is basi süperdi.
-
@lysisminos eskiden gibin ışıkları yanıyor mu diye sorarlardı ona göre yorum yaparlardı. Hey gidi günler heyyy
-
Arkadaşlar merhaba beni bilgim olmadan 2018 yılında siyasi parti üyesi yapmışlar iki gün önce haberim oldu hemen sildirdim dguy mulakatina pazartesi girdim yani parti üyeliğim varmış haberim yoktu mülakat öncesi soruşturma söylentisi varsayımında bir sıkıntı olur mu acaba @paretowilffredo üstad
-
@merkezuzmanı sol parti belki bir ihtimal olabilir
Ama öbürleri sıkıntı olmaz diye duydum -
http://sinav.gib.gov.tr buraya girilmiyor nedendir acaba
-
Pazartesi sabah erkenden feragat edeceğim inşallah açıklanmamış olur
-
@yozgatlı-entel btk mı oldu kardeş
-
@tysbyno-hi evet kardeşim btk oldu çok şükür