@denetcii dünya sizin etrafınızda dönmüyor hocam bu mülakata 2bin kişi giriyor hayırlı olsun dedikleri de var onlar özelinde yazdım, bize demediler acaba olumsuz mu diye. Gereksiz alınmışsınız
2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@merve06 Komisyon nasildi acaba bir de bölümünüz neydi
-
Arkadaşlar çıkınca hakkında hayırlısı olsun dediler mi size de?
-
@venüsmer bölümüm iktisat komisyona gelince de oldukça iyiler ve yardımcı olmaya da calışıyorlar cevapları hatırlatmak için.
-
@denetcii Bana dediler.
-
@merve06 Teşekkür ederim:)
-
@ltfye yapılmakta ola yatırımlar ve ind kdv borçlu kasa alacaklı .2019 da tamamlanınca yapılmakta olann yatırımlar alacaklı binalar borçlu değil mi?
-
Arkadaslar sizede oldu mi komisyon uyeleri sanki benim mülakat devam ederken zil gibi bir butonlar cagiriyordular herhalde baska bir adayi cagirdilar sanki.
-
@senüzülme ben henüz girmedim başka il için giricem
-
@zenginmemur ben dışarıda beklerken fark ettim içeride biri varken mülakat devam ederken zile bastılar kapıdaki görevli kişi hareketlendi o sıra çay vs bi ihtiyaçları olduklarında öyle çağırdılar
-
@enki kaçıncı komisyon hocam
-
@denetcii 3. Komisyon.
-
@enki benimde 5 di hocam sanırım herkese diyorlar ama sgk da demediler bana elendim:)
-
Mülakatlar bitti şimdi de psikolojik mülakat başladı. Birine hayırlı olsun derler birine seni hatırladık falan
bize demediler bunları o yüzden elendik mi diye düşünüyoruz.
-
@denetcii Benim arkadaşıma SGK da demişlerdi elenmisti
Cok da şey etmemek lazım. -
@enki hayırlısı olsun o zaman
-
@ezo iyi sohbet etmiştik halbuki böyle bi dilek duymadık ama::-)
-
@aroma başımız da kel değil anlamadım ki :)) neyse ben diyorum hocam size, Hayırlı olsun!
-
@ezo sağolun hocam size de hayırlı olsun tabii
-
@ezo hayırlı olsun demediler hocam! Hayırlısı olsun dediler olayı çarptırmayalım
-
@denetcii dünya sizin etrafınızda dönmüyor hocam bu mülakata 2bin kişi giriyor hayırlı olsun dedikleri de var onlar özelinde yazdım, bize demediler acaba olumsuz mu diye. Gereksiz alınmışsınız