2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@rootofallevil Tesla'yı verin bu iş huzur içinde çözülsün.
-
@aybala enerji bakanlığı binası burası. Milli kütüphane metro durağı.
-
Enerji bak 5 kişilik denetçi yrd 20 katı klasik sınava olan ilan 100.aday 84.7 de kapatmış.(yds yok sınavda ing kompozisyon var+ 2017-2018 p48)
-
@hickskaldor enerji bakanlığı 84 le kapattıysa buraya başvurularda çok yüklenme olur.90 altı çok zora girdi.
-
- 5 e gelmez öyle söyleyeyim
-
@gökyeleli 89.8 e gelir de
-
Bu alımı btk yla kıyaslayın arkadaşlar.Ondan farkı tek puan türü olması , geçen süreçte atananlar olması ve merkez uzmanlığın müfettişlikten her zaman daha çok talep edilmesi (özellikle bayanlar tarafından turne sebebiyle). Bu gibi sebeplerden dolayı btk dan bir tık aşağıda kapatacağını düşünüyorum.
Ayrıca başvuru süresi 15 martta bitiyor ben beklediğim mülakatlar olduğu için son günlerde başvuracağım benim durumumda olanlar başvuruyu ona göre yaparsa bir tık daha düşecektir.
-
@beveridge-eğrisi o civar kapatır hocam. Puaniniz kritik
-
bu seneki sıralaması 350 olan sonuncu olarak girer
-
80 i görmez heralde:/ çokta iyi meslek başvuranlar için hayırlısı olsn
-
Turne olayını merak ettim yılda 6 aydan fazla mı?
-
-
Geçen yıl Teiaş sınavına girmiş biri olarak 60yds dolayıısyla başvuran herkes sınava girmişti. 200 kişilik sınava 180-190 arası kişi sınava girmişti ve taban puanla başvuran herkes sınava girmişti.
Bu ilan yds şartı istememiş. Epey yüksek kapatacaktır. Doğru düzgün alım olmadı..
Not:Bu sınava girmeye hak kazanacak arkadaşlar muhasebe dersine dikkat etsin. Sınavın belirleyicisi o ders olacaktır.
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Bu alımı btk yla kıyaslayın arkadaşlar.Ondan farkı tek puan türü olması , geçen süreçte atananlar olması ve merkez uzmanlığın müfettişlikten her zaman daha çok talep edilmesi (özellikle bayanlar tarafından turne sebebiyle). Bu gibi sebeplerden dolayı btk dan bir tık aşağıda kapatacağını düşünüyorum.
Ayrıca başvuru süresi 15 martta bitiyor ben beklediğim mülakatlar olduğu için son günlerde başvuracağım benim durumumda olanlar başvuruyu ona göre yaparsa bir tık daha düşecektir.
Katılıyorum. her teftiş kadrosunda az ya da çok turne olduğundan müfettiş ya da denetçi ilanlarında puanlar merkez uzmanlık alımlarına göre 2 ya da 3 puan fazladan düşebiliyor. 85'e kadar rahat yolu var diyorum
-
Sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu? Ona göre birşey denicem
-
Arkadaşlar merhabalar.Bir şey soracaktım e devletten alınan mezuniyet belgesini kabul ediyorlarmı?bunu kabul etmiyorlarsa geçici mezuniyet belgemdede 2 yıllık geçerlilik süresi olduğu yazıyor o sürede dolduğu için nasıl bir yol izlemeliyim
-
@erengrgl kurumu ararsanız sorularınızı cevaplayacaklardır hocam
-
@wasp61 askerlikle ilişiği olmamak, bakaya kalmamak askeri mahkemede yargılanmamak askeri suç işlememek ve kaçak olmamak bu gibi şeylerden bahsediyor tecilliysen askerde bile olsan bu sınava askeriyeden izin alıp girebilirsin
-
750 sıralama olur mu kaçıncı sıralamada keser
-
Arkadaşlar burada işe başlasak ileride muvafakat sorunu çıkartırlar mı bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim.
83 ile başvuru yapmaya değer mi?